Wednesday, October 27, 2010

kegembiraan seorang 'ACU'

pernah dengar ACU ?
tia bukan nak cerita acuan gen Y dengan gen X kat sini.
ini ACU ialah kata ganti nama bagi MAK SU. tauu tauu ?
pernah dengar ? atau pon korang pon orang panggil acu ?
anak buah tia panggil tia acu :) manja sikit tia rasa daripada maksu.
kihkih~

tia & qimi (1st anak buah)

setakat ni tia ada 4 orang anak buah. tak ramai.
tapi bila berkumpul yang 2 orang pon da jadi macam 10 orang.
belum 10 orang lagi dak? :)

baru baru ni tia dapat berita yang wife acik tia pregnant! yay!
berita gembira kann ?
bertambah lagi jadi 5 orangggg! gembiraa sangat weh!
tahap gembira macam tia plak yang pregnant. weeeeee~


semua adik beradik tia da kahwin. tia sorang je belum kahwin.
anak bongsu laa katakan.
dem dem!
tia takde laa single pon.
tapi kalau nak ajak kawen tia sentiasa available punya!
nah KLIK SINI ntok kenal kenal dengan tia :)








yayy! tak sabar nak tunggu anak buah yang ke LIMA!





32 lovebite:

kata kila said...

bestnya ada anak buah!

Da Niel said...

nice header. more lively!

Ery Farieha said...

yeahh

same la kite

acu

tp anak buah ery pelat sket, jadi "ashu"

ehehehe.

baru sorg je anak buah, yg kedua bakal lahir thn dpn. insyaAllah =)

I n n z said...

acu tia ;D

d_tieah said...

Happy ek..
Aku punya anak buah smua 11 org Tia..
Hehe..
Akan dtg bulan 12 nnt..
Hope baby boys..
Sbb x byk anak buah lelaki..
Ade 3 je, sorang dh bsr umo 12 tahun..

Amni said...

skang amni ada 5 orang anak buah.. tak sabar nak tunggu yang ke 6 taun depan.. sorang je girl setakat ni.. yang len sume boy.. rumah macam nak runtih kalau dorang ni ada.. hahaha... rindu plak.. haihhhh

Cesc Luzeza said...

hye acu.nak duit raya lebih yerk..hehehehehe

Amni said...

Tia tak tengok lagi mirul nyer video kan? Hehe... kalau nak tengok, ni link dia eaaa...

http://mrsamirul.blogspot.com/2010/10/boleh-tengok-dan-dengar-tak.html

tengok cepat kalau nak tengok tau.. takut mirul tengok dia soh delete plak.. hahaha...

nabilah_2908 said...

ceh...hansem juga " tia" yg ada kt link tu...huhuhu...

ala...adat la anak bongsu...dh tntunya kawin paling last...sure grand majlis kawin nnti kan..? hehehe..

dah ada perancangan ke..? ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
LETUSAN GUNUNG MERAPI

liyana aziz said...

huh, jeles! mara ni! muahahahahah,, yana x de anak buah ag, abang n akak x kawen.. tgu la yana beranak sendiri.. kikiki

maCy said...

acu? alolo.. rindu meyh ank2 sdare macy pn yg pelat2 pggl acu..

tp xramai cm tia. 19 je. lalalala~ ;p

NuR 'aQiLaH said...

erk. gua ingatkan kegembiraan seorang OKU.
bhahaha.

oke. gua syak gua dpt anak sendirik dulu baru dpt anak buah.
ekeke =_="

Un Phat Lee said...

samelah kita.gua pun si bongsu jugak aka Pak Chu.
nanti nak kahwin jemput gua k? gua nak sit VIP.haha. XD

Nabiel said...

hye awek!=P
acuuunyaaaa..(lagu zahid)hahaha..
best kn jdi mkck?
mmg kena pau jek klu mkck den cm si tya nie..hahaha

Encik Tikus said...

tia acu ? sedap jugak wakaka

Heidi Shafiq said...

tahniah la dpt anak buah baru.. seronok berkumpul kalau ramai budak kecik.. boleh sekeh2 dorg klu nakal.. :P

HaNTwO said...

tahniah....ramainya anak buah...dan kata2 terakhir cantik header kat atas tu..tolong butakan leh??

LiFe KaMi said...

ooo panggil acu ek..
kami anak buah pgil pakteh makteh..hehe

einaz shah rizal thomas said...

haiy tuan belog !

comel. (:
cantik. ;p
nice belog ;D

love einaz !.

Zulfahmi Abidin said...

sayang...asyik diorang je dapat..jom kite buat satu....2 pon boleh lah.5 pon fahmi tak kesah..^__^

Bert said...

congrats acu, eh bukan utk acu, tp achk kpd acu, dah terbelit lidah aku sebut acuaci ni, =P

Che Armster said...

aku terpaksa suruh anak buah aku panggil "uncle" untuk mengelakkan orang dari buat muka pelik..

Mr feckry said...

lu bongsu? gua pun

Gayahspears said...

mmg best...aku suke kalo ade nak buah yg petah ckp.. x henti2 cam mulut murai..huhu... ko acu.,.. aku makngah...huhu

MELAH said...

kalo dapat anak sendiri, gamaknya 1000% eksaited lah kan

we trust in arshavin said...

owh makcu....da ramai anak buah makcu ni...

Linglung said...

ada anak buah pon dah syok..lg la kalau ade anak sendiri..ye dak?

haidi takeAfoto said...

acu..comelnye name..nk suh ank buah pnggil sy acu gak la wlaupn sepatutnya pak ngah..hehe xbez la pak ngah..acu bez!!! hahah

bile ade anak buah ni ase mcm dah tua je kite ek..padahal dulu, kite ni anak buah..dah kwin2 sume abg2, sepupu2 ek..kite je blum kawin..aduss

suke statement tia yg last tu..bile2 nak ajk kawin pn available ek..tu nak tuju kt boifren je kt sape2 yg nak masuk minang??jwp ni tia..heheh sy nak g umh dah ni sok ni...heheh

PIDUT ASiS said...

nak kawin!!!..hehehe
hurm..pidut tak da anak buah g..teringin nak anak buah..akak baru kawin..tak sabar tunggu dia dapat baby..ngeh3..

Post Terhangat...


Kerana Kamu Pengikutku...

Fane Davis said...

fane ada anak buah sorang pun dah tak larat nak jaga...heheh..tapi acu tuh nama yang cuweet lah tia.hehehe...fane panggil tia acu lah.hehhehe.
kidding.

Botak said...

pe kejadah nyer acu tu..
hahahahaha...
ahu aku taw r..

farahh said...

hye acu! hikhik =)

Related Posts with Thumbnails