Sunday, December 26, 2010

JOM USHA BLOGGER HOT AND COOL BERKUMPUL DI TIMES SQUARE!

AHAD 26 DISEMBER 2010 BERJAYA TIMES SQUARE

gathering bloggers kali ni dianjurkan oleh Mel. mula mula aku tak nak pergi pon. sebab dorang plan nak pergi Cosmoworld. oke. time tuh da kuciwa sebab aku memang takot nak main semua benda alah tu weh. siyes! gayat pon ada. setakat nak main yang kuda pusing pusing tuh mungkin aku boleh pertimbangkan. hikhik! then lepas aus cakap dia pon tak masuk, nak lepak boling and karoke je, so aku on balik. so ? malas nak cakap banyak, jomm layan gambarrr! ayohhhh!

err.. entri ni paaaaaaling banyak gambar! sila banyak bersabar kalau gambar lambat load. hehe!



ni lah mel! sangat tinggi oke. aku yang tinggi ni pon nak pandang dia still kena dongak!




syaz, tia, gadis terbilang



tia, redlinda and ery farieha :DD eksaited gyler jumpa dorang. haha!



tia and eazy yang datang sekejap je! next time jumpa lagi oke ? tunggu si seksi tuh free! haha!



zelo55, sickchild72 (ehemmmm ehemmmm!) and tia :D



tia and andyhotttt yang pemalu. hikhik!



tia and si mulot paling bising kat gath, haha! ausmelankolik



tia and daydeck yang teman beli nasik kat foodcourt. tq! hehe!



haaa? ni sape tak kenal aku luku pale sorang sorang! cik epal femes oke ? :)



mashimaroo yang tak membebel kat luar tapi membebel kat blog and tia



tia and che arm yang konon konon jejaka idaman malaya.



phreak id yang konon konon sama baya dengan tia ? oke fine tq. haha!



tia and shara gepren si terbang tinggi tinggi ;)



haaaa! aku paling seksaited and macam kena elektrik shocked bila dia tegor tia oke. si kecik comel bersuara sedap ni laa owner sarang platipus! mati mati aku ingat blog tuh owner dia lelaki oke ? hikhik! ouhh, dia yang sangat rendah, bukan saya yang sangat tinggi. hehe!



yang ni aku tanak citer banyak, aku suka dia punya blog. i mean nama blog. cool! babipunyestalker.blogspot.com! hell yeah! hahaha!




ika, eny, tia, milimilo and hudaluna :)




eykameow, cik helena, tia, and anna boleyn :)



tia, beanmoreno and wife , and carl ehh? lupa lupaaaa. adeh! =.="



andd ramai lagi yang ada, ada yang tia malu malu nak snap gambar together. hikhik! ouh, time ni ada jugak yang dah balik dulu.




p/s:: entry paling lama nak kena buat sebab nak kena carik link masing masing, naseb baik type nama sorang sorang kat google terus keluar! ;)

91 lovebite:

adrinaqamarina said...

wah, ramai giler laaaa~

nazirulhazwan~ said...

arghh!!tak dapat pegi lagi.sob3

kata kila said...

ok jeles tak dapat dtg.bye

mr.curly said...

wahhhhhhhhhhh manyak syok woooo !!!..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

uiii...

semua blogger terkenal ni..

khairunnisa ♥ said...

bestnya ^__^

Gayahspears said...

best2...
sayang aku tak dapat join~wakakakaka

platipus said...

grr...tia yg tinggi..

-telordibasuh- said...

eh mane gambar tia ngn telor?hahahaaa

milimilo said...

tak cukup banyak pun pic yg tia upload ni.upload kasik byk2 lagi.theee.takde pic dgn tia.terlupa nak tgkap.segan.kikiki ;p

cik EPAL said...

seronok kau ye

liyanaziz said...

bila plak turn yana nak amek gambar dengan tia.. hahahahahah.. yana tgk gambar2 tia kat FB.. sangat gojes hokeyh! lesung pipit tu!

phreak-id said...

Kita sebaya. Yay!!

Terbaru > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010 > Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2010

Afizz said...

