Sunday, December 19, 2010

jom ikut tiafazunia!

errr.. bukan nak ajak ikot pergi tengok wayang bahkan bukan juga nak ajak ikot pergi main boling. EKCELI semalam aku dah buat twitter! yes twitter! ye ye. shadap! saya tau saya lambat! grrr!


JOM FOLLOW TIAFAZUNIA DI TWITTER! hikhik!


disebabkan ramai yang komplen aku takde twitter *cis! macam ramai sangat! perasan!* so, dengan rasa seksaitednya aku buat jugak semalam walaupon rasa malas *sebab tak reti guna lagi* hikhik! tapi makin lama, makin seronok bila si ery ngan aus asek buat lawak sampai aku gelak guling guling dah atas katil. ngek! siap kena buli lagi dengan dorang. dem dem! tak cukop dengan tuh, kat fb pon dorang serang! grrr grrrr!


seeee ? takpe korang! aku lex lex cool je neh! hahaha!


aahh! takpe. yang penting aku da ada twitter! so ape lagi ? jom ikot tiafazunia di twitter hari ni jugak! hari ni oke ? HARI NI!! kahkahkah!










notakidal ; thanx encik akmalhilmi seksi atas jasa anda . weeeeee~ :D

71 lovebite:

kata kila said...

JOMMMMMMMMMMM.I WILL FOLLOW YOU.KAHKAHKAH

daydeck86 said...

KENA IKUT KER
AHAHHAHAA

hamzah ian said...

dem,

-telordibasuh- said...

perluke ade twitter ni?hahaa

Linglung said...

aiseh! kemain kuno lagi lu ni ya? celah mananya lu punya twitter? gua nak follow ni..hehe

angah said...

apa fungsi tweeter nih? best?
twisties tau ler...

Bro Framestone said...

oh twitter ek huhuhu

Ery Farieha said...

kehkehkeh. ape pampang name fb aku tu?
malu.
wahahahaha

Yutaka Mushimura said...

hohoh..kidal rupenyer...

man kidal pon best aper biler melayan gitar...

oh yer..ko memang senyum menampakkan susuk lesung pipit....

~~aku terpesona dan terus pengsan dibuai mimpi..~~

cik helena said...

ok dah buleh follow kite jugak!ngeh ngeh :P

M I A J A M A L U D D I N said...

ahhh,, aq pown blom wat lg derr.. hahahha..

Rebelle Me said...

alaaaa...
jarang guna twitter la..
huhuhu..
tak rajin! (:

molmolla said...

weeeehuuuuuu! ;D

brader leplep yang matang dan lupa nak login said...

gua harap lepas ada twitter ni lu tak bizi macam mesin basuh..kesian gua nanti..

Cesc Luzeza said...

mcm nak try wat jgkla..
tp mcm tak terlayan jerk nnti yerk..try bnda baru kan..tp twitter ni mcm mna yerk?

Peminat Katie Holmes said...

i hate you ;)

nabilah_2908 said...

sy pun ada twitter...tp tk reti guna...sesekali jer masuk...jenguk2 pape yg patut...lps tu keluar.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

nama.aku.lynn said...

welcome to twitter..i folloeee~=)

HaNTwO said...

sila abaikan twitter FB....benda ni cam dadah sekali main memang nak lagi hehehe..

khairunnisa ♥ said...

jom tweet tweet ^__^

MuJE said...

haha, sampai tak tido malam tuuu... dah siap subscribe kat smartphone dah ke? :P

Aus MeLankoLik said...

eh , baru buat twitter , bab camni kau ketinggalan tapi dari segi aksi kau jauh maju ke hadapan , kihkihkih .

kahirie said...

PENTING KE TWITTER???? xpenting la semak je...

Oasis said...

saya pun smpi sekarang tak pandai guna twitter tu. Huhu

Salam perkenalan...

cik.shabah said...

ah!c.shabah tak reti nak main twitter even ada akaun twitter ;p

cik aiLebiu said...

ok nak follow SEKARANG JUGAK! hehehe..

cik aiLebiu said...

eh tapi apa twitter nyer?

