Thursday, March 15, 2012

dulu terkedek kedek sekarang tergedik gedik

hai semorang! ingat bella lagi? kalau tak ingat sini tengok picture dia :)

Bella - 2 Bulan
ye. inilah bella kesayangan tia! tia jumpa dia dekat mudah.my. time tengok terus call owner and hari yang sama jugak pergi ambil dia kat puchong tanpa pengetahuan ayah and mama sebab diorang dah malas nak bela. kahkah! so bawak balik bella time tuh dengan perasaan takut sebab takut mama ayah suruh buang -_- 

lepas dah bela minah bella ni, punyalah susah nak bagi dia makan! dah try 5 jenis makanan kucing dah tapi semua bella taknak makan! termasuklah friskies and whiskas sekali. so bila dia lapar mulalah dia mogok! bagi macam macam taknak makan. lastly dia pergi kat cage and buat muka kesiannn.. 

buruk tau perangai minah ni! 
lepas tuh punyalah fikir nak bagi makan apa, last last mama suruh bagi makan ayam rebus. so mama lah tiap pagi bagi dia makan ayam rebus. kemain laju woi dia makan! macam tak cukup 1 mulut! Grrrr bellaaaaa!! 

untunglaaa tiap hari makan ayam rebus! 
so bila dia dah dapat makan ayammm! mestilah happy cenggini!

yayyyyyyy! :D 
tapi sekarang takdelah nak kena bagi makan ayam rebus je. tokei ayam pon bankrup kalau bela kucing camni! -_- tahap comel dia mama and ayah pon dah sayang! kehkehkeh! tapi bila dah masuk belajar macam dah takda masa nak jaga. mama suruh juallah.. bagi orang lah.. haih! :( 

comel camni nak suruh let go mama? ouhh tamo tamo! :( 
dia suka bajet comel camni bila orang pandang dia! comel! 

tengah fikir apa nasib dia lepas ni.. tapi apa pun tetap kuatkan hati nak bela dia sampai bila bila! :(

ouhh! meh la tengok video dia masa kecik! macam patungg! comel gilaaaaaa! mana tak tergoda camni?







sayang bella! :) 



11 lovebite:

cik aiLebiu said...

wahahaha..oloooo comelnya gambar bella merajuk tu...syg la klu let go..bela je tia...

Aisumi Chan Kawa'i said...

memang chomel sangat bella niH! ^_^

Mohd Hafiz bin Zamri said...

da besar da

cik helena said...

comelnyeeeeeeee!!kte sangat suka kucing tau!ade 6ekor kat umah.hehe 2ekor bulu cam bella.lagi 4 ekor,kucin bese tp kte sayanggggggggg!

nabilah_2908 said...

gebunya dia...!!

eh..jangan la jual..sayangnya...

naiemah_ramli said...

comel !!!
bella yg comel..waaaa..bulu dia cantik !!! suka2 !! ^__^

anamizu kaito said...

wahhhhh comelnye kucin!!!
gerammnye tengok..hehe





luv,
cik ana

Botak said...

pernah tengok kucing dari baka maine coon tak? harga dia boleh cecah 3k., rasanya 10x ganda lagi comel dari bella pasal harga dia mahal..

shahrazali said...

sumpah gua geram tgok lu kucing.....hahaha...

comel ler kucing awk ni..tp muka dia nmpk kerek dalam comel..hehe..

Shazwina said...

awyn dtg sinii. ohmygod, comel sangattt ><!

Mila Ahmad said...

CUMEL la bella nie

Related Posts with Thumbnails