Tuesday, May 3, 2011

jom serang kenduri kahwin blogger!

jom serang? dah lepas lah ekceli. kehkehkeh. dah habis serang pon ni hah. meriah sangat tahu? perkahwinan antara 2 orang blogger iaitu ujang dan yana. kenal? tak kenal pi tekan link nama dorang tuh. senang :)

meriah sebab raaaamai sangat blogger yang datang. lebih dari 10 kereta ghasanya. so bayangkan ah berapa ramai kan? tamaulah taip bebanyak. meh ler tengok gambar ni hah! tapi tak banyak ponnggg. sebab ittew tak bawak camera. amek gambar dari orang jewwwww. hikhik!


ni lah pinang dibelah dua tuh! lawaaa lah yana ni tahu? :)
gambar ni tia amek dekat fesbuk persona fiza bridal :D hihi!


gambar dari kiri aqu api, tia, cik epal, AJ (belakang), kyerul, ksp (belakang kyerul) akmal hilmi, syafiq rosli and err.. yg hujung sekali tia tak berapa kenal. hihi!

ni rombongan konvoi yang gerak sesama macam pelesit. lelagi yang pegang tongkat tuh. buat jalan macam lu orang punya jalan! ceit! takot tahu? memasing speed 130kmj. kena saman nanti bayar woi! grrr


makannnn time! cik bulat dengan amal the garang pon adee ni hah! konvoi sekali dgn tia jugek! gambar pon kredit untuk persona fiza bridal :)



fringe dah panjanggg! tak rimas dah! hihi!
bak kata phill 1tube.my, dah tak nampak macam bebudak sekolah.
kahkahkah!



tiafazunia :: urghh! tak sabar nak kawennn ni hahhh! pfffttttttt! T______T




okbai! :P




35 lovebite:

aqmalazmi said...

nak kawin jugak!!!
HAHAHAHHAA

adrinaqamarina said...

tia ayu berbaju kebaya *wink

mysara said...

wah..msti meriah...:)

bestnyer rmi blogger dtg...

nabilah_2908 said...

oh...ada juga gambar yana...tercari2 juga blogger update pasal kenduri yana ni..huhu... ;)

tak dpat nk join kenduri mereka...tunggu update dr pengantin jer la.. :)

lynda said...

anda comel lahhh !=)

APi said...

yang bertongkat tu jalan kaki memang slow..
kalau naik kereta, tak hengat dah..

~Kirin Selama Perak~ said...

cepat kawen tia !
aku nak makan nasi minyak ni
lapar
wakaakaka

forever love said...

tia sweet gler masa tue.. hihi.. rindu....kamu

NuR 'aQiLaH said...

bila la gua boleh jumpa lu artis.
-__-"

Farra Rosse Earhart said...

wow ! best gilos korang. HAHA

Tia in orange? woot woot. nice !

^_^

cik EPAL said...

asal aku nya link broken? cehh sabotaj haha

Farierahasanz said...

jeles weyh.!! huhuu . .
naa nanges boley.??
wakakaa..

hamzah ian said...

oh.. jatuh cinta ngan tia..

Ujang9897 said...

yeehaaa....korang mmg best...tq ek tia dtg..

rambut dh panjang..=)

Berto said...

fewwwwwwwwwwwwiiiiitt

kaizen said...

tia pon nak kawen ngan blogger ker??

howt tuh.....hehehe

areleaf said...

bulan 6 ni jom pergi kenduri!!ngeee..

Ery Farieha said...

meria giler
mcm gath pulak rase
hahahaha

yaya_flanella said...

meriahnya. *lawa oke baju oren! <3

Mr feckry said...

ayu siut..lu pakai kebaya

AbgferOz said...

weee... da maken comei si tia nie..
hahaha jom kawen :P wakakakka

anamizu said...

wahhh ramainye!
meriahnye!! ^__^

Encik Psychopath said...

pheewit.

DuniakuAbstrak said...

pheewit! pheewit! pheewit!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam cantik rambut buleh buat iklan sempo ni

akmalhilmi said...

co cuweet
hahahahaha :p

FariehanIbrahim [LBC] said...

sgttt meriah lh! =D

nk kawen gakkk :p

perawan said...

kau juga akan masuk dalam golongan blogger wanita yang aku nak date :)

m!3yr4h_LolLy said...

nanti da nak kawen jgn lupa jemput.. hee

Oasis said...

Meriah kan bila blogger kawen ngan blogger...

Tahniah buat drg

little cart00n said...

skrg musim org kawin! hehe

CGG said...

wahhh..
meriah la adik2 akak nie

aleen aiden said...

eh,apesal kau nampak makin selimm?jeles tahu!kah3

efa said...

meriah kenduri ujang ngn akak yana hehe aloalo tia comey la :)

Amni said...

selamat pengantin buat dorang.. akhirnya.. kawen.. sweettttt.... suka gambar tu!

Related Posts with Thumbnails