Thursday, March 22, 2012

yay! tak perlu lagi beratur panjang!

Assalamualaikum bloggers and readers sekaliann! :) 

Sejak dah masuk belajar ni even ada rumah sewa dekat area seksyen 7 tuh tak pernah lagi balik sana. ahaha! kira bayar membazir duit gitu je hah. tapi masoknya belum lagi. barang barang je yang dah duduk kat dalam rumah tu. tuan barang belum lagi. homesick katanyaaa -__- 

So bila dah ulang alik ni takde la penat mana bila tiap hari dapat tengok muka orang tersayang ni. dapat tengok muka ayah tercinta, mama tercinta, boyfriend tercinta termasuklah bella! rasa seronokkkkk je :) 

Tapi yang rasa penatnya bila balik and lalu dekat federal highway tu hah! tak sah tak jem! pfffttt! dah lah jem! then bila dekat tol pulak nak kena beratur kemain panjang lagi. time tu baru terfikir kalau ada smart tag ke touch n go ke sedap jugak kan? 

Then tanpa fikir panjang order terusssss kat twitter! kebetulan time tuh tengah hangat diorang kat twitter tuh promote #TJTouchNGo. weeeeee~ 

my #TJTouchNGo pink kaler u know? 
so dah dapat Touch n Go tia! senang woi! tak payah dah nak tunggu beratur panjang bila ada card ni! kehkehkeh! *lap peluh* 

kat depan siap ada TWEETHANDLE lagi. curlasss gittew! 
kat belakang pulak ada URL twitter korang :) 

dengan adanya card ni tak payah dahhh beratur panjang habaq hang! boleh terus je meluncur laju kat lane touch n go sambil lambai keseronokan dekat orang ramai yang tengah beratur kat lane tunai tuh. hikhik! 

kalau korang yang ada twitter  berminat nak buat card ni pergi la search hashtag #TJTouchNGo. tia tak sure ada lagi ke tak sebab dah lama tak layan twitter ni hah. sebok belajarrr kata ko! 


okbai! :) 



11 lovebite:

Bitt (double IS) said...

owhh kelas u...kalau ada link blog lagi bagus kann hehehehe

Cik Bulat said...

perghhh! semart gila..! nak jughakkk! T________________T hahaha !

syAzAnA said...

nakkk jugakkkK! tapi, syaz bukannya pakai touch n go punn. -_____-

[k]o{q}i[n] said...

omai...mcm mne nk wat? aku nk gak weyhh

m!3yr4h_LolLy said...

hamboi. kemain lagi ye. hihi. untunglah kalau cenggitu.

eesyaheera said...

Cooool siap ada tweethandle lagi!

Shawn Razaleigh said...

perghh3

gua twitter pun tak reti nak handle/ hehe

shahrazali said...

mmg la jam....ramai manusia kt shah alam ni...tunggu la time cuti sem nnti...mmg x jam la kn..

Aisumi Chan Kawa'i said...

kaler pon boleh pilih ke?

Liyana Aziz said...

tia tia tia! excited much dpt jumpa tia yg cantik! heeee...

eh, jeles amat ni! nak gak tng tu! pink lagi!

Fuz said...

sudah add t n go anda.

Related Posts with Thumbnails