Sunday, January 2, 2011

saya akan rindu belog tiafazunia saya :(

6 disember 2010. aku dapat panggilan interbiu kat kementerian penerangan komunikasi dan kebudayaan. time tuh, aku lupa plak nak citer citer kat blog. lupaaa! sebab after intebiu aku teros straight pergi konvo kakak ipar aku. so, dalam blog masok citer konvo je. citer intebiu langsung tade. hampeh betei! *tolak kepala laju laju*

31 disember 2010. ada seorang lelaki call cakap aku berjaya dan diterima bekerja. 3 januari kena lapor diri! anndd i was like .. ouhhemmgeee! cepatnya ? tapi apa apa pon Alhamdulillah. *sambil sujuk syukur* hehe!

and now … kat tempat kerja baru nanti entah dapat ke tak aku berblog macam biasa. argh! mesti rindu nak update and citer macam macam, mesti rindu nak baca blog member yang lain. betul ni. rindu oke! RINDU! =.=”

so, kepada sesiapa yang baca entri ni, or komen .. nanti ada masa aku reply ah komen korang. ada masa nanti aku sepah sepahkan blog kau orang oke ? *emosi emosi*

oke. da start sedih ni. nebes pon ada sebab esok pagi nak pergi lapor diri kat tempat kerja baru. takot pon ada. gembira mestilah ada. bak kata opah astro, maaacam maacamm ada!


motif ? saja nak tunjok peace....

oke tipu. saja nak tunjok contact lens baru! ngeeee!




okethanxbye! hikhik! :P





tiafazunia :: berapa banyak words oke dalam entri neh hah ? oke. takpayah kira. oke ? tak banyak pon oke ? 8 je pon. okebai! 9!!

50 lovebite:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Selamat bekerja Miss Tia.. all the best... =D

Weeda said...

jangan nebes2...tia mesti boleh..chaiyok!

Zulfahmi Abidin said...

haha.tahniah tia.gud luck okey besok.takde ape yg dirisaukan.office hour mlm boleh online kn? jgn lupekan kami tia...hahahha

Hellioz said...

oke

Eazy Izzuddin said...

harap di sana tempat keje baru boleh online oke...
akan merinduii hehe

adrinaqamarina said...

bubbye tia! akan merindui blog ni dah tuan dye!

haha, sepanjang tia tak de, biar rina buangkan sawang~~~

ZACK ENTRY said...

selamat menjalani kehidupan baru di tempat keje baru..=)

ProfHariz said...

Gud Luck Tia!!! Hey.. Samalh kita.. harap2 okey saja ye :)

http://profhariz.com

Faizal n Fashitah said...

Wahh new year dapat keja baru.. Take care Tia.. XD

khaifaiz said...

Salam.. Tahniah tia sbb dah jd warga kementerian.. Solute la

dizu d. said...

goodluck! ;)

Epul Azimi said...

owh sy pon akan rindukan kamu.teheee
ade mase blogging ,mesti ade mase punya,ape2 pon tahniah dpt kerja,semoga sronok bekerja yek.hehehe

APi said...

selamat bekerja yek..
^^

molmolla said...

tahniah beb!!!! :D
aaaaa, rindu kau jugaaaa~

kay yea said...

selamat bekerja~~

atok said...

keje elok2 tia, jgn nkal2 kihkih

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

op coz will miss u la yangg~ TAHNIAH dah dapat kerja ^__^

hamzah ian said...

xpe.. aku syg tia.. keh keh

nabilah_2908 said...

good luck tia....!!

hope boleh la meneruskan aktiviti blogging lagi.. ;)

mia said...

huwaaa..thniah tia..bestnye da keje..bestnye..bestnye..ok..hehhee.. tahniah ea yang..

tia, nk mntak tlg vote 4 me bole?

VOTE FFTF 035 KAT SINI

thanks alot tia

cik aiLebiu said...

bestnya keje..T_________T

toksah risau tia...pasti bleh je tu on9...keje gomen bkn byk keje pon hikhik...:PPP

Peminat Katie Holmes said...

gud luck babe....

kata kila said...

pewit.cun siot

aleen aiden said...

oit2!xkanla kat tmpat keje baru die xkasik pc kan..xkan jugak xde line tenet.aku xdulik!jgn nak tutup2 blog.luku nnt!hu3

FarhanaFabulous said...

wish u best of luck !

HaNTwO said...

perghhhh best gile dapat keje gomen...tahniah!!!!

hackshitam said...

goodluck kat tempat baru...
=)

Mila Ahmad said...

bangunan sultan abdul samad an?an?
nanti kita jumpa larh

areleaf said...

mesti uptown sunyi xde lu..keh keh keh...

gudluck ape2 hal pon..

khairunnisa ♥ said...

whoa ^__^ rezeki tahun baru.. tahniah tiafazunia ;)

MuNsYi SaMa said...

waa..congrats2 dpt keje br. cpat2 dpt gaji plz. haha

maCy said...

oh dear. jgn la cmtu macy ti na blog blk :(

eykameow said...

ohhh dapat keje baru ? mesti better offer ni......huhu ok, pasni jgn lupe singgah blog kawan2 ngeh2 :P

Wan Gerrard said...

good luck ^_^

NuR 'aQiLaH said...

oke tahniah. oke nanti oke boleh oke belanja oke gua oke.
bhahaha oke.

HafizRahman.com said...

good lux dengan kerja baru =)

Amni said...

wahhhh... da dapat kerja baru.. t amni p KL, boleh la mintak belanja ni eh.. hihihihi

Eazy Izzuddin said...

tia2x....
xD

cik.shabah said...

congrats adek sayang ;p

pusher said...

Congrat tia....nnt gaji prtme bley belanje...huhu

che armster said...

congrats weh. padahal dah masuk keje 2 hari

d_tieah said...

Alhamdulillah..
Kja kt ne ni? Rtm ke?
Hahaha..

Berto said...

dapat gaji jgn lupa blanja yer tia

phreak-id said...

Boleh la join Che Arm. Geng Blog update seminggu sekali. hahaha

Terbaru > Lelaki di Utara Banyak Main Cinta Dengan Wanita Thailand? > One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

akmalhilmi said...

#majokberakbye
hahahaa

TUJUAN ANDA BERBLOGGING...APAKAH??

Fxysche Nas said...

kje baik2..jadilah pkerja ksyngn bos!!! hehehe

cik helena said...

tiket free..pas sini satuk!hahaa

Rebelle said...

mesti rindu tia nanti..
sobbies!

i pun da jarang nak update..
sungguh~

apape pun..
all the best ya! (:

Fane Davis said...

im gonna miss yu..

Gayahspears said...

sob2.. aku baru terjah ko ni.. baru taw :( cedey la,aku da tak ade genk nk ramas mesra lagi... ape2 pon all da best tia...

Related Posts with Thumbnails