Sunday, January 16, 2011

beriadah bersama blogger - cicakmang!

16hb aritu kann.. aku join #extremetwtup. kira gathering blogger. aktiviti yang dorang buat ialah wall climbing dekat extreme park shah alam! gyler best aku tengok dorang panjat panjat! macam cicakmang dah babe! tapi aku memang tak ah nak naik panjat semua bagai ni kan.. gayott! takott! semua ada! hahahahaha! oke dah! jangan gelak! grr!

start pukul 4 petang. akmal hilmi merangkap babysitter aku ambil aku dekat ktm kepong. then sebelum ke shah alam, kitorang pergi hantar adik dia balik teknik then ambil fahmi raja lawak 6 dekat puncak alam then baru kitorang menuju puncak shah alam. jaoh kan perjalanan kitorang ? tapi best tengok pemandangan! :)

tu je laa. jom ah layannn gambar! :D


ni la organizer #extremetwtup. sickchild72 ;)



babysitter saya si akmalhilmi and fahmi raja lawak 6 ! sangat terhibur bila lepak dengan dorang :)




api, akmalhilmi, and tia ;)




cicakmang 1 yang berjaya climb semua wall! yayy! ;D




cicakmang 2 pon berjaya climb semua wall! yayy lagi! :D




organizer pon mesti ah wajib climb jugak kan? budak sakit ni memang lasak oke? dah pernah patah tangan da pon! ni cicakwoman! ;D




cicakmang 3! errrr ... tak berjaya climb semua wall. mungkin kerana terlalu banyak sumpah seranah ? atau lemah sebab cicakwoman ada? hikhik!





ni la semua blogger yang hadir. ramai jugak lah! so, congrats ntok sickchild72 sebab berjaya buat gathering lasak2 neh.



next gathering dia cakap nak buat skytrex! mesti lagi best! so kalau ada orang nak join nanti bila semua dah oke, tia akan tolong promote skali kat blog tia. rajin rajin la korang baca oke? ;)





tiafazunia :: apa tu skytrex ? sila google! tengok gambar2. mesti korang seksaited! :)



tiafazunia :: sori sangat sangat tak link sorang sorang. aku update nak kat opis ni haa. susah weh! grrrr! soriiiiiiiiiii! ;)

51 lovebite:

Nabiel said...

wahhh~
bestnye!!hehehe
next msti join..
hurmm..kt opis?
msti curi2 update nie?hahaha=P

Eazy Izzuddin said...

Alor....
dekat dah dengan rumahhh...
huk3...

jom panjat bukit broga

Berto said...

jadi cicak ke tokek??

Cik Shag said...

Skytrex! Nak nak! Dulu kawan ada ajak p, Shag tak nak. Haha.

cik aiLebiu said...

menci la i dok jauh T___T

phreak-id said...

Uish. Kalau aku join ni, bertambah muda setahun aku.


Terbaru > Klon Jejai Kelirukan Fasha Sandha > The Maxis Om Nom Nom Race > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

aleen aiden said...

jeles!









majuk!

Faizal n Fashitah said...

Wokeh, tia dah jumpa dorang. nanti tia turun plak Kuching gath jumpa kitorang plak okeh? Tenkiu... ehehe XD

Yutaka Mushimura said...

oh..skytrackig rupenyer kt pJ....woohaa...namapk cam best jer.

areleaf said...

gua tak tau skytrex tu menatang ape tapi gua sgt yakin ape pon mende lu tetap xkan naik jugak..


kehkehkeh..

Peminat Katie Holmes said...

aku tak pernah jumpa blogger lain lagi.haha

Amirrah Zawani said...

rajinnya tia join gath,,
teringin gak nak join.. :D

Judiene said...

Wahhh, macam best!
I tak pernah lagi la join gathering ni, segan weyh!
Hahaha!

