Sunday, July 31, 2011

Muka Sama Bikin Kontroversi

salam ramadhan semorang :)
awhh~ gila malas nak update blog sekarang ni. kenape eh? sebab ada orang baca kot. orang yang tak patot. kahkahkah! perli ni woi! terasa tak? tak? pfffftttt! T___T

lately banyak orang cerita pasal goalie Harimau Malaya putus tunang. chill la weh. diorang baru bertunang kot? yang kawen pon boleh cerai. ni kan pulak tunang? daripada bising caci maki dia pasal hal tunang yang tak penting pon untuk negara, baik tengok prestasi dia as goalie. bagus bukan? so forget about the putus tunang thing lah. korang bukan part of family dia pon. so buat apa nak kena amek tahu ni?

senarnya bukan nak cerita sangat pasal dorang putus tunang bagai ni. tapi tetiba nama TIAFAZUNIA naik sebab muka sama dengan DAHLIA TECK si skandal goalie tuh. hikhik!

sekali tengok memang la sama. tapi bila dah dua tiga kali dan berkali kali tengok haram tak ada langsung sama okay! and pictures dia yang lain lagi lah nampak tak sama langsung -_____-


its started when @aizadfahmy CC nama @tiafazunia dekat Twitter. bila bukak seriously shock tengok muka sendiri. eh? tak. muka Dahlia Teck sebenarnya T___T

then dengan mengadanya tanya laa timeline twitter betul ke ada muka tiafazunia tu? ekekekekek.

amboi eyka ni buat kite blushing je tahu? okbai! hahahaha! :P
yang ni memula je setuju. lepas tu sebab jeles dia cakap tak sama pulak. heh! mohon jangan jeles abam passport!

dan seterus and terusnyaaa ....



serupa bila sekali pandang. hikhik!

apa yang batulnya cik hel ni? hahaha! see? sekali imbas SAHAJA okay? :)


dan lain lain. hahaha! kat fesbuk pon siap ada member cakap muka masok kat beautifulnara? memang tak lah! sejak bila kawan kau retis sangat sampai nak masuk blog tu? kehkehkehkeh! so nak tengok ke gambar yang mana dorang semua maksudkan ni? jap ehhh nak upload.







taraaaaaaa!

so? ada ke sama kat sini? sekali imbas je laa ada kan? ke takde? haha!



kbaiiii! puasa penuh tauu semorangg! :)



33 lovebite:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Memey SAMA! sekali IMBAS je la.. hehehe~ =D Selamat berpuasa Tia chomelz!

Amni said...

serius amni ingat memang ada iras2 tia tau.. hahaha.... rupanya orang lain pon perasan.. ekekeke...

salam ramadhan almubarak tia..=)

Eryati said...

ha ah la...sama..ngeheheheh..

:: cekodod :: said...

ha ah ! sama lahh

cik helena said...

memang sama lah oi.batul!hahahaha!

cikhel tgk mula2 eh tia ke skandal ngan kfcm ne,hkalau ye pon ok gak!hahahaha

kbai

Judiene said...

Rasenye tang mata tu yang sama.
Tapi, ermm, mane yang lagi cantek eh??

:P

fae jamal said...

aah..sekali imbas memang sama la..;D

Yutaka Mushimura said...

tia..selamat berpose jugak..jgn pi dapur di waktu tengahari...hahhahak:)

Finaz Jaafar said...

seyesly ms 1st tgk gmbo tu mmg kte kata eh Tia ke?huhu

Mr feckry said...

serupa beb

Liyana Aziz said...

hahhaha.. mana kamu menghilang haaa? mengharapkan update sokmo... ehehehehehe

first time tengok sama kot! bhahahahah...

selamat berpuasa tia... next update before raya ek?? kikikikikikikk

Wahidah said...

aahla sama tau..masa memula tgk gmbr dahlia teck tu kan dlm hati ne dh kata eh takkan tia kot..:)

salam ramadhan tia

Leplep said...

ni yang gua marah ni,tak sama langsung!!dahlia teck ni tak lawa!lu errr...lu lawa..

kaizen said...

best tu... hehehe populer la pasnih....

latest entry Benda yang Aku BENCI time Ramadhan!! & Urban : Camera Paling CANGGIH

kay yea said...

untung la kn :p

♥BELLALICIOUS♥ said...

sama la! tp mmg la nmpk tia cantik g. hikhikhik

Cesc Luzeza said...

Sekali pandang memang boleh jadi suspek ni..heheheheh

akmalhilmi said...

mana satu lu??

~Kirin Selama Perak~ said...

tak samaaaa
#okbai

namaakulynn said...

haha.ade la iras2.sekali tgok nmpk sama.2kali tgok,tia menang la.haha ;)

zool said...

masa mula2 tgk gossip tu memang terpikir tia .. ingat betul

Fitrihadi said...

eh sama ar.. lorhhh

nabilah_2908 said...

yupp...bila 1st time nmpk gambar dahlia ni..terus teringt kt Tia...

tp bila tgk gambar2 dia yg lain..x sama dah... ;)

Selamat berpuasa Tia... ;)

APi said...

ada gaya dok..
keh keh keh..
selamat pose..

syAzAnA said...

opocot. sama kot tia! haha

aleen aiden said...

ni yg aku panas nih.bukan ke aku beratur depan kau nak usha fahmi.ikot Q la weh!hi3

sab said...

gaya gambar sama.. sekali pandang kelip2 mate..ade iras sikit.
ok..sekian ;p

eykameow said...

hahaha masa dkt timeline dok kecoh psl ni kan... aku ingat kau ah... terkejut gak aku. cara senyum semua dah sama. sekali masa aku google nama "beliau" and perhatikan bebetul muka dia.... ceittt! sekali imbas je mcm kau. and jauhhhhhhhhhhhh sekali sama macam kau. sbb kau lg cantik. siyes!

.izzati liyana. said...

hehe. gaye kepala same. muka macam tak dapat nak pastikan sangat. tia muka lagi lembut and sweet kot. untunglah famous sekejap. :D

GematriA™ said...

ahahaha..
sama lh sikit2..
mmg mula2 tingu tu pic dahlia tue tus ingat sama tia.
eh..mcm tiafazunia bilang!
tp tiasama biladuatigaempat kali tingu sudah.
huhuhuhu

hamzah ian said...

apasal aku baru tau???

intanurulfateha said...

tp tia lagi santek :)

FUZ.QYM.Y said...

x sama!

Related Posts with Thumbnails