Monday, June 14, 2010

masquerade night ala ala muslimah


hai semorang! :) 
gambar kat atas ni time dinner jabatan perdagangan dekat Politeknik Sultan Idris Shah.
tia belajar kat sini selama 2 tahun and ambil course Diploma Sains Kesetiausahaan. 

theme untuk dinner kali ni yang di organized oleh tia and kawan kawan sebab kitorang dah senior and last year kat sini is MASQUERADE NIGHT. 

mula mula agak susah jugak nak cari baju untuk dinner ni. tak tahu masquerade tu macam mana style dia. ada yang cakap kena pakai mask. tapi macam mana nak pakai mask at the same time pakai tudung? macam tak sesuai. bagi tia lah! so tia cari alternatif lain. seperti yang korang dah tengok kat gambar atas tuh, tia beli manik manik yang lekat dekat handphone tuh, tia lekat dekat dahi and sikit dekat bahagian pipi. hewhewhew. and untuk gambar tia yang full macam ni ... 

alaaa! heels yang tinggi 4 inci tersorok! -_- 
all my bestfriend time belajar dulu. miss you guys! :( 
okay ni lah gayanya sebab bagi tia pelik kalau pakai mask. but actually it is okay je pakai mask with tudung. ramai malam tuh pakai mask. 

mereka yang telah banyak bertungkus lumus untuk dinner. 










macam macam mask ada kan? semua cantik cantik and gojes! :) 

so gaya korang untuk masquerade night pulak macam mana? 



okbai! 




8 lovebite:

sue said...

ai adore the dress :)

pinkyytia said...

xde laa lawa sgt pon sue,
ni pon pening2 lalat nak cari.
;)

Lily Ixora said...

hye tia..huhu..kitaorg nyer dinner kolej pun tema nie jgk..haduyai..x tau la nk pki ap..huhu..penin2 lalat fkr..

Nana S. said...

dinner ktorg bulan 3 ni pun nk buat tema masquerade jugak. skrg pening cari dress >.<

Anonymous said...

salam. saya ada event masquerade boleh tak tolong saya dimana nak cari dress?? sy perlukn sngt... pleazz...
reply:nabila_azman@ymail.com

Afifah Bt. Alias said...

hi. sy pun dulu stdy PSIS. Hehe. Now stdy kat KPTM and kebetulan ada annual dinner for last semester then kebetulan lagi temanya sama mcm awak. Sy nak tanya la, nak beli mask tu semua kt mana ya?

tiafazunia said...

hai semua yang baca post tia pasal masquerade ni.

tia pon dulu pening nak mencari dress mask n segala bagai untuk dinner ni. semua yang tia pakai head till heels semua tia beli dekat Times Square. harga pon murah kalau pandai cari kedai. termasuklah mask sekali.

good luck n selamat bergaya yuols! :D

nuraizuddin [Mr. Secretary] said...

wah... saja dok godek2 blog hg nie tia. hihihi..

Related Posts with Thumbnails