Wednesday, January 26, 2011

Aku, Blender dan David Teo

tiba tiba jadi blog gosip sekejap. hikhik!

semalam Metrowealth (MIG) buat Malam Penghargaan dan Penyampaian Bonus dekat One World Hotel. saaaangat best oke! time dapat invitation tuh rasa teruja sangat and berterima kasih sangat dekat ery farieha comel sebab bagi emel kitorang dekat pihak MIG.

semua artis MIG ada malam tuh termasuk Shaheizy Sam, Lisa Surihani, Farid Kamil, Intan Ladyana, Nora Danish and raaaamai lagi! sempat la jugak tangkap gambar dengan dorang. tapi nak up satu satu gambar tuh tak sempat lagi sebab pakai camera andyhowt. so nanti ah aku up gambar gambar tuh. hikhik!

ouh, tak lupa congrats dekat Shaheizy Sam sebab dapat bonus paling besar! rumah Semi-D 2 tingkat and sejumlah besar duit untuk ke umrah bersama parents dia. OMG! sangat best jadi artis under David Teo! ;)

tapi, tak lupa jugak, aku pon dapat taww! dapat blender hasil lucky draw! hihi! tapi blogger lain pon ada dapat jugak. yang best ada yang dapat blackberry torch! so sekarang aku nak up gambar gambar aku je dulu malam tadi. heeee :D



akmalhilmi ni mana aku pergi mesti dia adaa! haha!



ni la blender hasil lucky draw tuh. thanx MIG ;) thanx kak ina for the picture



kredit picture to anak perak yang kat atas ni. dia yang tangkap gambar aku. hihi!



blogger lain yang hadir : paeh, cik helena, phreak-id, mashimaro, che armster, bro framestone, khaizaireen, cik norfa (sekilas), jejai and wife. ada lagi yang tak sebut tak ? hihi! ;)

46 lovebite:

Khumaera Ismail said...

pinjam blender~!! hehe~

kata kila said...

cantiknyaaaaa yayanggg ku niii

LiFe KaMi said...

tahniah..
pasni bole le masak lemak cili padi yer..:)

Amni said...

ingatkan tia dapat invitation sebab kerja ngan FINAS... nak la berkenalan ngan ery tu pasni.. ekekeke...

nape shaheizy dapat bonus paling besar ek?

serius best kalau kerja ngan david teo tu.. mudah-mudahan diberi hidayah masuk islam.. errr... boleh ea doa macam tu? =)

::Budak Degil:: said...

fuhh..!!! dapat ketemu FK ngn sam..mesti die ensem giler2 kan..hehe

APi said...

sape weh dapat blekberi tuh..
memang lucky lah..

cik aiLebiu said...

peh.. u pun dh mcm artis dh hehe..cun!

hamzah ian said...

comel btl tia..

sembil9n said...

wuuyo~

Ery Farieha said...

feewwittt


artis wanita baru popular
kuikui

cik helena said...

tia pon antara artis yang hadir apa.kekekee

kite dpt rice cooker! :P

NuR 'aQiLaH said...

lu kan sejak dua menjak ni da jadik pemes kan.
jgn lupa gua yg x pemes ni. sobsob T__T


-nakcantikjugakkkk-

akmalhilmi said...

dei2
ko ngate aku ek
kalo tak aku tak g taw
ahaha

pk lik
dah ko ajakkan
so pergi jela
ahaha

nabilah_2908 said...

seronoknya... ;)

nnti upload gambar lagi.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAKIT GIGI

aman said...

besar tul kotak blender nun. hoho~

d_tieah said...

Wah..
Best2..
Untung sam kan..
Dah x payah nak beli rumah lg..

Rebelle said...

ow wow! dah tengok dah pictures you dekat facebook tadi! :p

maCy said...

wow~ ;D

maCy said...

chocolate shake satu ;p

eesyaheera said...

lawa dress tia. dah macam artis dah. phewit. hihi

Nabiel said...

congrats tia!sbb dpt pegi~
hehehhee..dpt hdiah ag~

Cik Norfa said...

hi Tia cantik!!
cewah...Tia berseri2..ko pun cma artis jugak..kelass gitu.ramai je org nk amek gambar ngn ko...

molmolla said...

dapat blender pun okay whatttttt! ngeee :DD

Henry Zackery said...

terbaek :) dapat jumpa kamu dr site redmummy..salam kenal Blog Bebas

adrinaqamarina said...

wah best la tia dapat lucky draw. bukan senang tu, even blender je.

eykameow said...

wow....nak join dowh kalau ada...
btw cantik gilaaaaa kau TIA! i like ! hehehe *bukan lesbo =__="

ps : ery farieha bila nak invite aku plak? :P

atyn.azhar said...

weh tia , aku mmg suka num 666 sebab tu ak folow kau lagik skali . haha ;DDD

komen takda motif dgn posting alamak sori . btw ur gojes babe !;P

Berto said...

rajin-rajin la memasak lepas ni yer tia oi

Ayob said...

nice!
follow sy ya
http://plentyofme.blogspot.com

:)

Linglung said...

perghhh...gua pergi jugak. sumpah tipu! jual la derr blender tu..bukan lu reti masak pun...kikiki

nescafe_ais said...

pinjam ble...nak wat jus lada...hehe

mia said...

woww..very da hot u babe..ehehhee..cantek sgt cik tia ni..

eh untung dapat blender tu dear..dr david teo pulak tu..ehhe..awesomeee!!!

JAI said...

Waaa..salah tajuk tuhh..sepatutnya SAYA MENANG BELENDER..wakakaka..ingat blog artis manalah tadi..hehe

aleen aiden said...

woah,aktif jugak ko ye join gath ni.jels2.hu3

aleen aiden said...

erk,tapi mcm mane ko bley join MIg punye majlis plak nih?hu3

khaizarien said...

tia dpt blnder n sis dpt rice cooker :D hehehe mekaseh david teo & ery.. hikhikhik

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

lepas nie bole la bljr memasak ek b.. heee. ;)

Judiene said...

Waaa!
Lucky you!
Bila plak nak masuk movie?
Saluran dah ade tuh.
Hehehe.

echasuzrin said...

nice!

nazirulhazwan~ said...

fuh ebat, ang blakon cite ape? tia luas?:P

EmanCloud said...

wahhh x payah lah gune batu lesung lagi kan? hehe ni eman!

Wan Gerrard said...

wah so hot ^_^

6 Soalan dari Imam Al Ghazali

platipus said...

aku terpegun tgk kau!

cantik

Syafiq Rosli said...

hehe..nak jgk blender dia eh

Faizal n Fashitah said...

Uishhh best nye dapat blender free. Lepas ni bleh la Tia buatkan jus epal untuk saya hari2 ek? XD

areleaf said...

gua harap blender tu takkan jadi barang antik..

Related Posts with Thumbnails