Wednesday, July 18, 2012

Jom Beli T-Shirt. Menarik dan Murah!

hai semorangggg! :) 

minat tak meme macam forever alone ? challenge accepted ? like a boss bagai tuh? 

sekarang ni tia tengah tolong member tia jual and promote t-shirt yang ada cartoon meme ni. simple and nice sangat t-shirt ni. harga ponnnnn berpatutan! hikhik! tia pon dah beli 1! pakai pon selesa! :D

gambar gambar kat bawah ni contoh baju yang hendak dijual! jom ushaaaaaa! 

CHALLENGE ACCEPTED T-SHIRT 

LIKE A BOSS T-SHIRT 

ME GUSTA T-SHIRT 

PROBLEM? T-SHIRT 

andddd tak lupa juga mestilah nak masukkan gambar yang tia dah beli tu kann? tia beli yang forever alone punya even tak forever alone pon. hewhewhew.


FOREVER ALONE T-SHIRT
ukuran untuk t-shirt kat atas macam ni :


sehelai t-shirt berharga RM15. kalau korang nak baju tu dihantar by hand korang contactlah number yang tia bagi kat bawah, kalau nak postage RM20.

kalau korang berminat untuk beli baju ni, korang pergilah dekat page facebook PISHANG CLOTHING and contact diorang kat sana okay? semua maklumat untuk t-shirt ni ada kat page diorang. 

untuk sesiapa yang berminat tapi takde facebook, mentionlah tia dekat twitter @tiafazunia nanti tia tolong korang tak pun contact :  


bob 012-2284371 atau farhad 017-6894298

hah! jom lahhh beli! murahhh! :) 



4 lovebite:

Wawa.Wafiyyah said...

dah ada jugak..yg forever alone..hahaha

Shazwina said...

sukanyaa. mesti beli ni! thanks for sharing tia :)

Bitt (double IS) said...

smart!

ainraus said...

comelnya shirt tuhhhh!. nak kaler hitam adaaaa?

Related Posts with Thumbnails