Wednesday, February 16, 2011

bukan blogger femes sahaja boleh buat vlog & PENGUMUMAN PENTING!

ingat tak entry yang lepas yang aku cerita aku dan 5 orang blogger shooting dekat Bukit Bintang dengan 1tube.my ? ingat tak ? mesti tak kannn .. yelaa.. siapa la aku ni kannn. ok shadap! shadap!

video dahhh siap! kemain lagi aku tunggu video keluar, tapi bila dah keluar nebes gila nak tengok! apekehe nya ntah! maybe sebab aku banyak melalot kot! merepek meraban bagai. dengan rambut style macam tuh rasa selekeh plak! nampak chubby plak tuh! grrrrr.


kalau nak video tia ni lagi cepat loading, korang boleh pergi terus kat sini.


see ? 1tube.my bukan ambil blogger femes je untuk buat first vlog dengan dorang, tapi blogger picisan macam aku pon dapat jugak buat first vlog ni! sexcited wohh!

jommm aaaarrr layan video dekat 1tube.my dari akmal hilmi seksi, andyhowtt, darkbatman tough, kyerul zain, yuyu lar and DdFabulous! ;)



PERHATIAN KEPADA SEMUA BLOGGER YANG SUKA MENYANYI DAN KARAOKE!


aku akan buat pertandingan nyanyian dekat blog! macam mana ? buat vlog! nyanyi dan record dan sudah tentu korang kena buat entry! mana tau koranglah suara yang sedap antara bloggers yang ada dekat Malaysia neh ..so dapatlah hadiah dari aku! or maybe ada sponsor? hadiah lumayan ? hihi! insyaAllah! :D

tunggu next entry dari Tia! :))



tiafazunia :: gugup gilaaa nak bercakappp tau takk! grrr!

44 lovebite:

CahayaCintaIlahi said...

wah macam besh jeee.. pertandingan nyanyian tu.. huhuhu ;)

Pinky Pixie said...

comel la Tia! seyes. hihi. natural je dlm video tu.betul la, bila kita da slalu berblog, lagi seronok dpt kawan.. =)

Yutaka Mushimura said...

oh..yer ker...nak join..hahha...

tia..jom kalahkan AF kat sini...kui3x....sapa judge dia...siapa???ko invitelah David teo jadi judge....heheh...

buah cempelak diluar pagar, ambil galah tolon julukkan...:)

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Perghhhh... ade kontes vblog!! cayalah Mia.. eh! tia.. huhhuh~ =D
thumbs UP!! =D

Yutaka Mushimura said...

jom kasik gegar contest tuh tia..kalahkan mentor dan AF...kui3x...

oh yer...tips terbaru..

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu

Tip Melembutkan Dan Menenangkan Hati Sanubari.

Kalau Suka.....Jangan Tunggu

Pacek ABU sifir said...

tia tute..hee...

HaNTwO said...

smart gak video ni hahahah....semua hensem dan cantik jelita....rajin tol korang ni yek :)

hazman aka species1980 said...

bagus gak geng 1tube nie kembangkan idea vblog kat blogger.... anyway tia memang pandai cerita depan kamera.... ;-p

Eazy Izzuddin said...

kita pun bole famous..
hehe
xD

adrinaqamarina said...

memang nampak tia gugup. eheheh!

ktorang kat egip, ada contest buat benda cenggini. best sangat! satu team ada la 4 orang ke.

adan said...

pertama kali masuk belog ini.. enjoy tgk video tia..

Farhana Sahri said...

wow....msyuk la...cntik vdeo ni

APi said...

haha..
nice to be your friend too..^^

Melz said...

hehehe..nice2

anyway Petang nie mel publish VLOG #3 pasal Budak2 Universiti hehe

Cik Dara said...

yeah,klau suara je ade tp muka xnmpk bleh tak? haha ambek kau,nk jugak msuk hehe

fArAh!! said...

wah best nya dapat buat video..
tia cantik..
hehehe

Ery Farieha said...

aku suka karaoke tp x suka nyanyi

sumbang


kompem xnak masuk. hahahaha

KyêrulL said...

yehaaaa :D

muhammad nur aizuddin abdul rahman said...

best2..

nabilah_2908 said...

dh tgk dah sampai habis...masa Tia cakap ni..Tia cakap apa yg terlinas di fikiran...or ada bawa notes..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HANTU TETEK

cikpia said...

suwitnya!!!! sumpah aku takkan buat vlog. malu derrr!!!

Ujang9897 said...

hai korang...!!!!!!!!!


tia popular la...

Amira Naddia said...

ini ke tia?
ooo..malu la nk karok ..hehe..td tia leave komwn kat shoutmix chat box kn..mekaseh jenguk

Faizal n Fashitah said...

Haha Tia cute! anyway, nice vlog! suke tengok XD

Mr feckry said...

gua nak join

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

bile da femes jgn lupa mieyrah ye b...
i alwayz support u..

platipus said...

boleh tak kalau pertandingn nyanyian tu kawan kita yng nyanyi?hahahah


tia cun la!

ARJUNA.Inc said...

hai tia!!..waa..da jdi org pnting skang nih..asik bz je eh..hehe.

yuyu lar said...

tia!!!gambar dgn kau terdelete la..

memang vebes nak bercakap dpn kamera dan tunggu vlog kuar.malu pon ade tertengok vlog sendiri..keh keh keh

sYafIk-wAy said...

wah nak join2 , hehehe

encHIx laNDax said...

hey!sangat comel!heeee!ok!gua folo!heee

encHIx laNDax said...

Lovebite satu!hahahaXD

nazirulhazwan~ said...

Wahhh,,kak tia ke tu, chumelnye, saye suke saye suke!da lame sy jd silent stalker kak tia!hehe <--ade rase cm nak lempang tak?haha

phreak-id said...

wah wah. aku submit vlog lama aku tgh karok boleh? zaman kurus sikit dulu, suara pun sedap masa tuh. Hahaha


Terbaru >Kenduri Aqiqah. Jumpa Bean Moreno, Che Armster, dan.....? > Monday Blues > Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3)

saya syamimi said...

ohh na na..wats your name! :)
weee suke stating dia..mcm tia dialam fantasi..ngeee~

yusenze said...

aku x pandai nyanyi r weh..
tapi klu takat nak sumbangkn lagu tu aku mmg terer.. hahha..

aku sahut cabaran ko tia..

eykameow said...

HAHAHHAHAHAHAHA contest ko memang cool. tibe2 nak suruh boyfren aku join! (tapi dia takde blog! canerr???) hehehe

vlog ko best apa weh.comelcomel gituuuuuuuuuu hehe

Amirrah Zawani said...

wahh best jugak vblog ni.. :)

areleaf said...

jangan sampai gua nyanyi lagu unchained melody..kehkehkeh..

Redbloodsnow said...

hehe..a'ah tol tu. blogger cikai mcm kite pun leh gak kan kan :)

ika honey bunny said...

waaahhhhh.. hehe thumbs up tia

Norridzuan Rasid said...

OMG!ur so poyo!!

Ifti Larina said...

kak tia howt doh ! meletop gituuu :D
mane ade chubby loh :)

~Kirin Selama Perak~ said...

untung la ada vlog~
HAHAHA

Related Posts with Thumbnails