Tuesday, December 14, 2010

jumpa blogger lagi ;)

selepas gathering gengblogger kat shah alam TAPI sebelum mini gathering kat times square ahad lepas, aku dah pernah jumpa beberapa orang blogger. tapi kali ni bukan gathering. kitorang gi tengok Nuffnang Premiere Screening - Skyline dekat wangsa walk :) oke. tanak komen perasaan aku time tengok cerita tuh. satu hape aku tak paham! nak bagi bintang untuk cerita tuh pon aku masih ragu ragu nak bagi berapa. kahkah!

aku dijempot kah ? ouh tak, aku yang nak ikot bila tengok che arm dengan hamzah berborak kat fb. tak malu kann ? kahkah! :P hey! ingat senang ke nak tengok wayang free ? kalau wayang buat sendiri confem confem ah memang dapat tengok free kan ? *sila paham sendirikk*


tia, hamzah pornstar, che arm
(credit to daydeck)



mr curly, che arm, hamzah, phreak-id & phreak lady & phreak junior (time ni dalam perot lagi, tapi dah lahir dah pon) tia ;)
(picture credit to mr curly)


selain daripada cerita Skyline, aku jugak ada follow blogger pergi tengok cerita Cuti Cuti Cinta. time ni tak ingat dapat voucher ke hape. tapi free jugak! kat times square ;)

kak ina kl & anak2, daydeck & partner and hamzah & partner
tengah tunggu aku pergi park kereta. hikhik!
ingat dorang dah masok dulu dalam mapley tuh! :)



dah hampir pukul 12 malam time nih. cepat cepat tangkap gambar before balik. biasalah, anak dara macam aku kena balik rumah awal! ehemm ehemm.
(picture credit to anak perak)






:)

hoi phreak id & hamzah !! mne korang time mini gath kat times squre tuh ?
bincang bukan main lagi kannn ? grrrr!

57 lovebite:

Puteri Iqa Izyan said...

wah.ham ham pun ade. huhu

daydeck86 said...

jom tis friday bowl kat times square

faiz said...

tia xajakkkkk...huh!

nabilah_2908 said...

mana2 event sure ada hamzah...rajin tul dia join... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.I.B.U.K

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Ham is pornstar? wohoo~ =P

Hi Tia!

yours
SH

d_LA said...

WAHHHHH..SERONAKNYEEEE..MR.CURLY TU SEMPOI ABES LAAA..

Rebelle Me said...

tiaaa!!
banyaknye gath!
(:

-telordibasuh- said...

wa...lepak xajak hahaha

phreak-id said...

Ish. Aku banyak kali nak komen dalam entry-entry ko. Tapi aku takut nak klik "Lovebite" tu. Lucah sungguh..

Terbaru >> 1) Thank You Nuffnang 2) Karekter Terbaru Dalam Transformers 3 - Dark Of The Moon 3) Kuey Teow Goreng Doli

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

bila kit ank jumpa plak? hehee.. last sumi jumpa blogger masa gath kat putrajaya dulu.. lepas tu xsempat dah nk join mana2.. busy...

khairunnisa ♥ said...

bestnya ^__^

syAzAnA said...

huwaaa. xajakk pun. dkat jeh nie. grrr

Eazy Izzuddin said...

tia...
bila nk jumpa lelepak lagi ni
hehe
xD

PIDUT ASiS said...

tak ajak pon..hurmmmm... :(

Wahidah said...

wah lately rancak tia jumpa blogger yea..aktiviti yg berfaedah..good one la..:)

izee said...

wahh beshh nyerr sik dpt free je ..nakk gak..ngeheeee

Ery Farieha said...

bila che arm nak ajak gwa tgk wayang free ek? kehkehkehkeh *dengan harapan che arm baca. hahahaha



aku je x beramas mesra dgn ko kan tia. masa jumpa kat shah alam tu x kenal. ngeee.

