Monday, July 4, 2011

hai semoranggg!

hai.

hai awak.

eh jap. apa cerita eh pasal senarai blog dekat gengblogger yang nak kena hack tu? betul ke tak senarnye ni? blog ni pon ada jugak dalam list nak kena goda tuh. eh silap. godam.

errrr..

hmmmphh! sebulan lebih kot tia dah tutup blog ni. terel tak terel tak? bukan semorang boleh tutup blog cemtu je tanpa berfikir panjang. betul kan?

i bet ramai yang akan cakap betul. lelagi traffic hunter, orang yang femes, orang yang dah biasa tulis rutin harian dekat blog, orang yang cari pendapatan guna blog and blahhh blahh blahh.

kan?

ingat dah malas nak bukak blog. tapi sayang. sayang dengan kenangan yang hadir dalam hidup disebabkan sebuah blog crayzeebaybiey ni. macam macam kenangan ada. gembira sedih gelak nanges sampai mata bengkak ketawa gengguling sampai pecah perut semua tu manis bila dikenang balik.

so sekarang ni bila bukak blog, its not the new tia atau apa apa yang korang rasa. its still me. the old me. sama je dulu sekarang pon. tapi sekarang mungkin lebih ramai kawan bila aktif dekat twitter. dulu kemain orang paksa paksa buat twitter tia tak nak lah, boring lah. sekaranggg hamekk kauu! =.=' fesbuk pon dah tak laku habaq hang!


dulu rambut depan pendek. ada fringe. sekarang dah panjang. tuh je beza senarnye.
kehkehkehkehkeh.



kbai! :P 

31 lovebite:

andyhowtt said...

welcome back :)

sarah mohamad said...

lama tunggu tia hapdet :D hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

welcome back tia

=)

Amni said...

hahahahha... amni dah ketagih twitter sampaikan blog pun sunyi sepi... =P selamat kembali dear...=)

syAzAnA said...

yeahhh... tia dah ada balikk!

Leplep said...

hai awak..nice entry..dah follow blog awak..jangan lupa follow saya balik yek?hikhik..

kaizen said...

selamat kembali ber-belog tia!!!

taufiq ahmad said...

blog is different part of me. the part that i cant show in reality. thats why im still blogging =)

daydeck86 said...

lama tak berjimba wey

Liyana Aziz said...

tia!!!! missed you so much!!! hahahahahah

Aisumi Chan Kawa'i said...

yaa yaaaa~ lama xnmpk on9..

cik aiLebiu said...

anda dilarang sama sekali tutup blog haipp! hehe tia pemes dkt twitter..

Leplep said...

eh lupa nak cakap..gua suka gambar tu..hikhik..

Finaz Jaafar said...

MEMANG SANGAT LAMA TIA TUTUP BLOG..HUHU

INGAT LAGI MULA2 TAK TAU BLOG NI DITUTUP..BUKAK2 JE TAKLEH..TU LA SMPAI WALLPOST KAT FB TIA..HUHU

Bluewendy said...

keep it up dear..:) blogging lah sokmo..hehee

✿ cikcimi said...

welcome back. :)

NuR 'aQiLaH said...

hye korunk!

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

welcome back!!!
hit me yaww...

Yutaka Mushimura said...

selamat kembali...sok aku wat entry kahs untuk ko...ek tia...tunggu:)

KAMIHIDUP said...

oh hai tia. :)

APi said...

welcome back dear.. ^^

Berto said...

x istiqamah langsung, cuba la konsisten mcm gua ni. keh keh

Areliff said...

welcome back, jgn tutup2 dah :P

Legasi Piston Pecah said...

hampir lupa ape tu gengblogger..

haha..!

Mr feckry said...

ish ,,gua ingat tengah pantang

atok said...

lame lame lame lame lame lame x nmpak tiaaaaaa :))

~Kirin Selama Perak~ said...

welcome back adek tia !
:D

cik helena said...

hai tia!wakaka

Hans said...

happy blogging again

Wordless Wednesday #5

hana sudradjat said...

teruskan berblogging ye kawan. :)

blog ni banyak kenangan.apapun,blog lebih baik dr FB.hahaha

FB semakin membosankan

pilot yohan said...

selamat kembali ^_^ x perasan plak sebulan tutup...nmpk sgt me terlalu busy di bulan june..huhu...smoga terus menulis story2 yg chomel miss tiaa ;)

Related Posts with Thumbnails