Tuesday, May 10, 2011

happy birthday tiafazunia!

9 MAY 1990. lahir seorang baby perempuan yang comel dan can... oke stop! :P

kehkehkeh. sekarang 2011. umur pon dah 21 tahun. im big enuff! nak pergi karoke dekat KTV News pon lepas neh woi! hikhik! zillion thanks to kawan kawan yang wish birthday tia dekat fon, twitter, fesbuk dan blog ;)

ingatkan takde siapa yang nak celebrate bufday tia tahun ni. tapi tadi tetiba ofismate ajak pergi makan. kekonon sebab baru dapat gaji. so tia tanpa rasa reragu ikotlah pergi makan dekat pizza. tapi sebelum tuh kak zura ada suruh singgah giant. nak beli kek sebab nak sambut hari ibu malam ni katanya *pandai kann susun plan?*

so bila sampai dekat pizza, time tengah memakan, *tia tak perasan kek tu dorang dah bagi dekat waitress* tetiba lagu dekat pizza tuh bertukar jadi lagu birthday. tia perasan lagi time tuh ramai stop makan sebab nak tengok waitress nak bagi kek birthday tuh dekat siapa. termasuk tia!

makin dekat makin dekat, waitress tuh menuju kat tia. the cake is mineeeee! keluar air mata terharu tahu? bebetul surprise! tekezut gilaa la habaqqq ang!sampai mengalir air mata! lelagi bila waitress and waiter dekat pizza semua nyanyi sekali lagu birthday tuh! besttt day everr! :)

kek birthday tia! cokelattt! omnomnommnomm!


big THANKS to kak zura, kak fatin, kak eija and kak wahida!*hugs and kisses!* terharu sangatttt! ;)



last but not least, video ni time tia dekat poli dulu. punya susah nak dapat hadiah. tapi best! KENANGAN! ;)



saja upload dulu kat youtube nak bagi senang tengok. kehkehkeh!

thanx to brader leplep for this bufday entry  --> 21 - jangan takut malam, malam juga ciptaan Tuhan ;)

thanx to akmal hilmi for this bufday entry --> tunggang terbalik wish birthday girl

thanx to andyhowwt for this bufday entry --> apa kaitan roger hargreaves dgn tiafazunia


HAPPY BIRTHDAY TO ME! 
kau dah besar. jangan nak manja sangat! jangan nak childish sangat! ingat pesan kak long. groww up dearr! mama dengan ayah pon dah nak pencen! 



hikhik! :P

30 lovebite:

areleaf said...

aiyok!!!macam mana gua boleh lupa pasal kek!nampak sangat gua dah tua kan..


postponed tahun depan k?kehkehkeh..

Finaz Jaafar said...

happy belated birthday dear !!!!

ceritasekupang said...

wah...dah cukup umur untuk mengundi dah...haha..

bact said...

happy birthday tia..
wah sweet gila plan B diorng neh
hahahha

:: cekodod :: said...

happy birthday :)

adrinaqamarina said...

bukan senang nak beli kek untuk bufday girl depan3. hehe.

selamat hari lahir tia! stay good, stay cool. stay cuns!

khairunnisa ♥ said...

Selamat Hari Lahir Tia ^_^ sedapnya kek ;) Moga selamat dunia dan akhirat. Amin.

nabilah_2908 said...

happy birthday Tia...!!! :)

Judiene said...

Happy Birthday Tia!
Kek tu nampak sodapppp!!
Nyummy~~

:)

cik aiLebiu said...

aloloh so sweet...happy bufday dear..happy belated bufday :)

Liyana Aziz said...

wah, bestkan bila ada org buat surprise! heheheheeheh.. all the best for next journey and super sweet 21

aleen aiden said...

hepi beday weh! ^_*

Encik Psychopath said...

ape lagi. clubbing jom.

KAMIHIDUP said...

semoga panjang umur dan murah rezeki. :)

Amni said...

tiaaaaaaaa.... happy birthday! moga panjang umur.. murah rezeki... moga bahagia dunia kahirat.. amin..

p/s: amni dah guna blog lama.. so blog baru tu tak yah follow la.. hihi

Hanim Mahali said...

susahnya dia nak dapat hadiah... nampak penat sangat....

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! bez nye besday dia. hee..

yaya_flanella said...

alolo sweeet 21! :))

syAzAnA said...

yeahh. dapat makan kek! yummmy!

kakak dah besar. xboleh nakal2 ag.

Puteri Iqa Izyan said...

wah. best gile dpt surprise cmtu. :)

happy bufday tia ^_^

momochan said...

happy belated birthday!! nasib bai x 8 march if not sama dgn momochan :P

Berto said...

selamat hari jadi ke- 27 kak tia. ekekeke

cik ayin said...

HEPI BESDAY :)

APi said...

dah besar tia..^^

Taufan Bin Ribut said...

hepy bufdaty tia..perh banyak siok wow kene suprise cam ni..seumur hidup tak pernah pon kawan2 buat suprise cam ni.=(

Mr feckry said...

dah besar dah tia ni, semoga lebih cute lagi

ARJUNA.Inc said...

hey!!...tia?happy birthday..hehe..da terlmbat je wish..isk2...bru jjlan la.. =P..mga pnjang umo n mrah rzki k..huhu

Ain Atika Zailani said...

wahhh happy birthday tia....!!! sedap kek tuh!!

Botak said...

selamat hari tua., dah boleh reg. masuk rumah org tua² ar., hahaha.. :P

aieesyasahak said...

rase tak caye yang video ni masih b simpan lg..!!

hope kte akan tetap kawan sampai bila2..

k??

luv the last of this video..

touching..!!

n i know who's that girl..

i miss u..

Related Posts with Thumbnails