Afiefah Safieni said...

bestnya ada gathering..

daydeck86 said...

Sorry tia kat Wangsa Walk ler
silap info kat sini plak

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

seronoknya Tia, ramai dah blogger Tia jumpa kan?

LATEST ENTRY

BILA SESEKALI MENYINGKAP KENANGAN LAMA

mia said...

jelesssssssnyee..tia, bile kite nk dating ni yang...akhekhkee

Yutaka Mushimura said...

woohaaa...teringin pulak aq nak jumpe belogger otai nih weh....

camner lah nak jumpe korangnie...aq dalah dok KL...awat xpernah terserempak dgn korang.....:)

weh..tia.kalu ade gathering.gitau la aq...heheh...

- GC - said...

waahhh.. byknya gathering dgn blogger2 lain..

cik helena said...

aik tatau pulak pasal gath ne..huhuhuuu

cik helena said...

astaga!!!patutlahh..hahaha

aleen aiden said...

mencik tau u ols nih!

Fitrihadi said...

wuu syoknya dapat kuar ramai2 dan jumpa other blogger :)

Sophia Rani said...

best nya gathering cm ni.. :)

nama.aku.lynn said...

wah!meet up lagiii..tiaa,besttt laa!=)

maCy said...

i wish i hv such life. dpt kua senang2 je. huhu

we trust in arshavin said...

jumpa ramai2 dah sudah..lps ni kena jumpa berdua la plk.hehe

Zanna Rohim said...

Salam..
seronok tengok blog awak

platipus said...

nk itot

Amirrah Zawani said...

rajinnya tia pg gath.. kalo ada nanti inform2 r.. teringin gk nk pg.. hamzah ian pun ada.. wahhh :D

red said...

Bestnyee... ade komuniti and FRENss

MuNsYi SaMa said...

rajin beramas mesra. :P

Zulfahmi Abidin said...

rajin betul ko pg gath2 nie kan yunk.^_^ bagus lah.tambah kenalan.tpi ko nie dah pandai lucah sikit2 kan??

Terkini: Lepak makmak CSI | Alasan aku tak masuk Amazing Race Asia | Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu

Zulfahmi Abidin said...

har2..kasihan deh loe.aku dah lame tak ubah ape2.so bia jelah mcm tuh blog aku.heheheh.

Terkini: Lepak makmak CSI | Alasan aku tak masuk Amazing Race Asia | Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu

Weeda said...

mencikk mencik..*gaya gedik*


haha..tak acii tia dah byk jumpa blogger..nak jumpa jugakk..

che armster said...

@ery farieha: aku baca la!

tia jom karok!

Peminat Katie Holmes said...

beramas lagi.

aibaks said...

wa.. bestnyer de gathering geng blogger... camne aibaks nak join ni?

Hariz said...

Wow.. Bilalah gamaknya leh join ngan korang?

http://profhariz.com

shazzy :) said...

pergh makin active sys ngan GB skrg eh :D

Un Phat Lee said...

hurmm gua memang sahlah takdapat join.sedeh pulak.haih

APi said...

best best..

lassiegewdix said...

besh nye .
teringin nak pegi gath aw .
tapi jauh lahh .

kak ina kl (1) said...

memang best bila campur org muda ni..rasa muda selalu..ahaks

Faizal n Fashitah said...

Haihh..bile la lagi ada peluang nak jumpe tia ni ehek. Psstt...tia kene tag! XD

✿ CikCimi said...

bestnyer lepak.
:)

Jard The Great said...

sedap suara hang karok hari tuh. hehehe.

Eyqa Lee said...

Tia !! Jealousnyaaa tengok banyak gila gathering.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
meriah..tak ajak pun

darkbatman said...

best gak 2..sonok nya. :)

Db Cooper said...

xnak jemput gua.. perkh

Gayahspears said...

bestnyer...

areleaf said...

lu memang rajin,lu memang rajin..

Related Posts with Thumbnails