Thursday, February 17, 2011

apa yang BEST bercinta dengan BLOGGER ?

sebelum tuh.. korang minat karoke ? vlog ? baca kat sini kejap oke ? ;) tenkiuuu!


entry ni bukan datang dari tia, tapi dari bro framestone. first time tia join segmen. sebab tajok dia besttttt! lagipon bro guna gambar tia untok segmen ni. terhaaaruuu! ingat senang tia nak join segmen ? ini first time hokey ? bro! sila teharrruuu jugak. hikhik! :P



apa yang best bercinta dengan blogger ni hah ? bagi aku ..


boleh tuliskan kenangan sepanjang korang bercinta dekat blog. menjadi tatapan korang sendiri, orang lain dan anak anak ponnnnn boleeeeee ;) tapi agak agak ah jugak kan, ada yang sukaa sangat baca like howwww suuwwwitt dorang neh. tapi ada jugak yang tak suka like ouhhemmgeee! tak de benda lain nak update ke? macam kau sorang ada bf! :P

err.. boleh pergi gath sama samaaa! kemana mana pon bersama-sama. kadang kadang ada jugak blogger punya gf or bf yang bukan blogger tak bagi join gath kan? baik pergi dating kan ? so kalau dua dua blogger kan senang. apa korang buat masing masing tau, tangkap gambar dengan blogger perempuan ni, blogger lelaki tuh, takde la nak jeles ye dok?

kalau NAK kawen, korang boleh tuliskan perjalanan dari merisik saaammmpai la ke nikah. kann best? kenangan tuh weh! orang lain just ada gambar je. korang siap ada blog lagi! classs nok! kalau nak cerita pasal malam pertama pon adalah digalakkan! saya memanggg suka baacaaaa! :P

okegatal.

nanti DAH kawen korang boleh buat blog untuk korang berdua. cerita pasal life bila dah kawen, cerita pasal bini korang dah pregnant. cerita pasal laki korang kena morning sickness. cerita pasal anakkk! sounds great kan ? :D

tu je yang aku dapat berfikir dalam masa limabelasminittypeentryni. best best jugak. tapi kalau tiba tiba break? orang yang menyampah baca entry korang tuh asek bf bf gf gf je mesti tepuktangangelakgulingguling sebab korang tak berjaya ke jinjang pelamin kan? tapi dah takde jodoh apa boleh buat?

okbai!


kredit to Eva Natasha

48 lovebite:

Mr feckry said...

weh gua dah siap dah video karok gua

forever love said...

jauh pandang nmpk..hehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

ahahhahaha
ade idea2 bernas di sit yeh??
ahhahaa~

Un Phat Lee said...

takde experiance lagi lah beb.hehe

adrinaqamarina said...

rina penah ada pengalaman. haha.

tu kebaikan la kan tapi keburukan ialah bila dye selalu cemburu bila ada ramai lelaki komen kat blog rina, haish

tapi rasa segan bila dye tulis pasal kte kat blog. rasa macam blushing je sorang3. adedeh;

kalau da break up, mesti dye dah tak datang pon blog kte.

Ujang9897 said...

jom kita bercinta..hahahah


wei nyah, pinjam jadi model gak ek..hehe


buat entri

YanaMIB said...

ada adiah x segmen ni??hehe..gud luck! ^_^

Yutaka Mushimura said...

oh..yer ker tia..tak pernah lop terpikir gitu.....cepatlah bercouple tia...heheh

tips terbaru

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu

Tip Melembutkan Dan Menenangkan Hati Sanubari.

nama.aku.lynn said...

part kawen + bcerita pjg dr mula smpai slmt bkahwin tu mcm mnarik..so,tia,ape lagiii..jgn lupe coret di belog ni bile smpai mase..hahah

Judiene said...

Tapi kan Tia, agak boring la kalau couple tu dua-dua blogger.
Kalau bukak blog bf die, ade citer pasal dowg bercuti.
Bukak blog gf die pon, ade citer yang sama.
Tapi kalau dorg kreatif, maybe tak boring sangat la kan.
Tapi jodoh sume di tangan Tuhan, kalau dapat dua-dua blogger, terima jela.
Hehehehe.

:D

Hanim Mahali said...

tetap ada buruk baiknya... cam best je segmen ni... hehehe... tergoda nak join...
SB bukan sekadar sahabat di alam maya

ARJUNA.Inc said...

cam mnrik je topik nih..huhu..tol gak..msa tuk cri awek blogger gak wt bini..haha..

APi said...

haha..
pemikiran kau ni jauh sangat doh..
tapi betol gak aku rasa..
cam sweet2 candy gitu kalo sampai kahwin beranak bagai tambah anak pulak kahwin dapat lak cucu, cucu kawin dapat lak cicit..^^

Weeda said...

perenggan last paling best..hehe~

areleaf said...

jangan sampai gua buat blog percintaan..kahkahkah..

