Saturday, March 31, 2012

bila sudah disatukan! :)

hai semorang! :)

selama tia bela Bella ni banyak kali jugak tia fikir nak mandulkan dia bila dia besar nanti ataupun bagi je dia mengawan and giving birth and make beautiful cutey babies. awww~ lama kot fikir nak buat mana satu!

tia tak ada experience nak neutered kucing ni. tak pernah ada! and before neutered doktor suruh puasakan dia 8 jam? hoi tak sanggup nak bagi dia kelaparan :( then tak sanggup nak tengok muka kesian dia lepas kena bedah nanti -____- so buat masa ni biarlah dia menjalani kehidupan yang normal seperti haiwan yang lain. yes. membesar, mengawan, having babies... i mean NORMAL LIFE? get it?

so bila one day si Bella ni dah start meroyan macam nak mengawan, time ni jugaklah i have decided nak hantar dia dekat rumah member ayah yang ada kucing jantan. tak sampai hati tengok dia mengeow meow meow meoww setiap hari non-stop cari laki! ahahah! comel but kinda kesian kot tengok. bukan meow macam biasa tuh hah, ni meow macam nak menggatal tuh!

and look at what i got from the owner of kucing jantan yang bernama Messi ni!

ecehh Bella and Messi berpandangan sama sendiri. cari feel agaknya. hikhik! 

Messi intai Bella tidur. nak ajak tidur sama lettew! 

tapi diorang tak tidurr pon! akhirnyaaaaa! hihihihi! 

eh kejap! gambar atas ni patot censored ke camane sebenarnya? kehkehkeh! happy gilaaa dapat tengok gambar Bella! tak lama lagi boleh dapat banyakkk kitten kann! :D






p/s : sebenarnya berapa lama nak bagi dia honeymoon kat rumah Messi ni?
p/s : kaler Bella and Messi sama okay! sepadannn sangat! auww~ 





3 lovebite:

eykameow said...

hahahahah comel okay post ni. :p tak sabar nak tengok cucu tia :p

Mr feckry said...

ganggu kucing je lu ni

Puteri Iqa Izyan said...

bersinor sinor mate. ^^_

kemain suke si bella tu gamaknye. hahaha

Related Posts with Thumbnails