Thursday, June 7, 2012

bila Bella bunting

hai hai hai guys! eksaited sangat nak update blog sebab bella yang baru 11 bulan dah bunting! she's pregnant! homaigod! means menjadi jugaklah mengawan haritu. ingat tak jadi. sebab lama betul tunggu tapi macam tak ada apa apa langsung -_- 

tapi tiba tiba 1 hari nampak lain je perut dia. bulat semacam! tapi susah jugak nak perasan memandangkan bulu dia agak fluffy! so nak cek, tia peganglah breast dia. anddd yes! memang ada susu! tu salah 1 tanda kucing bunting kan? hikhik!

ghupanya dah lama dia pregnant cuma lately je nampak besar sebab dah nak bersalin. tanda nak bersalin jugak dia nampak manjaaaaa sangat! asyik datang kat tia nak mintak dibelai belai diusap usap. ouhhh so sweett!


mommy bellaaa! :D 
tiap hari kena belai mommy bella ni hah! comel! 

and tengok video ni. manja sangattt sangat macam nak perhatian. nak bersalin lettew! hihihi! 





comel cam tuan dia kann kann? :)



okbai! hikhikkk! 

7 lovebite:

Mr feckry said...

macam garfill le

LaLa mhdnor said...

mak aih, kemain gebu. geram pulak tengok =D

cik aiLebiu said...

whoaa tak lama lg meriah la rumah tia ada kucing-kucingan heheh...post sekor kat kiter plessss...ngehehe

kaizen said...

selamat membidankn bella....hahahaha

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

comellnye! :D btw,,thanxx sbb ckap shoutbox nida un comel..x laa comel mne pon.. >,< follow cni #1271 :D follow blik ea..tq! :D *actually nida nk shout dkt cbox sis tpi x jmpe2 cbox nyee...hihi :D

nabilah_2908 said...

Bella ni anak kucing yang Tia beli senyap2 tu kan..?

wah...dah ada anak dah dia... ;)

NiaLidia. said...

hehe bestnyaa main dgn kucing. nia takut ><

btw nia tag tia here :
http://nialidiall.blogspot.com/2012/06/random-giveaway-by-cik-fie.html

Related Posts with Thumbnails