Friday, June 8, 2012

Selamat Datang Kittens!

Last post cerita pasal bella bunting, but actually bella dah beranak dah pon on 4th June. hikhik! saje tunjuk dia bunting dulu. takkan tetiba nak tunjuk kitten kan? sedangkan gambar bella mengawan pon tunjuk! hahaha! 

ni time hantar bella mengawan dekat rumah member ayah. bella  tengah landing.
yang berdiri kucing jantan ni nama dia messi :) 


anddd tadaaaaaaaaaaaaaaaaa! their kittens! 2 je yang berjaya dikeluarkan and both sama macam colour mama and papa dia kann kann? comel comel! 





i love you kittens! selamat datang! :D 


14 lovebite:

Rara Nasiha said...

welcome to the family! :)

haz said...

waaa comel gilaaa! nk 1 boleh? heheh

btw scary gile tgok mta kucing jntn tuu.. >.<

daya said...

amboi, takut tengok mata yang mula2 tu. haha. best lah suka kucing. :)

kaizen said...

sekor ikot mak sekor ikot bapak... pndi btol dorg ni buat family plan...hehehe

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! dah semakin ramai. lepas nie mesti riuh

Aida Omar said...

wah ini kira yang pregnant pertama kali la eh? comey nye anak kucing tu.. selamat datang dear. hehe

zulhilmi tempoyak said...

pergh... awat mata dia kaler tu.. power sgt dah ni.. huhuhu

LaLa mhdnor said...

boleh ambik sekor x? hehe

Kesuma Angsana said...

comel but saya takut kucing apalagi anak2 yg kecil... he he salam kenal n dah follow u

nabilah_2908 said...

hope anak2 kucing ni pun gebu juga macam mak dia.. ;)

pivo pipe said...

messi my hero! hell yeah!

Aisumi Chan Kawa'i said...

nak sekor? :P heheh~

Yana Libra said...

cantiklah bellas..bulu lebat~ :)

caliph shuriken said...

wahh, dpt kucin baru ^^

Related Posts with Thumbnails