Sunday, December 12, 2010

beramas mesra dengan blogger 2

beramas mesra dengan blogger kali pertama time gathering GB dekat shah alam. so semalam (ahad/12 december) aku join lagi sekali mini gath yang dianjurkan oleh joe neh. best ke ? saaaangat best! walau pon tak ramai, tapi sangat meriah ;)

gath ni start pukul 1, tapi disebabkan segan plus malu plus tunggu orang yang lambat bangun tidur punya pasal, pukul 3 baru sampai times square. sungguh menepati masa bukan ? hikhik! macam haram je perangai. hahaha!

time sampai dorang dah nak habis main boling, so, terus join dorang pergi makan. then ada sesi kenal kenal dengan semua blogger. and lepas tuh, joe suruh aku bawak diorang neh pergi karoke. kenapa aku ? kenapa bukan mofasad? dia kan raja karoke ? *muntah hijau* :P



akmalhilmi sekseeiii. kalau takde dia maybe aku senyap je sepanjang gath ni. hehe! tunggu dia lah buat aku lambat sampai! grrr!


syazberry. time dia kol cakap dah on the way, aku baru nak siap siap kat rumah. sori weh! hehe!


artis memang kena tutup muka eh mofasad? hahahaha! hape punya style laa?


jijan. kalau korang perasan aku dah cabot heels sebab nak tangkap gambar. sebab nak sama tinggi dengan dia. hikhik! yes. tinggi saya 170 ye! ;) zelo pon tergugat! :P

cik epal famous, tia, zelo, eni andd errr.. khairil kann ? ;)


azrul, acuuu (weh, kenapa kita takde gambar berdua je? dem!) tia, arina, faiz, munsyi


zack entry, faizal peejay and muje pon ade! sesi bergambar pon dah ambil masa berjam jammm! grrr!


blogger perempuan yang hadir. sesi tangkap gambar paling kelakar. bayangkan 5 6 orang lelaki berdiri asek kira 1 2 3 nak tangkap gambar serentak. nak pandang mana 1 pon tak tau.


blogger lelaki. hey! tak reti dok diam betul! nak tangkap gambar pon susah! :P


tia :: kalau ade yang tia tersalah tag, inform laju2 oke ? ;)

70 lovebite:

Rebelle Me said...

seriously sangat best!!
tak sangka ramai yang join!

mak tak bagi i keluar semalam..
sob sob~

apek poyo said...

wah..best..apo psl den tak kono jomput hah?...ekekekkelk

akmalhilmi said...

jgn nak beramas laaa
ko ae
lmbt kejut aku
ntah2 kaw pun baru bgn tido
hahahaha
kave je ko kan??
hahahaaha

ko xda
aku pun xda
hehee

ZACK ENTRY said...

yes!ada gambar..hehe

hamzah ian said...

benci ko

shazzy :) said...

kalau tak kerana g pd, mesti shaz dah join :(

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Owh goshh.. ramai jugak yang turun ye.. nama2 big semua.. enjoice! =D

p/s: Tia, next time gtaw eh law de gath.. huhu~ tq


yours
SH

Hellioz said...

i just wanna

LOWL

gyahahahahahahahahaha~

ultimate!!!

-ROCKprincess- said...

best2...
nice knowing all of you...
next time hopefully bleh gath sama2 lagi..

d_LA said...

wahhhh..bestnyeee...

syAzAnA said...

ouch. im ugly! haha. anyway, best wooo! syg tia laju2. hehe

Linglung said...

aiseh! penat2 gua psoing smlm amik gambar dgn lu tu mana?

Wahidah said...

wah meriahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ery Farieha said...

tak cukup best sebab takde aku.



okay sila baca dgn nada poyo. hahahahahaha

cik aiLebiu said...

uiskk byknya jumpa blogger...ni gathering apa lak ni?hehe..

Weeda said...

aaaa...jeles~~

areleaf said...

part bergambar dengan mofasad tu gua tak boleh terima sangat...hahaha..

cikpia said...

omaigod!!! sumpah aku jeles!!!!

Zulfahmi Abidin said...

uuuuu...coooooll..^_^

mia said...

hurrmm..jelesssnyeer...grrrrr...ok da..ahhahaaa

Panglima Arep said...

peh.. best giler dpt gather reramai..
tggu la, nnti aku da jd blogger termayhur, aku nk join gak.. jgn lupe invite..:)

Sophia Rani said...

berseronok-ronok ya bersama bloggers... ^__^

Mr feckry said...

wah, cambest je

brek pit jr. said...

apsl la tinggi sgt tuh..haha

joegrimjow said...

aiihh
nape xde gambar joe ni????????

majokberakbye

faiz said...

pempuan pn sama..x abis2 123..huhu..

maCy said...

jealouuuuuuus :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wahh...so hottt
haha
rugi lak xjoin :(

VOTE ME OKAY!!

