Friday, April 29, 2011

PEMENANG BLOGGER IDOL JATUH KEPADAAAA !

ada yang ternanti nanti ke pemenang Blogger Idol ni? hihi! siriyes susah nak pilih pemenang tahu?

tempat dan masa untuk penyampaian hadiah sedang dalam perbincangan dengan pihak 1tube.my. bagi hadiah yang dijanjikan di entry ini, penerima akan diumumkan masa penyampaian pada hari itu jugak. kalau tak jadi, tia dan akmal (andy dah balik sabah sempena cuti semester) akan bank in kan wang dan hantar *yang berdekatan* hadiah anda.

setelah mengambil masa yang agak lama, tia andy akmal serta beberapa orang juri *ecehhh* telah memilih beberapa orang pemenang. sooooo! jomm tengok! :)


Johan Blogger Idol

RM 100 + domain *boleh tukar jadi wang ringgit RM 50*
+ 1st vlog dengan 1tube.my
and the winner is :
AMIRUL CRUZO
pandai bermain gitar dan mengubah lagu!
cheersss! :D



Naib Johan Blogger Idol
RM50
EIJA HASSAN


Tempat Ketiga Blogger Idol
RM30
FINAZ JAAFAR


Referral Tertinggi
RM30
KIRIN SELAMA PERAK
thanx bro sebab always support! (^^)


View dan Komen Paling Banyak di 1tube.my
first VLOG dengan krew 1tube.my
+ RM100
EIJA HASSAN



kepada pemenang SILA KOMEN DI ENTRY INI dengan meletakkan details seperti (tidak akan dipublish) :

nama penuh
nombor account (maybank)
nombor untuk dihubungi (no fon)
email



TAHNIAH KEPADA PEMENANG, YANG TIDAK TERPILIH, CUBA LAGI NEXT TIME KALAU ADE. APEPON, THANX SEBAB JOIN! :))



23 lovebite:

Liyana Aziz said...

macam amir af je tia?? heeeee..
congrats to all the winners ok! =)

Faziera193 said...

wahh..tahniah2 pada pemenang!! ^___^

http://faziera193.blogspot.com

mahirahnazlim said...

amir AF9 kan tuh ? wahhhh berbakat besar rupanya blogger3 kita ni hehe :)

areleaf said...

gua tahu suara gua tak sedap tapi suara sedap tak semestinya boleh membahagiakan...

EmanTheHalia said...

OMG?

EmanTheHalia said...

amir hik3.

bact said...

mana bact??
dia tak menang apa2 ke??
kah kah kah











btw..tahniah pada yag menang je..
yg kalah.. cuba lgi
hahha

yaya_flanella said...

Tahniah semua pemenang! *suka eija hassan tu. :)

Yutaka Mushimura said...

woohaaaa..tahniah kat pemenang ...:)

FiQx said...

saye baru je nak anto video saye tp xsempat :( sedey

Liyana Lunia said...

sedappp amir nyanyi. congratss cuma kat af9 kenapa mcm lemah je? tak pasal2 kene gugur T_T

mia.lia said...

da agk da eija hassan tu konfem mng..haha..

tp amirul cruzo tu sdp ah :D

~Kirin Selama Perak~ said...

ha?
tahniah kepada pemenang
:)

APi said...

weeha..
tahniah semua..^^

Judiene said...

Amirul ni yang budak AF9 tu kan?
Ade jugak dulu member kasi tengok video YouTube die.
Suare boleh lah.
Tapi sekarang dah tersingkir AF9.
Takde rezeki kot.

Syafiq Rosli said...

hehe..thniah kepada semua pemenang

Amirrah Zawani said...

tahniah pemenang.. i bab2 nyanyi mmg dah out awal2 lagi.. haha :)

AtenAzhar said...

waaahhhh , congratss to all ! huaa takde rezeki aten . HEHE !

ARJUNA.Inc said...

nama pernuh..arjuna bin arjunam..
890417145537..
0134567891
arjunaphoto.blogspot.com..

tia!!!..lma x nmpak..eyt?arjuna da nk aktif..jom tman lyang2..shoot~~..hehe..

Eija Hassan said...

wahh.thanks sbb pilih ija(;
details ija dah bg.
thanks penganjur2.hee~

cik aiLebiu said...

aik amir af9 ni blogger juga kah?

azrinrahim said...

tahniah kepada pemenang huhu...

Ary ariasputera said...

ala,... lambat tau laaa..

Related Posts with Thumbnails