Tuesday, August 9, 2011

Harimau Malaya!

okay cerita dah basi tapi apedehal? blog kita sukati kita lah! hikhik!

28 Julai 2011. first time tia pergi tengok bola live dekat Stadium Nasional Bukit Jalil. eksaited jangan cakaplah! siap pergi awal hah. itu pon ingat dah awal. tapi bila sampai dah jem teruk dekat haiway kot! =.='

BEST

besttt sebab dapat tengok live weh! selalu tengok kat tv je. so feel dia lain sikit.

besttt sebab dapat bagi sokongan depan depan menjerit sepuas hati mencarut bagai reramai dekat stadium. kalau menjerit dekat depan tv je apa rasa kan? bukan boleh masuk dalam tv tuu ponnn!

besttt sebab dapat tengok supporters datang reramai untuk support Harimau Malaya semua bersatu hati.

bestttt sebab chant reramai follow Ultras Malaya! seronokk habaq hang! :)

pendek kata memang besttt lah! ekekekekek :D


TAK BEST

memandangkan seat dengan Ultras Malaya so join jugak chant. berdiri hampir 90 minit. tapi ramai menjerit suruh dudok! weh! semangat lah sikit? nak duduk pergi tengok wayang sanaa!

nak masuk pagar stadium kena berhimpit! sampai pakcik kat belakang siap sesondol woi! macam b*bi betul perangai! geli gilaa tahu? kalau dia sengajaa buat macam tu, this is for you pakcik! FUCK YOU!

rasa nak menjerit dekat supporters yang kurang pandai pergi baling botol mineral and air air dekat padang. tengok and support dah laa woi! kesian dekat photographer yang kena botol mineral dekat kepala =.=’

ouhh! lagi 1 ada yang buta sebab kena mercun ehh? ni pon kurang pandai jugak sesapa yang tak bertanggungjawab ni. datang support sudahh babe! nak main mercun pergi tempat lain tak boleh ke? tak puas hati sangat kau sendiri lah pergi turun padang main. boleh?


SEDIH

sedih sebab datang dengan harapan harimau akan menang. tapi akhirnya tewas. tapi sokongan tetap tak kan berakhir! selamanyaa Harimau Malayaa! hikhik!

PENAT

penat gilaaa sebab parking kereta jauh. datang pukul 5 lebih pon dah tak boleh masuk nak parking dekat area stadium. gilaaa ramai! lapanplohribuuuu lebih kot!


AKHIR KATA,

memandangkan baru first time tengok so overall best lah! and next time mesti akan datang support Harimau Malaya lagi! weeehuuuuuu! kepada yang tak bertanggungjawab baling mercun baling air bagai tu, baik korang dok rumah je laaa tengok bola! pffftttttt!

peaaaceee yawww!


26 lovebite:

Heidi Shafiq said...

muka excited gile.. haha.. :D

Lizzie Yasmin said...

Best nya, aku tgk kt tv pun tak sempat,.. balik keje lmbt.. sob sob sob..

syAzAnA said...

nak pergi tengokk. demmm.

APi said...

hoho..
next time boleh la ikot.. =)

Zulfahmi Abidin said...

selamat stadium tuh sebelah rumah aku je. klu tak aku mesti pegi kan.

Mr feckry said...

ade orang cakap tak lu awek khairul fahmi mase tu

akmalhilmi said...

lain kali nk pegi tak??
takpe
aku ajak dulu tapi ko g nan orang lain
datim je tahu
tahuuuuu
hahahahaahha
;p
(ayat perli)
*larikkkkkk

Yutaka Mushimura said...

hahhaa..semangat waja ek ko..pi sana....den tak menyempatttt

.izzati liyana. said...

biasanya yg baling2 air, mercun tu lah yang selalu datang. tu okay lagi. kalau yg antara negeri, ada sampai main pecahkan tingkap kereta pihak lawan. kurang kesedaran sivik mereka ni. emosi menguasai diri or saja buat hal, cari pasal.

Liyana Aziz said...

tia tau x abg yana pun p tengok kat stadium... tiket rm50 tapi duduk seat rm30... ha, sebab lambat sangat... ahahahhahaha

yana tengok depan skrin besau jek =(

farah si monster said...

awak tak cakp pon awak pegi ngan sape. hikhik! ^^

shera haifa said...

hehe,, pnh gak p tngok bola live.. kalau tngok kat tv bila gol ada ulangan.. bila tngok live xde ulangan.. yg kelakarnye dop ingt ada ulangan..tunggu punya tunggu baru sdr ada kat stadium..
=)

Judiene said...

Amboi semangat dia eh.
Agak agak balik dari stadium tu suara pecah tak?
Jerit banyak sangat.
Hehehe.

hamzah ian said...

alo lo lo... tomey tia

Rtp Farra Arisha said...

hee mesti seronok!!
peace no war yawww! ;)

Leplep said...

lepas raya ni kita pergi tengok malaysia vs japan pulak tau?chopp!!

m!3yr4h_LolLy said...

terbaek la b !

arito penah jugak pegi tgk bola kt bukit jalil to time tganu vs kelantan. syok habis. hee

Amni said...

sebelum ni amni tak minat tengok malaysia main.. game pertama amni tengok dari mula sampai habis adalah game malaysia main ngan singapura.. pasni for sure akan tengok balik... he...

gadisBunga said...

takpe. jalan untuk harimau malaya masih luas terbentang. yeah!

LiFe KaMi said...

semoga harimau malaya bertambah hebat di masa akan datang..
selamat berpuasa yer,,:)

Nizam Ijam said...

bila aku nak terjah stadium nie./..hehe

Puteri Iqa Izyan said...

wah. semangat harimau malaya.

iqa tak tengok pun. hehehe

cikcimi said...

bestnye tia dapat tengok live. mesti eksited kan kan. :D

FUZ.QYM.Y said...

rindu.

FUZ.QYM.Y said...

rindu.

pilotHans said...

jom bkt jalil sat ni :P aummm

Related Posts with Thumbnails