Amni said...

tia ni kan.. sangat friendly... sure nanti kalau amni di KL, amni nak jumpa tia.. skali ngan mirul...=P

Bert said...

meriah2

Un Phat Lee said...

tinggi gua 177.he he he

molmolla said...

ngahahahaha! I likeeeee.
ha'ah laaaa kita takde gambar berdua. dem! hahaahahaha :D

NuR 'aQiLaH said...

oke fine tengkius.
gua mencik.
gua meluat.
gua menyampah.
huh!

nak jugakkkkkkkkkk. huwaa T__T

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

best best =)

TERKINI: UPDATE BLOGGER@TIMES SQUARE MEETUP~CIK EPAL PON JOIN WOO....

nabilah_2908 said...

seronoknya...teringin nk join event2 mcm ni...tp jauh la dr rumah..huhu..

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

Da Niel said...

uish!!! tak la ajak...

Amirrah Zawani said...

wahh bestnya.. i x pernah join gath pun lagi =_=

kahirie said...

oh ramas....kemas....

nama.aku.lynn said...

bessstt gileee!=)

Khaizarien said...

sokong ery punye komen... hahaha

ok. jeles~~~

Regard,
Khaizarien Blog
@ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

cik.shabah said...

sentap ah ngn tia..;(

pilotHans said...

wah, so much fun..envy2 ^_^

Yutaka Mushimura said...

tiaaaaa....aq nak join ....aq kan dok KL....

wehh..ade gathering lagi..aq nak join...leh amek pic sekali...hehehhe...

phreak-id said...

Sejak bila ko ikut perangai Hamzah buat tajuk lucah ni? :p
Btw hamzah apesal tak pegi?

Terbaru >> 1) Kuey Teow Goreng Doli 2) Nak Isteri Cun? 3) Prank Paling Gempak

che armster said...

tak ajak.. tacing ah!

Oreo said...

Best - best !

170 ?Tinggi nya akak !!!

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

wah !!
hebat2 !
;)

Heidi Shafiq said...

peh.. best giler..

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

sempoi gila..ada joe grimjoe tu..

buyat(bebola tomato) said...

siti nurhaliza!!!

MuJE said...

alaaaa.. rugi takleh join! jeles2...


- Blog | MunzirShafie [dot] Com

izee said...

sangat beshh!! korunk yg hadirr mmg kebabomm!! Tia...2nd Ggt ni siyes btul2 dpt beramas mesra ngan mu tia..hahaaaaa n3 otw =)

sukasup said...

pestime jumpe.. satu je nk ckp..tggi gile ko.. huhu

- GC - said...

langsung tak jeles!!!


grrrr

Siti Nur Amirah said...

bestnye...^_^

aleen aiden said...

cis!lepak timesquare xajak!mencik2!

CGG said...

hi tia..

Eazy Izzuddin said...

ala...
ramai nya update pasal entry ni
jelez x dpt dtg
huk3
xD

AbgFeroZ said...

owhh.. gath nie kew..
xtau p0wn.. xpemes kowt tuh xda orang ajak.. hak hak..
xpe arr gath otai2 ja tuh..
12/12 bufday adik feroz :)

Phat said...

best2...http://www.fanshake.com/contests/who-will-be-best-inter-milan-player-fifa-club-world-cup-2010/submissions/8766/

aibaks said...

awat tak ajak aibaks sekali? dekat jerk shah alam tu.. huhu

Zulfahmi Abidin said...

hey.update la entry weh..

Terkini: Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu | Berite sensasi jam pukul berape tah aku tak ingat | Result aku dah keluar. Kenape ade subject FB-zik pulak nie

Wan Gerrard said...

wah best nyer..tak leh ikut sbb ada presentation isnin..huhu

atok said...

bestnyaaa rugi x g ohhh huhu :(

darkbatman said...

best gak.. mula nya nk peg tp byk keje xsempat nk hadirkan diri..nampak lg ramai yg dtg berbanding sblm ne..hoho

Hariz said...

Wow! Best tuh.. Teringin nak join.... huhu

mr.curly said...

wahhhh..bgumbira sakan nmpakkk..caya la!!!

Gayahspears said...

beramas mesra?? hahah cam knai ja ayat tu...hahaha


wey tia..aku ja tak jumpe ko lagi..nk jumpe..huhuhu

zelo55 said...

ahahaha..
ak smpai skrg x buat2 lagi entri tu..
hahahahah..insyaAllah nanti buat..
tapi kan..
awat x link..demmm..
ni ha : zelo55.com

akmalhilmi said...

aku ensem
header baru
nk top komen
lwn fahmiw
komen byk kali
hahahaha

Related Posts with Thumbnails