Sunday, January 30, 2011

Malam Penghargaan dan Penyampaian Bonus MIG

ingat tak cerita entry lepas yang dapat blender ? oke. blender tu telah selamat disimpan untuk kegunaan masa depan. hikhik! :P

jom la layan gambar aku dengar artis artis ni dulu oke ?



Shaheizy Sam. bagi aku sebab dialah Ngangkung tercatat dalam Malaysia Book of Records 2011 sebagai Filem dengan kutipan Box-Office Paling Tinggi RM8.4 juta! dan sebab aura Sam ni jugak Adnan Sempit mendapat kutipan sebanyak RM7.8 jutaa! and sebab tuh dia layak dapat rumah semi-D 2 tingkat and RM30k! perghh! sayang Sam lebih! haha! *tibatiba*



Farid Kamil pula dapat RM30k. banyak jugak tuh! tahniah! btw, anda sangat maccchoooo! ;)




Lisa Surihani dapat bonus sebanyak RM15k. ouh, dialah jadi pengacara malam tuh.. sekali dengan Angah Raja Lawak and Along Raja Lawak.




Gambit Saifullah! hensem kan dia ? sukaaa sangat tengok dia dalam drama bersiri Awan Dania ;D



oke tuh je yang sempat aku tangkap gambar! tapi rasa down sikit ah bila tak dapat tangkap gambar dengan 2 orang hot chick Yana Samsudin dengan Intan Ladyana! seriously! dorang paling gorgeous that nite! stunning! ;)

oke. yang ni semua gambar aku dengan blogger blogger yang hadir ;)



ery! thanx a lot for this nyte! ;)




bodyguard aku malam tuh ;) andyhowtt and akmalhilmi ;)




che arm and bro framestone


senarai blogger yang hadir and dah update pasal event neh ;)

1) Reddaddy : http://redmummy.com
2) che arm + kawan : http://www.chearmster.com
3) nik mashimaro : http://www.hatisamronkin.com
4) anak perak : http://anakperak.com
5) andyhowt : http://andyhowtt.com
6) jejai + isteri : http://www.teratakarmo.com
7) cik hel : http://www.cikhelena.com
8 ) Kak Ina KL + anak: http://www.kakinakl.com
9) Bro Framestone : http://www.broframestone.com
10) Khaizrien : http://www.khaizarien.com
11) Cik Norfa : http://sekilass.com
12) Ery Farieha: http://lapinkyery.blogspot.com
13) Akmal Hilmi : http://akmalhilmiseksi.blogspot.com
14) Phreak-id : http://www.phreak-id.com


ouh korang! cik gorgeous Yana Samsudin pon ada blog taw! KLIK SINI :D

tak sabar nak tunggu cerita Kongsi, Kembar Siang, Sekali Lagi and bannnnyak lagi cerita dari MIG yang akan keluar tak lama lagi! tengok trailer macam best! dating jom ?


;)

35 lovebite:

Alan said...

^_^"

nabilah_2908 said...

alamak Gambit pun ada..huhuhu...



jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI MENTERNAK LEMAK

sickchild said...

aku tak gi wuawuawua celeb bday aman ! HAHAHA

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

teruja beb tgk pic b ngn arts nie...
:p

Ujang9897 said...

pergh...lisa surihani

CikBulat said...

asal CB xda ! grrr. haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

uurrr....... jeles...

Judiene said...

U nampak cam seinci lagi tinggi daripada Sam.
Hahaha.

platipus said...

cun

Encik Psychopath said...

meriah.

Ery Farieha said...

bukan yana je
farid kamil pun ada blog
ko google je "farid kamil"
aku komen kat entry dia, lepas tu byk gila trafik dr dia. haha sukaa!

KELI OH KELI said...

wah..bestnya leh jumpa artis2 top ni...nice2!

ANATI SOKI said...

nak jeles boleh?? heheheheh

ozzy said...

tahniah..dpt jumpa artis popular..ada gaya mcm artis juga tu.

najihah sahami said...

yunk..comel la baju!!

Rebelle said...

kenapa sam lagi rendah daripada youuuuuuuuuuu? oh no! :p

cik.shabah said...

ouh gosh !jangan curik farik kamil sayaaa ;p ha3 !

p/s : sori lama x dtg sini.missing u adekkk ;p

cik.shabah said...

ouh gosh !jangan curik farik kamil sayaaa ;p ha3 !

p/s : sori lama x dtg sini.missing u adekkk ;p

pilotHans said...

wow, nmpk fun jer..... ^_^ bergambar ngan artis lagi..cooL...

ARJUNA.Inc said...

wah2..nmpak gaya nye awk pn ssuai jdi artis kot..hehe..da siap bgaul ngan golongan dorang..huhu..

APi said...

jom jom jom..

Amni said...

dear, amni ingatkan kamu kecik-kecik je orang nya.. tapi lagi tinggi tu dari sam.. walllaa.. boleh jadi model laa... mesti amni ngan mirul nampak sangat2 kecik.. hahahaha...

izee said...

tiaaaaaaa beshhnyerr kamOoo..

Mr feckry said...

gambit bagi lu blender ke?

akmalhilmi said...

ceyt
bodyguard apek kaw
hahaha
baya ae
hahahahaha

Fitrihadi.com said...

bila awak berdiri sebelah gambit tu macam awak ni pelakon ar.. maybe sebab awak tinggi kot macam model hehe

btw, tahniah dapat pergi dinner tu :)

Misz LollyPink said...

wah2..jelesnye dpt jmpe artiss..nk jgk!!hehe

ijam ismail said...

wuhuuuu~~~

k_Own said...

gilo aihhhh ! hahahahaha

gue Muhd ikhwan dai SB

Syafiq Rosli said...

hehe..terbaik lah..

aida4eva said...

wow..bestnye :)

ZACK ENTRY said...

tia dah setaraf dengan artis..=)

khairul hisyam said...

cik pun pelakon ke? maaf saya tak tengok industri filem tanah air. haha

fatimah arr said...

wah~ cik tia kita bila lagi nak jadi artis? dah mcm artis dah gamba2 dkt atas niyh..ada bakat :)

areleaf said...

lu memang artis,lu memang artis..

Related Posts with Thumbnails