Sunday, February 13, 2011

Shooting Vlog with 1tube.my


nampak tak dalam gambar ni ada aie darkbatman (dia TOP 10 Most Influential Blogger (by Faces Magazine) kat Malaysia bak kata DD, kyerul, akmal, tia, mia as Admin 1tube.my and andyhowt! yang takde dalam gambar DD and yuyular! time ni aku malu malu sikit nak tegur yuyu =.="


kitorang buat shooting kat Bukit Bintang. shooting first vlog dengan 1tube.my! pukul 8 malam kitorang da sampai kat sini. pengalaman shooting ni sangat best tapi neves gyler kot bila orang ramai da kerumun tengok kitorang ala-ala berlakon kat tengah tengah Bukit Bintang tuh. haha! *macam artis tak siap. hikhik* then dah pukul 10 lebih macam tuh baru syafiq rosli and nisa kay datang ;)

aie darkbatman and nisa kay ni femes okay! tiba tiba rasa kecil plak aku time lepak ngan dorang. tapi dorang tak sombong! banyak cakapp lagi! :D


*tiba tiba rasa rimas dengan rambut ni! arghhhh!*


rabu ni admin 1tube.my cakap video kitorang siap. so .. jangan lupa tengok eh nanti ? taww taawww! tia paksa ni! angguk cepattt! ngeeee! ;) tapi aku ada terjah bloggers yang buat skandal kat sahabat blogger ni! kemain lagi borak borak kat facebook tapi bila jumpa blushing habis! jommmm ushaaaa!

haikorang ? sukahatilah ? KAHKAH! kerek je weh! grrr!




okbai!

tiafazunia : my ex called lepas baca last post, "eh, citer pasal i eh ? cis lu!" damn! perasan laa!

45 lovebite:

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

terbaek !
pasti mieyrah tgk...
hee

APi said...

boleh buat edisi terjah blogger lepas ni..^^

nabilah_2908 said...

ok..ok..tntunya mau tgk... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA MOOD KE LAUT

Faizal n Fashitah said...

Cute nye Tia pakai ribbon kat atas kepala tu ehek. Best nye dah buat vlog. XD

Peminat Katie Holmes said...

aku baru nak cakap.
aku tengok pun rimas tia. ;>

d_tieah said...

Tak sabo wei nak tengok vlog tu..
Ade gak tadi tengok blogger yg update pasal vlog ni..
Hahaha..
Ex ko call? Wah.. Mesti dia malu.. Nasib baik tak mention nama dia dalam entry tu kan?

Latest entry : Adriana Syifaa' Dalam Kenangan

Zik said...

ramai nya blogger2 femes ada kat situ..

cik aiLebiu said...

fewitt comelnya ada fringe suda! hehhe...

liyanaziz said...

fuh fuh fuh, dah boleh baca n komen.. wah wah wah.. skandal hokeh! kikikiki.. tia comel dengan cekak merah tu.. heeeee..

Yutaka Mushimura said...

woohaa..bestnyer gath

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

hahahahahhaha
oke sumpah video tu really buat gelak tawwww :P
korg sporting bebeh :D

Ujang9897 said...

bestnya...musuh gua darkbatman ada plak tu..hehe

darkbatman said...

hahaahaha.. 2 dia dh siap post tia.
sok tia pegi ker kat sa?
ermm. aie pun neves.. 1st time jmpe budak2 sb. tp nasib ade dD.. terus jd cool.ahaha

KyêrulL said...

bila aku tgk video kan.. mesti aku nak gelak.. nape eek.. hahaha

Faa Niza said...

comel gilerr korang ni ;)

dD Fabulous | sitekateki said...

katanya vlog dah siap...jeng...jeng...jeng...

Woofer Storm said...

best kalau dpt pegi ni.heeeee

kaizen said...

i'm waiting 4 it...post kt fb k??
n tag kak nisa k??

Heidi Shafiq said...

eh syafiq pun ade.. die ni mmg rajin la..

Weeda said...

nisa kay ke nisa A? heee..


muka tia lain gila r rambut camtu...cepat panjangkan balik rambut depan..heee...=)

ria said...

budak JH kat psis ker?? baju koporat larh. . hahaha

akmalhilmi said...

yum2
hahaha

areleaf said...

peh..lu memang power,lu memang power..

KELI OH KELI said...

janganlah rasa kecil..jiwa kamu juga besar tia. ")

hiro said...

pemessssss...

khairunnisa ♥ said...

bestnya, tia kidal ye ^_^

areleaf said...

selepas bekerja keras semalaman,gua akhirnya berjaya menggondol ranking pertama..

kagum tak?kagum tak?

logorithm said...

Dah tengok dah video tuh kat 1Tube.my. Best!

Eh, Tia pon left-handed ek? Me too... :-)

Bro Framestone said...

bro sampai la nie xde lagi video T-T

Alan said...

hye jejalan sini

phreak-id said...

ala ko pun besar apa. andy ngan akmal pun nampak lagi kecik. so, jangan diet la. keep up ur weight supaya lagi besar

*hahahaha*

Cabut.....................


Terbaru > Monday Blues
> Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3) >Blog Best : Roq's Blog

ijam ismail said...

=)

khairul hisyam said...

wah tia memang pelakon ke? langsung takde camera shy. cakap spontan je. cool!

Berto said...

bukan main kembang lubang hidung lu tu ye tia, keh2

Hanim Mahali said...

KyêrulL nampak malu malu ngan Nisa Kay...??? teeetttt...

NuR 'aQiLaH said...

lu sejak rajin gathgath ni makin pemes yaww.

haikorang. demm je. bhahaha

Ery Farieha said...

aie!! ohhh.

yuyu lar said...

malu jugak nak tegur tia..seyes segan ngan korang...pasni jangan malu2 la tegur aku yek=)huahuahaua...hehe

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

aooohh.... ke cemburuan aku mula
meningkat ni.. mentang2 org sini
duk pantai timur.. sabar jek la..
lalal lalal...

nyanyi dalam kejelesan..
wahahah

*cimOt* said...

tia macam artis daaaaa...

sogannnn den nak beramah mesra..

Zulfahmi Abidin said...

hilang terus fokus aku tgok video tuh sbb rambut ko cantik sgt.^_^ tahniah lah korang yer.^_^

Eazy Izzuddin said...

aaa...
nak buat gak video hehe
xD

kata kila said...

comelll nya rambut

ARJUNA.Inc said...

haha..anda nmpk comel ok..mmkai cekak d kpala 2..hehe

Redbloodsnow said...

wahhhh besttt! btw, u look BEAUTIFUL! ^_- winksss

Related Posts with Thumbnails