Wah....bestnye pergi gathering cam ni....Teringin nak join :)

Entri Terkini
Software Pilihan MemoriSeorangMuda 2010

Khumaera Ismail said...

ramainye join..jeles ok..wuwuwuw~

zool said...

ramai gak ek..
hm kalau den datang sudi ke nak ambil gambar.. hehehe

Yutaka Mushimura said...

hhehe..smarties....

terselah lesung pipitnyer.....:)

Zue Zoey said...

zue pun x update² lg sebab tgh kumpul link, nak campak semua dlm blog. hehehe.. ;D

mia said...

huwaaaaaaaaaaaaa...jelesnnyeee....ehem..ok xpe3...tiaaaaaa..jelesssnyeeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

besh dowwwwwwwwwwwwwwh :)

GadisTerbilang said...

wink wink! masyeh!!!

sharaBUNGA said...

keh keh keh
syok doh

aleen aiden said...

ini namenye post carik gado..xajak,mencik!!!!!!
len kali lepaking ajak ar aku weh.nak ikot!hu3

Just_najmiE said...

cool!

hackshitam said...

ces.
nape xajak gua?
haha

Yiedpozi said...

Ramai jugak yang gi gathering neh...

P/s: First time tengok muka bro Ausmelankolik....

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

huaarrghhh!!! gambo i xde ke nok? keciann kat makkk! LOL~!!

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

huaarrghhh!!! gambo i xde ke nok? keciann kat makkk! LOL~!!

d_LA said...

bestla tia salu join gathering..mesti best giler kan..

Rebelle Me said...

ehhh!!
best sungguh naaa..
dan lagi sekali tak dapat join..
grrrrr!

areleaf said...

baju baru!!!

maCy said...

platipus! how dare u da pi! ta ajak!

Anna Boleyn said...

hye tia!!

1st time dtg blog ni

tq tq..

lenkali leh jumpa lagi yaa. :)

hana tak sempat lagi buat entry..

esok lusa kot. kuikui ;p

HaNTwO said...

hahahaha sarang platipus ngatkan lelaki rupanay wanita...kecik molek plak tu heheheh..

Si Merahati said...

lol. tia, cite la ape aktiviti korang kat sana. nak gak tau. hu3

Si Merahati said...

lol. tia, cite la ape aktiviti korang kat sana. nak gak tau. hu3

AbgferOz said...

datink x ajak..
nie yang jeles nie..
hak hak hak..

Amni said...

anna pon ada... hehe.. kebanyakannya amni tak kenal pon.. kan da cakap tia ni memang sangat friendly.. kalau amni, memang tak de nyer bernani nak tegur segala.. hihi... Segan gilerr...

AnisZahra said...

Tia dah macam artis dah, Auww! Hehe

ciK mOt ©™ said...

tak pat nak join...ritu dapat invitation lambat...sob sob...lenkali leh jumpa tia kan...

mAsHiMaRo said...

yes!!hahhaa..semua pun gambar banyak~~
waaaaa....tunggu entry dari ku~~
:)

Akulah Aqilah Itu said...

sume comel2 eh.. =)

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni.

ramai jugak yg dtg yer..kat tmpt lain pun ada jugak, tp stakat ni kat pantai timur blm dgr lg ada pihak buat gathering utk blogger...

anyway kalo ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

hiro said...

kalau lah saya seorang blogger..*mengeluh.

Ujang9897 said...

best....

APi said...

cool..^^

Aqilah Nur said...

alaaa..kenapa tatau ada gath.. lain kali bgtaw aku. nk join.. T_T

Encik Psychopath said...

woi aku ade. yey ! follow.

cik aiLebiu said...

rajin betul cik tia kita ni join gathering..jeles okeh tsk ;(

nabilah_2908 said...

blogger gath lagi...seronoknya..huhu.. :)

sy rasa kan...Tia nampak paling menyerlah daripada blogger2 yg lain..pandai Tia bergaya..really nice.. (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERTEMU KEMBALI

Aus MeLankoLik said...

best la kua pegi gath , aku terlupa ada gath semalam , huhuh

Jeely jelly said...

wah ! giler kentang... mesti best... huhu... eyh2... xsngke hamzah ian dh ade awek... ngeh ngeh.. bravo2.. sbb dye x pnh cite awek dye kat entry kan... wink wink ^^

Zulfahmi Abidin said...

