Wednesday, February 5, 2014

DIY: Cara Membuat Tablet Stand

Hai semorang :)

Apa tu Tablet Stand? Meh tia tunjuk gambar dulu!





Haa ni lah Tablet Stand. Tablet stand ni dapat membantu tablet korang tak kisahlah Ipad ke Playbook ke atau handphone untuk berdiri sendiri. Tia ni kan student, so adalah bahan bahan untuk buat tablet stand ni. Herherher. Lagi pun, senang and tak payah beli cover yang mahal mahal untuk dirikan tablet ni. In other word, JIMAT DUIT! Simple and easy! Jom cuba?
 

 


So, kalau korang nak tau macam mana nak buat, sila klik Play untuk video di bawah. Enjoy watching it :D





Good luck! :)


3 lovebite:

sYiRa LoKMaN said...

kreatif !

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wow, memang terbaik. Tak pernah pun terfikir gini. Sekarang frame stand zumal yang patah pun dah berganti. Nice sharing...

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wow, memang terbaik. Tak pernah pun terfikir gini. Sekarang frame stand zumal yang patah pun dah berganti. Nice sharing...

Related Posts with Thumbnails