Wahidah said...

sya pun tk de twitter...:P

- GC - said...

aku pun tak reti guna. haha

adrinaqamarina said...

rina pon ade je tapi tak aktif, haha

we trust in arshavin said...

sudah!

mr.curly said...

wa pn bru je wat bende alah ni..hikhik

mia said...

tiaaaa...mia ade twitter, tapi xreti nk guna cmne..ahekhekhekee..sengal aje...

syAzAnA said...

finalllyyyyy! haha

Puteri Iqa Izyan said...

huk3..tak reti la nk tweet.. :P

liyanaziz said...

i will follow u.. follow u wherever u go....

phreak-id said...

Yes. Lagi cepat aku boleh kutuk. Hahaha

Terbaru >> 1) Bila Aku Keseorangan [Horror] 2) Bila Sejuk dan? 3) My name is phreak-id

Oreo said...

kita rasa kat twitter tu kita mcm syok sendiri je tweet2.Haha

Zulfahmi Abidin said...

cara la tia.ko dah pollo aku kan??

Jard The Great said...

selamat datang ke dunia twitter hehehe..

d_LA said...

siyes x reti gune twitter ni walaupun dh ade acc..hahaharun !

Eazy Izzuddin said...

jom folow u...
pe name twitter tia???
hehe
xD

tia said...

@kata kila
laju aje nakk folow! yay! tq! :D

tia said...

@daydeck86
cis! tanak ikot takpe la weh! :(

tia said...

@Linglung
wakkluuuu! siap pggl gua noob lg. cilake ah!

tia said...

@angah
hahaha! baru buat ni ngah, best x best tuh xtau lagi. hikhik!

tia said...

@Ery Farieha
sbb ko sakat aku! kan da kne. sobss sobbss!

tia said...

@Yutaka Mushimura
cis! tbe2 komen pasal kidal! tp betul ah, org kidal neh kreatif ye dak ? haha! :P

tia said...

@cik helena
da follow da pon cik hel syg! ;))

tia said...

@brader leplep yang matang dan lupa nak login
dun worry, gua still manusia, bkn mesin basoh! ;D

tia said...

@Cesc Luzeza
tia pon baru nk manje2 dgn twitter, agak susa nk jwb soklan tu :)

tia said...

@HaNTwO
dats y laa kne pandai manage mase n control diri :D

tia said...

@MuJE
alaaaa, perlu ke ?

tia said...

@Aus MeLankoLik
ko laa yg ajar! grrr!

tia said...

@adrinaqamarina
moh le same2 kte aktif ;)

tia said...

@phreak-id
aiyok ? suke kau kann ?

AbgferOz said...

adushh.. letak gmbar cute plak..
tergoda i tgok..
hak hak hak..
xda twitter la plak :)

APi said...

maen tweet2 lak la pas ni..^^

Heidi Shafiq said...

aku de twitter.. pastu x reti gune.. pastu aku dh gv up.. mls nk bukak lg.. skrg twitter aku dah berlumut..

Mr feckry said...

best ke twiter..fb pun gua tak larat dah

maCy said...

macy tetap xlayan twitter sgt. hehe

d_tieah said...

Haha..
Wei, aku masih xde twiter.. *Betul ke ejaan tu?
Kalo aku ade, mesti nmpk jakun je kan..
Ngee.. :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah tia~sudah ada twitter~

jom tweet tweet hehehe

Yutaka Mushimura said...

jom ikut si lesung pipit...

;)

Bert said...

fuyoh, dah macam artis ade twitter..haha

akmalhilmi said...

bukan maen best lagi..hahaah

Faizal n Fashitah said...

Agak2 kalo tia masuk toilet nanti nak tweet skali tak? hehehe...

NuR 'aQiLaH said...

ohh dem aura lu sgt dasat.
gua boikot cantek. grr

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

dah folo dah ^^

eykameow said...

dari haritu tertanya2 dorang. tia ada twitter x? yg lain kata ENTAH. ok entry ni jawapan nya. hoho

kejap lagi aku follow ek :P

Gayahspears said...

tak tau cara nk polo... ajar jap :(

Related Posts with Thumbnails