makin cantik lak syg aku sorg nie.tapi kan.1st time tgok takde gambar akmal.tak pg dgn akmal ke skrg?? cool.^_^

Ery Farieha said...

eksaited jumpa aku tia?
terharunya
sobsob


ekekekeke

nama.aku.lynn said...

waaahhh!!besssttttt gilosss tgok!=)

cik ieyra said...

waaa.
ramai siott :P

Amirrah Zawani said...

wahhh bestnya.. tia mmg rajin pg gath ka?? nti kalo ada gath lagi inform2 lah.. nk join gk.. :)

Rina Salleh said...

haih, ruginye la tak join. hehe

*cimOt* said...

ok!jelez!!

Eazy Izzuddin said...

oraits!
roger2 tia
hehehe
xD

Epul Azimi said...

suak tgk entry yg letak pic2 ni,dh la semua ensem2 cantik2 comel2 huh *jeles*.
dok jauh biase la takleh nk join korang.hehe
btw awk comel la.erk?teheee

Hariz said...

Wahhh tersangat ramai okeh!

http://profhariz.com

nana cHan said...

wah jeles2 nak join jgk tp x dpt


Jom tengok sini
Inikah yang anda lakukan bila jadi babysitter?

miszlullaby said...

ramainye =)

athiea said...

cess.gua tak tahu pun ada. ke gua xpasan?grrr

cik.shabah said...

pegi tak ajak pon :(

FarhanaFabulous said...

wah ! beshnye gatehring mcm ni...

NuR 'aQiLaH said...

lu dah rajen g gath kankan

Botak said...

perghh., banyak giler babeng gambo.,
hahahahaha.. :))

ZACK ENTRY said...

tak dapat join sebab ada program ngan family last minit..gggrrrr


next gath mesti kene datang..=)

CahayaCintaIlahi said...

wOw bEStttnyeeeee...
bile ek nak nyelit2
di antara blOgger2 yang
femEs ni ? ;))

Weeda said...

huwaa..jeles ni...

nak jumpa tiaa...tia cun..haha~

Wan Gerrard said...

wah, tia sangat comel ^_^

andyhowtt said...

saya pemalu sekian...

Judiene said...

Wahhhh!
Giler meriah!
Kalo aku join ni sure aku yang paling pendiam lah!
Hahahaha!

:D

Faizal n Fashitah said...

best nyerr....

atok said...

dkat 50 yg g kan? wah hebatt gath yg ney. hee.

Imzainieyzulkipli said...

warghhhhhhhh
ada cik apel lah!

MuJE said...

ade orang tegur ko tinggi tak? hehe...

phreak-id said...

Wah. Tia amik gambar ngan org hensem baju putih tu..

Terbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010

zuar said...

ruginye xjoin gathering ni..kalau x mesti leh jumpa tuan belog ni^_^

m.y.l.o.v.e.g.i.f.t.s said...

atin - itu redlinda, macam biasa ku lihat...cam kenal jer....

che armster said...

bila masa aku jadi ____ malaya.. (tengok aku nak taip pon jadi malu)

tenangsudey said...

wah bestnyaaaaaaa.. lain kali nak join jugak la

syAzAnA said...

muahhhxx tiaa!

ika honey bunny said...

best hokke.. hehe. next time kalau ada gath nak join lagiiiii ;)

Fane Davis said...

Tia.sweater lawa.bulu-bulu.hehheheh...bestnyer korang dapat beramah mesra...jeles/

eykameow said...

Weyhhh! aku belum baca lagi entry ni ke?! napa xde komen aku kat sini?! ko x approve ea? aku rasa aku dah baca weyh n siap komen panjangg lagi.. hoho!

xpela, aku komen lg sekali.

BEST! dats all.
heeeee.

nextime join lg yea tiaa! huhuhu :P

Mr. TN_SkY said...

Wah...seronoknya bawak kamera..SkY pegi xbwk kamera..gmbar xsmapi sepuluh pun...mane nak cari gmbar yg diorang tgkp sorang2 tuh eh? ahah :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Kumbang Jingga said...

love ur jaket bulu2...ada style lah hehehe

areleaf said...

lu memang tinggi,lu memang tinggi..


tapi tak cukup tandingi gua..kehkehkeh..

Related Posts with Thumbnails