Thursday, January 13, 2011

Facebook Page Belog Tiafazunia

yay! baru semalam aku cakap nak buat fan page untuk belog tiafazunia kan ?
tengok neh tengok nehh! dah ada meh! ;)


so, kepada sesiapa yang suka blog tia neh ... SILA LIKE ;)
yang tak suka pon .. SILA LIKE! paksa neh woi! *gelakgulingguling*
haha! main main je. ikot suka korang lahh.
suit yourself oke sayang sayang ? *dan dan sayang ye dak? haha!*



haaaa! nak cakap apa apa kat sini pon boleh. tapi behave oke ? ;)
BUDI BAHASA BUDAYA KITA kann ? kann ?
nak PING blog korang kat sini pon boleh. dialu alukannn sangat! :D






so apa lagi ? vote for me ? *eh ? tibakk ?*







OKETHXBYEE!
:))

42 lovebite:

Eazy Izzuddin said...

saya suka
sebab tu saya like
hehe

akmalhilmi said...

saya suka awak sgt2
kahkah

Fariq said...

wah seronoknye bley ping kat situ,,
lain dari lain ni..

Wan Gerrard said...

orait ^_^

maCy said...

sukanya ;p

Weeda said...

dahhh.... weeda orang ke-6 yang like..hikhik

eykameow said...

okay aku je masih ragu2 nak buat ke tak. kau lain lah..ramai org sukaaaa hehehe :) ok nak gi like . bye! HAHA

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

LIKE =)

Mr.IX said...

suka--suka....hehe

Ery Farieha said...

LIKE !

areleaf said...

errr..gua kene like ke ni?

nabilah_2908 said...

oh..tahniah..dah ada fan page... ;)

harus la like juga.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEADER BARU

Mila Ahmad said...

sy dah like dah...

nazirulhazwan~ said...

kalau like dapat askem tak??:P

APi said...

like like..^^

adrinaqamarina said...

dah like daaaa, ingat kat entry tu gambar tapi sekali tekan like, eh boleh pulak :P

chikova said...

kalau like dpt adiah x?agk2 ley x dpt kete lamborgini?
kih3~

Encik Psychopath said...

nak saya like ke taK?

khairunnisa ♥ said...

LIKE!!! :)

khairunnisa ♥ said...

LIKE!!! :)

aleen aiden said...

ececeh..da maju setapak lg nampak...hu3

Berto said...

wow. semakin fames

Peminat Katie Holmes said...

Kejap lagi jadi beratus la ni.

nanie said...

sy suka jugak!:DD

pilotHans said...

lovebite pertama! ^_^

Oreo said...

sukaaa

sukaaa !

Oreo said...

sukaaa

sukaaa !

Amni said...

harus amni LIKE.. LIKE... LIKE... heheheh...

Amni said...

harus amni LIKE.. LIKE... LIKE... heheheh...

Akulah Aqilah Itu said...

suka suka like! hahaha. bolah ping blog eh? seyes? nak try jap. lalalala! =)

LiFe KaMi said...

sukanya.. ramai blogger yg da buat fan page..:)

Ain Atika said...

suka !!!!

Wahidah said...

wah dh ade fan page la..:)

Rebelle said...

dah suka dah! boleh suka sekali je.. tak boleh nak suka banyak kali la nampaknya..

d_tieah said...

Majulah buat fan page..
Dh mcm retis..
Haha..

Cikbelog said...

suka jugakkk

ARJUNA.Inc said...

waa..sy x like g nih..hehe..ok2..sy like skang gak!!..hehe

Faizal n Fashitah said...

Saya pun suke.. say dah like dah XD

molmolla said...

aku dah terlike!! hahaha :DD

Linglung said...

gua nak pergi mengorat makwe2 yg ade kat dalam tu..ngam tak?

Anonymous said...

kenapa perlu buat fan page?
ape menarik nye tentang awak?
adakah awak seorang artis?
atau perasan artis.
please down to earth sket.

tia said...

@Anonymous

encik anonymous, FYI bkn tia sorg je yg ada fanpage ni. ramai lg even yg follower cam ciput pon dah ade fanpage, tu slh 1 care nk memperkenalkan blog. salah ke ? perasan artis ? euwww~ jeles lettewww! :P kahkahkah!

ouh, ape barang xletak id ? xde telor ke xde idong ke cacat terok ke ? kahkahkah!


ouh, cam bodo plak layan anon. okethxbai. hikhik!

Related Posts with Thumbnails