Thursday, April 21, 2011

KENANGAN #1

heyya kekawan semuaa! makin hari makin malas nak update blog tahu? ada sesiapa tahu cemane nak bagi rajin and eksaited balik tak untuk berblog ni hah? hadoyyy~

bila tia teringat blog kan, mesti terfikir .. sebab blog aku jadi bertambah tambah kengkawan and musoh. musoh? taktau la. kalau hado pon boleh buat apa kan? so senyum and chillax je laa. lumrah la manusia kekadang tak puas hati sama sendiri ye dak?


kenangan #1. pertama kali gathering jumpa blogger bagai. first time jumpa blogger terutama akmalhilmi. dia yang ajar aku berblog. tiap kali tak paham aku tanya dia. dia yang kenalkan aku dengan GengBlogger (GB). lepas tu melekat je dekat chatbox GB. kalau tak melekat kat situ, sekarang mesti tak kenal siapa ayamgile, qilah, syazberry, shakudo mijae, zulfahmi, gadis terbilang, brader leplep, suffer8zine, hellioz and ramai lagi. sekarang chatbox kat GB dah takde. too bad! time tu chat guna username pinkytiyha. big thanx to akmalhilmi. sekarang ni jadik babysitter aku. bawak aku kemana aja bila ada gath. ekekeke :)






entry kosong. saja flashback. okbai!

26 lovebite:

efa said...

hehehe yehaak mmg kenangan kalau dah pi gathtering teringat2 kembali hehe

aaron aziz said...

tia u igt i lg tak?bhahahahha...

tia amelia

akmalhilmi said...

awwwwwww
iitew terharu taw
(-_-)

love yaw

UBM said...

huhahahah =) syg akmal woo

APi said...

owh..
aku tak sampai lagi ke kat sebelah atok tuh..
heh

farah si monster said...

caricari.. takdak nama saya *sigh*


































misyu!!! T___T

ENCIK TIKUS said...

alolo comel jea aku baca

areleaf said...

time kat GB dulu kemain sombong lagi kan..gua nak ngorat pun serba salah jadinya..

adrinaqamarina said...

see, sape kata kawan alam maya tak dapat jadi kawan baik kat luar. hehe.

syAzAnA said...

huhu. rinduuu gak kat geng gb dlu. memang memori btul. kat situ, tmpat nak mencarut, bergaduh, macam2 ar. huhu,

rinduuu korangg!

stiffler said...

:)

Faizal n Fashitah said...

Lama tak jenguk blog Tia ni. Anyway, have a nice day and take care Tia XD

Mr feckry said...

gua tau lu suka menulis, teruskan menulis tia..tu semnagat lu kan

Ery Farieha said...

eh time tu pun ko 1st time jumpa akmal? eh?

m!3yr4h_LolLy said...

jangan la malas nk update belog lagi.. nnt mieyrah rindu b tau..

m!3yr4h_LolLy said...

jangan la malas nk update belog lagi.. nnt mieyrah rindu b tau..

Oasis said...

Silalah sentiasa update...Huhu

DuniakuAbstrak said...

tiak!

kbai

Encik Psychopath said...

aku takde pon.

KAMIHIDUP said...

jemputan khas untuk anda dari KAMI. jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

hiro said...

folo u. klik nuff :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oke, tak ingat lolly, Bye. heheh!

NuR 'aQiLaH said...

tia amelia. wakaka

gua rindu kapet jugak hoi T______T

FUZ.QYM.Y said...

lama tak jenguk lu tya,haha
agak2 la wa putus cinta tya.
takde masa.takde masa.

eykameow said...

and sbb kan kau ni pun sporting bergather2 ngn kengkawan blogger kau...maka kiter pun berkawan......hehehe ingat x?? =P

papepun, keep on posting ok. kalau malas kt sini twitter pun boleyyyyy heeee

Aisumi Chan Kawa'i said...

bila la kita nk jumpa eh? hhehee..

Related Posts with Thumbnails