Bro Framestone said...

he..23x nk wat entry kat blog pasal tia je....

boleh x..??

tapi sian heliza bermadu dgn tia je

cik.shabah said...

kawen kawen kawen !bila nak kawen ni haih ;p

Encik Psychopath said...

nak cite bole tp ringan2 suda.

unieMARKS :) said...

hehee , sempoi ;)
gelakguling :P

Redbloodsnow said...

boleh tuliskan kenangan sepanjang korang bercinta <<--- hahaha..zie setujuuuuuu! hiksss

d_tieah said...

Memang best tapi kadang2 kalo setiap hari santapan yg sama memang bosan dan naik muak jugak.. Paling aku suka cara ujang dan yana bercinta sampailah dorang menikah.. Takdenye dorang nak bercerita tiap2 entry pasal cinta dorang.. Ade gak entry dorang berunsur ilmu yang kita tak tahu dan benda2 lain selain dari kebahagiaan dorang.. Itu pendapat aku lah.. Seperti biasa, kita tak boleh nak paksa org suka kan kita.. Betul tak? Ade yg suke dan ade yg tak suke..

Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

Nabiel said...

biel rase tia dh smpi seru dh nie~miahahahahaha=P

cik helena said...

dulu masa sis mula2 buat belog memang dok cite pasal bf jaaa..last2 putus..dem betul perasaan masa tu.dan bermula lah di situ terdapat STALKER keparat.hahaa

sebab tu sekarang nak cerita kene tapis2,,tapi tak best nye kan?? T__T

rizal jabai said...

tetiba terbayangkan tia,akmal hilmi duduk kt pelamin..tak pun tia ngn andyhowt..hahahaha

Myvitrd said...

saya tak bercinta dengan blogger.. tapi kawin dengan blogger.. hehehe.. semua kisah kami di abadikan dalam blog..dari kenal sampai kwain.. koleksi untuk tatapan anak-anak baca suatu hari nanti bila kita orang dah takda.. hehhe

LiFe KaMi said...

bagus juga cadangan tu,,
err tapi kami dah kawin pastu bru ade blog..hehe

Faizal n Fashitah said...

Tia sekarang tengah bercinta dengan blogger ke? ehek XD

Encik Tikus said...

amboi.. kemain.. keh keh

Ery Farieha said...

tia, soalan cepumas ni.
bf ko blogger kan?
tp ko tak bawak dia pon? :PPPPP

pilotHans said...

aku pening jap......ni hasil tulisan bro framestone ke tia? hmm..nape ayat girlish2 :p


p/s ske ngk picture tue..bile laa nak posing2 ngan tia ni.. ^_^

Zulfahmi Abidin said...

amboi.bukan main pandai ko karang eak.abes boy ko pulak mcm mane tia? dye okey ker?

syAzAnA said...

ada kebaikan n keburukan bila bercinta dgn blogger. hehe

liyanaziz said...

jarang sangat nak cerita pasal bf kat blog, cuma kalau kuar ada rasa sweet di situ, barulah update, takut org meluat.. hahhahahah..
pergh, ery bagi soalan cepumas, tia! jawab jangan x jawab.. kikikikiki

AnisZahra said...

U look freaking hot.Ouch ! heee

ieka darlink said...

kebanyakan blogger lelaki dah ade makwe. so tak dapat lah nak cari pengalaman. hihi.

eykameow said...

HAHAHA so far aku tak berminat bercinta ngan blogger. Tak tahu kenapa. Lalala~

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

wooo... sweet ni..
simpan smua kenangan dalam blog..
walaweh.. romantikos..

Yutaka Mushimura said...

hohoho....pasangan pames emes...:)

kui3x...

m!3yr4h_LolLy said...

entry yg nie mmg xleh nk komen ape2..
heee peace !

phreak-id said...

Ehem. Tia pulak dengan blogger mana?
Ehem. Sakit tekak plak. Ehem, ehem


Terbaru > Coke's Secret Formula - Coca Cola Ada Alcohol? >Kenduri Aqiqah. Jumpa Bean Moreno, Che Armster, dan.....? > Monday Blues

DuniakuAbstrak said...

macam best

Berto said...

okeh, sape nak couple dgn gua, sila datang ke blog gua. perempuan saja, kalau laki nak jugak, mmg gua lempang terus, keh2

skandaLdariLangit said...

aii

Ieyqa Adam said...

hehe.best memang best coret2.tp tuh laa.afta break.sian laa kat belog tuh.hek3

Ain Atika Zailani said...

wahhh...i xada bf macam mana ni?

~Kirin Selama Perak~ said...

klau ko letak gambar ko ngan aku msti lagi style ~
HAHAHA

hamzah ian said...

tia smakin cun.. makin glemer.. pergh..

h A n Y S said...

ok bloggermen, sape nak ngorat i, silakan,kite blh buat apa yg tia ckp tu, suweeeettt..hahaha
;P

Related Posts with Thumbnails