Sunday, November 28, 2010

konvokesyen + contact lens baru



ibuuu! cepat tengok ni! cepat la ibuu! bawak qimi pergi kat sini! cepatt la tengok ibu!! rengek si kecik itu menyuruh ibunya melihat iklan di tv. kat mana? tanya si ibu. sunway lagoon! qimi nak pergi. tapi kena bawak ayah dengan ibu. kalau tak pon.. kena ada ayah. macam mana? qimi takde ayah!"

ye. dia tiada ayah. dia sudah memegang title anak yatim sejak umurnya setahun 6 bulan. sejak bibirnya baru pandai memanggil abah. tetapi bukan nasibnya untuk membesar bersama abah seperti kanak kanak yang lain. mungkin Allah lebih menyayangi abahnya. al-fatihah untuk arwah abahnya.

nik amirul haqimi. 6 tahun 2010. anak buah aku yang pertama. sejak kematian abahnya, dia tinggal sebumbung bersama ibunya, nenek, atok dan aku. ditatang bagai minyak yang penuh. tapi kalau nakal terlampau aku pang jugak. hehe! :) rasa cepat masa berlalu. kini dia sudah mencecah 6 tahun. baru habis tadika dan baru lepas berkonvo. konvo ? cis! kalah aku. aku yang amek diploma neh pon tak konvo konvo lagi! ceit!

cepat je masa berlalu. dah 6 tahun umur dia. :')


lepas konvo. bawak dia pergi makan. lapaa weh! *macam biasa muka driver tuh mesti siriyes dan aku dan qimi mesti camwhore! hakhakhak!*


tengok lah dia order apa? tapi last last ibu and acu (aku) dia jugak yang abiskan. hikhik!




ANDDDDDD .. last entri aku cerita yang aku beli contact lens baru kan? ni lah hasilnya .. tadaaaaaaa .. :) tapi saper yang ada FB aku confem2 da dapat tengok dulu. haishh! tak surprise betul!









TAMMAT


51 lovebite:

kata kila said...

dem.mata kau jelessss aku nyah!

Weeda said...

wauu tia...macam meowww....haha

Hellioz said...

pasni pakai wane ijau plak kayh
haha~

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

ye !! da dpt tgk dlu..
menawan lebey la..
cute miut b !!
:)

hamzah ian said...

lawa ah rambut.. argggghhhh..

Mr feckry said...

pasal len...no comment..memang cun..budak tu nak jadi body builder ke

bungakuning . said...

cantik lah lens tuh . what brand ? nak beli jugak lah :)

cik shabah said...

cute nya qimi tuu,tak macam acu dia.hahaha ;p

p/s : eh eh eh?pic last skali tu tia ke mary-kate olsen ea?keh keh keh ;p

cik shabah said...

cutenya qimi tuu,tak macam acu dia.hahaha ;p

p/s : eh eh eh,pic last skali tu tia ke mary-kate olsen eh?keh keh keh ;p

cik aiLebiu said...

wow! nampak cantik la lens tu...sexay gitu...

Rebelle Me said...

biru!
kagum kagum..
minah salleh woooo~
:p

Yutaka Mushimura said...

wooohaaa..picture akhir tuh masih aq ingatkan ko...sebijik..

:0

akmalhilmi said...

aku pye kaw belikn tak??
hahaha

auuu so sweet
kahkah

Gayahspears said...

mata mu memukau pandangan ku tia!!! hahahaha

hackshitam said...

mantap lar baju budak tuu..
macam sailormoom..

dengan kuasa bulan.
akan menghukum mu..
hahaha

hans said...

kaler biru contact lens ko pakai

haih
tingginya ABC
adoi

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

liyanaziz said...

congrats baby adik kecik!! tia, xoxo utk dia! ahahahhaahah.. makcik qimi cantik

ProfHariz said...

Hehehe... Saya bersyukur dilahirkan sebagai anak yatim :)

http://profhariz.com

che armster said...

wehh sori weh sekali lagi ko terlepas peluang nak karok :(

HaNTwO said...

huhuhu kesiannya...xpe makcik dia leh bagi kasih sayang sepenuhnya kan kan kan??

nabilah_2908 said...

tahniah buat qimi... :)

mesti ibu dia excited belikan baju sekolah nnti... :)

psst.....cantik la contact lens tu..plus dgn orgnya sekali... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PLAN TAK MENJADI

Faizal n Fashitah said...

Sedih bila bace entri ni jap. Kesian tengok adik Nik hilang kasih sayang ayahnya. Anyway,... yang contact lens tu... u look sooOOoo pretty XD

areleaf said...

xpe2,qimi senasib ngan andak..benda2 camni selalunye buat org tu makin kuat kannn..

eesyaheera said...

pergh! gmbr last muka sexy habis. cantik okey!

mr.curly said...

eh2 same la kaler mate kite..huhu

mr.curly said...

tp siyes wa cuak tgk drebar tu..hikhik

Wahidah said...

shantek nya mata die...

mata je okeh..:P

orgnya pun cantek gk..:)

Limau Ais said...

mata itu cantik sangat dengan lens baru

tia, tolong vote untuk limau ais yer. doakan limau berjaya menang dengan vote awak.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

Botak said...

best ke pakai contact lens..??
cam tak best je..
hahahahaha.. :))

Zulfahmi Abidin said...

yunk. adik you skola cine ker?

oh damn.i saw fucking hot chick here.

so agak2 bile kite boleh kapel ye tia??

Terkini:
1. Apelah Dosa Aku Dapat Kawan Macam Kau Nie
2. Besok Kau Dah Tua Kau Tahu Lah
3. Contest Makan Ayam

mia said...

huwaaa..tia makin hott..hehhee...cute sgt anak buah tia..moga bsar, jadi lelaki soleh dan terhebat dlm ilmu..hehee

nazirulhazwan~ said...

den nak pakai contact lens, tp takot org kompius ngn farid kamil:P

atok said...

aiceh gamba mcam model contact lens lah heh

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

hai qimi..
membesar la dgn comel..



hai tia..
siyes tantek k pic last tu...

bila bole shoot pic lu hah??

EzzEddin said...

clap3 last picca was so awesome :P

mie said...

lor..
ingatkan minah ukraine mana la tadi..
ehheeee

CGG said...

hi tia..
thanks singgah:)

YA said...

mak aii mata...

Eazy Izzuddin said...

happy convo
n
eh same lah kaler with my contact (prsan jap hehe)

darkbatman said...

cantik gak lens 2.. aie x brani nk pakai takut rosak mate.ahahaha

Pusher Aries said...

cntx mate...hehe

maCy said...

eh tu kaler mate ori macy. lalala

Heidi Shafiq said...

pic ko ke tu? pehh.. gile menawan ko ni..

sian mirul.. aku doakan die jd lelaki yg hebat 1 ari nt.. :)

Ain Atika Zailani said...

wahhh cantiknya mata awak...

Fitrihadi said...

eh salah blog ke ni?? masuk blog model hot ke ni?? eh eh ...

Ery Farieha said...

fuhh tergoda i tengok gambar u

ehh lesbo plak dah aku.

hahaha tp mmg nice pose. siyes. cantek eyeliner ;P

tia of revenge said...

wow! cantek dear!

.cik yaya. said...

mmg chantek la contact lense tuh! hehe

Mr. Swift said...

Blog Lawa, Tuan Die lAgi lawa!
Nak no? AHAHHA. :)

do visit mine again.
http://negative46.blogspot.com

h A n Y S said...

ok, aku admit, ko lawa!
hehehehe..
;D

Db Cooper said...

mata ke bola golf nie, besa gle mata

Related Posts with Thumbnails