Thursday, December 9, 2010

mereka sudah. aku belum!

mereka sudah. aku belum! belum kawen! arghh! semua adik beradik aku dah kawen, tapi aku bila lagi neh ? grrr! kepada yang berkenaan, sila lah masuk meminang cepat.. saya dah sedia nak buat muka malu2 sambil selak2 langsir tengok orang datang merisik neh. hikhik!

tapi entry neh bukan nak cakap pasal kawen pon. nak cakap CONGRATULATIONS! dekat kakak ipar aku yang dah selesai degree dan selesai berkonvo isnin lepas. berkonvo dengan berbadan dua! besttttnye! ;)) *winkwink*



ni la kakak ipar aku (kak ara) dengan acik. ouh ouh! teddy bear tuh ayah yang belikan ntok kak ara, bunga yang kecik tuh plak aku yang bagi. acik ? dia cakap dia dah bagi baby dalam perot tuh. cis cis!


ouh, ini angah aku. dia konvo dah lama kot. tapi aku tetap nak cakap CONGRATULATIONS! sebab dia dah berjaya dalam hidup dan mempunyai keluarga yang bahagia! :D


and tak lupa jugak, harini, 10 DISEMBER 2010 adalah hari jadi anak sulong angah yang ke 6. so, selain ucapan congrats2, aku nak wish...



HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUU NURIN BATRISYIA!MySpace
nanti acu bagi hadiah ye? :D


tia : aku BELUM konvo lahhh! haishhh! lamenye nak tunggu tahon depannn!!

42 lovebite:

Mr feckry said...

relax.enjoy lu punya jiwa

Peminat Katie Holmes said...

nanti sampai la seru tu.

ZACK ENTRY said...

dah bersedia sgt mau kawen yek??kehkeh

konvo poli bulan 3 nanti kan? kan? =)

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

b xyh isau la..
nnt dpt gak kwin..
heee
(:

liyanaziz said...

happy birthday untuk anak angah.. hehehehhe.. hukhukhukhuk.. lambat lagi nak konvo..

NuR 'aQiLaH said...

gua baru ingat nak jadi kak ipar lu.
angah tu ensem jugak.
oh dem.

Amni said...

cepat kawennnnnnnnnn! =P hahahahha.... sapa orang tu? t bagitau dia soh pinang tia cepat... hehehe... tia ni asyik cakap nak kawen je.. mesti dah sampai seru ni.. hehehe

Pusher Aries said...

mau kwin ya...form dah buka ke dah abis..huhu...jgn mara

Weeda said...

tiaaa....sama la kita..weeda pun lum konvi..sobss....jeles je tengok orang lain konvo...

Faizal n Fashitah said...

Congrats to all XD

areleaf said...

jage-jage cik fatehah,saya datang ni..

HB nurin!!!

nak andak kasi hadiah jugak?

keh keh keh.

Hellioz said...

suka btol kawen

wtpe tah...


lulz~

phreak-id said...

Hari ni berapa haribulan ek? oh. disember. musim cuti sekolah. patutla. musim mengawan dah tiba..

Lari.. Lari.. :p


Terbaru >> 1) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat 2) Facebook Ibarat Pisau 3) Pengasuh VS Amah

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tahun depan.. xlama dah tuu~ sabar ye..

Zulfahmi Abidin said...

relax lah.tak lame lagi turn you pulak convo.then turn you pulak berbadan dua.^_^

una said...

seronoknye nak abes study ! hehe

Gayahspears said...

aku pon belum :( sob...

hamzah ian said...

lu gersang ke apa nih?

kahirie said...

insyaalah sampai jodoh, kawin la kamu dengan dato' aji.....kui2

nabilah_2908 said...

ala...tahun depan..kejap je...time tia akan sampai juga tu...insya'Allah..sure lebih meriah.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BROKEN RELATIONSHIPS

James Buns said...

sama-sama blom.

Rebelle Me said...

sabar yeeee!! hihihi

akmalhilmi said...

tgu aku hbs blaja
aku masuk kawen ko trus
wahahaha

maCy said...

acu2! macy maksu. grrr

sama la kita lum grad. isk isk

cikpia said...

aku dah 28 lum kawen rilek jer...... kawal kesangapan anda... muahahhahahah!!!!!

Cikbelog said...

saya pon da tak sabar2 nak kawen..miahahahaa

Bert said...

sabor tia sabor...bukan best pe pon konvo ni, kahwin lagi best rasanya

mia said...

ai pon blom yu..akhekheke...siap 'kpd yg berkenaan' ek tia..hehehee

APi said...

konvo dah..
kawen belom..
huh!

Sachi Asukai said...

best gile tgk sume org da habis blaja...waaa,,nak keje :) ade duit sdr lagi havoc!boleh bli mcm2^^ tahniah semua n happy birthday si budak kecik:)

Encik Tikus said...

teringin nak tengok.. ishh

Db Cooper said...

konvo dengan gua skali la, gua tahun depan jgak nie

Afiefah Safieni said...

hepy besday nurin..
x sabar rasanya nak convo..

Linglung said...

muda remaja bergetah lagi ni kalau belum konvo...belajar rajin2 derr!

Kuasai minda said...

nanti thun depan dah konvo, post gambar kat sini ye. Best! Kenangan terindah seorang pelajar adalah semasa konvo tu le, menyingkap semua kenangan yang lain....

Eazy Izzuddin said...

anda bile lagii?
hehe

Layans~
Blogshop for on9 shopping kat Lovely De' Fashion

Liquid said...

rilex. dh sampai konvo nnt beli teddy bear banyak2 eheh

MOFASAD said...

keh keh keh

kenal gua tak?

mizi said...

ada jodoh kawin la tu nt..he3...sy follow awak..follow blik yek...

pilotHans said...

tia, im sure ur time will come...nnti post laa gambar2 vougue ea...hehehe..bab2 kawen ni, mmg byk entry tia mention..x sabar ea..hikhik..i bet that day will come n kiteorg sume akan dtg huhakan ur majlis ^_^

Wan Gerrard said...

nak cepat konvo ke kahwin ni? =P
hehehe cepat la kahwin ye

Angah said...

ehh..ada gak..hehehe..TQ :)

Related Posts with Thumbnails