:D

andy said...

tak panjat? hahaha

Zue Zoey said...

grrrrr.. xdpt join! :(

asybedazzle said...

nampak enjoy gila. hehe. :)

Zulfahmi Abidin said...

owh..ko kutuk aku raja lawak 6 yer. takpe2.nati aku dah famous aku cium orang masuk newspaper ko jgn jeles ea.^__^

molmolla said...

kau tak join climb ke? hehehe :D ke kau tengok jeee. aku perasan muka eny lain lah. muka orang bercinta memang kena lain ke weh?

hahahaha :DD

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

wah !!
cam bez jep...

adrinaqamarina said...

ha ni baru lah ada kelainan kan? kalau tak, asyik karok je. :P

skytrex penah cuba jugak dulu~ besttt.

NOOR FATIN said...

gayat x?

Mohd Sukur Ibrahim said...

la..igt tia panjat?puas bayangkan..hehehe..

APi said...

raja lawak 6..
kuikuikui..
memang kelakor..

nazirulhazwan~ said...

tia paling rajin p gathering kot, haha

sejuk said...

hohohohhoho

meh ushar http://ciskek.com/blog plak ekeke

kamarukom said...

blogwalking! n folo u!
owh best! bru mggu lps je trbakar ngn wallclimbing kat putrajaya huhu..

Mysunshine Gift Shop said...

salam,

join our giveaway & help rumah titian ashraful rohaniah

http://mysunshine-cupcakes.blogspot.com

zar

mia said...

huwaa..bestnye dpt jumpe tia..ehhee...skytrex tu kat shah alam ea yang...kalu free, bole join..

akmalhilmi said...

hhahahahaha
this entry make me happy bace
sudd happen
hahaha
jgn bangge oke

well
mcm fahmie ckp

"aku bangge dapat kawan mcm korang"

next event aku nak kaw naek oke...dun worry
i'll be there for you
hahahaha
aku akan pakse wlau mcm ne pun...hahaha

Ery Farieha said...

ko x ckp awal2 nak gi. sobsob :P

ok saje buat2 tacing pdhal mmg aku xleh gi pun ahad tu

DuniakuAbstrak said...

kecewa aku tak de gambar kau panjat-panjat

sejuk said...

tak mencabar. semua wall aku lepas. huh~

sejuk said...

tak mencabar. semua wall aku lepas. huh~

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking...

kalo free meh la jenguk belog ai..

salam kenal!(^__^)

deCrewz said...

Bestnya join gath... Jai blm berpeluang lagi... Klu ada lagi inform2 la, nak join gak blh? he3

khaifaiz said...

wah.. dah lame tak buat wall climbing.. dah tahap mengidam dah ni... heheh

maCy said...

jeles x10

Oasis said...

ishhh...rugi la tak try panjat2. Best tu.

nabilah_2908 said...

kenapa Cik Tia tak panjat sekali..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
POPULAR ??

ARJUNA.Inc said...

uikss...mane yang nk jdi model 2?haha..waa..super duper bez gler..men wall climbx ajak~~..hehe

eykameow said...

best, tapi aku tak minat nak pergi. HAHAHAHA

ANATI SOKI said...

blogger gathering?/ wa.. bestnya.... tingin nk join jugak..T___T apakan daya.. org duk perlis.. T___Thehehe

Rashid said...

wow bestnya.. tak semua orang mampu lakukannya..

Un Phat Lee said...

perrrh.aktif lah lu...

online all articles said...

lawatan sobat berserta salam untuk tuan rumah.

Kelompok Peduli Alam Djemari Pekanbaru (RIAU) said...

salam kenal sobat

areripe said...

syarat kalau nak join cmna?
heee!

Kech Hidayah said...

wahhh! bestnya wall climbing!

cOnfuSeME said...

best nih...asal xajak sekali...waaaaaaa...T_T

sha rosemary said...

teringin nak join,
tp segan,
sbb baru lagi kat dunia ni :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

dearr~ dok kat atas pun sempat lagi pose?? hehee..

Related Posts with Thumbnails