Sunday, August 28, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!

assalamualaikum semorang ;)

dah nak dekat rayaaaa! eksaited kemain walaupun tia nak kena berpenat tido bangun tido bangun drive tido drive dalam kereta dulu baru sampai kampung. biasalah terengganu kelantan tu bukannya dekat kot! tapi dengar dengar tahun ni last balik kampung. start tahun depan raya kolumpo je. biasalah atok nenek dah takde. tapi cam boring jugak, apa yang best kat kolumpo time raya? meriah cam kat kampung tak? T____T

so kepada sesiapa yang baca blog ni tia nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. raya tu raya jugak tapi makan tu kena control okay? jangan asek makan makan makann je! sia sia berat badan turun time puasa tetiba naik mendadak time raya! siapa nak jawab? :P

 ouhhh! sempena raya ni jugak tia ada buat video! nak tau apa tia cakap tekan laa PLAY woi! tunggu apa lagi? :)



video


kepada sesiapa yang tia pernah buat salah, tia susun 10 jari memohon ampun dan maaf. kepada sesiapa yang pernah buat salah silap dekat tia, tia maafkan dunia akhirat. tak baik pulak nak dendam dendam ni ye dak? ;)

credit to kak ann from penmerah.com

dah baca ni jangan lupa tinggal duit rayaaaaa! wajib okay! WAJIB! :P






26 lovebite:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

SELAMAT HARI RAYA TIA!
Semoga raya tahun ni lebih bermakna.. =)



yours
SH

ProfHariz said...

Auchhh.. Nice Vlog Tia.... Selamat Hari Raya Jugak Tia...

Takpe Hariz maafkan okeyyy.. hehehe~

CikBulat said...

selamat hari raya, ampun maaf jughak ! XD

NUR SU'AIDAH said...

Selamat hari raya tia :)
Semoga Ramadhan yang berlalu pergi memberi seribu satu makna dalam kehidupan Tia..

Stay cun bebeh! Maaf andai ada tersalah kata, tersalah tweet, tersalah update, kot2 ada yang terkecik hati mahupun tersinggung dear..

Zulfahmi Abidin said...

^_^ selamat hari raye maaf zahir dan batin tia.^_^ nah rm1. kongsi 3 org ye.^_^

APi said...

selamat beraya tia.. =)

nabilah_2908 said...

SELAMAT HARI RAYA TIA...!!! :)

Areliff said...

slamat hari raya tia. nak duit datang la rumah :P hu3

Encik Psychopath said...

Selamat hari raya tia :)

Nalisa Syahira said...

selamat hr rya . sama lah , kita punya kg kat kelantan .

sya fieqa said...

selamat hari raya tia!
curlas warna gincu..hehehe
;)

Fane Davis said...

selamat hari raya darling!!!!!i miss you.jangan makan banyak time raya nanti k.hhhe.sikit cukup.

Ronniesuke Kenichi (ロニースーク健一) said...

Selamat hari raya juga kak..^_^
Minal 'Aidin Wal Faidzin..

penmerah said...

tia, nk duet raye.. eheeee

Aisumi Chan Kawa'i said...

selamat hari raya.. maaf zahir batin :-)

kaizen said...

mak ai!!! tanjat boboi... mekap tebal benor... hehehe

GematriA™ said...

selamat hari raya aidilfitri tiafazunia!!

Liyana Aziz said...

selamat hari raya aidilfitri tia... ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa terlanjur kata...

bak no akaun, nak bagi duit raya... lalalallala

jaya jr said...

duit raye tak banyak..boleh simpan sorang je..kikiki

Amni said...

nah! 20 sen... =D

selamat hari raya, maaf zahir batin dear... Take care... =)

fae jamal said...

selamat hari rayaa...;)

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

inspirasiizra said...

salam aidilfitri ^ ^,

Lynn said...

selamat ali laya..^_^

Bunga api dan aku

Coretan anuar said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Fuz- Qym- Cr said...

SHR!

Related Posts with Thumbnails