Sunday, April 17, 2011

CONTEST BLOGGER IDOL KINI TAMAT!


hellooooo guys!

first of all, sorry sesangat lambat update *lambat sehari* Blogger Idol ni hah. patotnya tutup semalam tapi sebab penat sangat and masalah berukben yang makin hari makin mintak ditampar so tak dapek den nak update awal. sorry!

secondly, nak tahu siapa menang? HARAP BERSABAR! kami *tia,akmalhilmi and andyhowtt* akan umumkan pemenang sebelum bulan may orite? sebab kitorang nak bebincang dulu untuk pilih juara. susah tahu? hihihi! :)

kepada contestant, korang dah boleh turunkan banner Blogger Idol kat blog korang okay? thanx sesangat kepada 18 orang blogger sebab join. bukan senang nak join kan? bukan semua orang ade keberanian nak join ekceli. thanx a lot guys! =D

and tak lupa, thanx a lot kepada yang tolong promote contest tia ni! hikhik!

sesiapa yang belum tengok video contestant, kat belah kanan ade nama plus link dorang yang akan direct terus ke blog dorang. so enjoice! nak bagi pendapat siapa yang patot menang ponnnn boleyyy! my pleasure :)

kalau ada ape ape jangan malu nak tanya tia oke? pergi je kat twitter tia or fb tia. tunggu keputusannya taww! kehkehkeh! saje nak buat korang berdebar tahu? :P


THANX TO AKMAL HILMI AND ANDYHOWTT!

THANX KEPADA SEMUA CONTESTANT YANG JOIN.

THANX GUYS!



16 lovebite:

Zulfahmi Abidin said...

wah.lame jgk date line contest nie kan. tapi tia. bagi link la blogger yg join tuh. nk tgok jgk.^_^

Fitri Karim said...

menanti keputusan sahaja sekarang. menang tu memang taklah, cuma nak tengok samada orang yang menang tu dalam senarai tekaan atau tak. =)

Finaz Jaafar said...

huawahahhaha..
nebes jeq tunggu result..ecehh..
*mcm la den buleh mng nak nebes2 bagai~

~Kirin Selama Perak~ said...

berdebar gak ni.
aku menang tak agak2?
hahaha

Amni said...

tak sabar.. hehehehe...

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Aus MeLankoLik said...

nak undi nurul dot dot, kekeke

Syafiq Rosli said...

hikhik..malu lah..

Oasis said...

tak sabar jugak nak tunggu.

APi said...

berdebar2 la pulak..
*tetibe

YobSumo said...

fusiioooo tak sangka blogger idol pun ada. impressive!

Mr feckry said...

meh wa nak tengok sape yang menang

Yutaka Mushimura said...

ooohhwwsshhh....da tamat...aku gumbira...ramai gop yang join contest mung nih....hhahahaks...

:)

tak sabaq tunggu pemennag...

anugrha13 said...

wah sudah telat saya jadi gak bisa ikut :(

akmalhilmi said...

jyeahhhh
sume finalist ada kat blog aku :)

http://www.akmalhilmi.com/finalist-blogger-idol/

mera zati M.z said...

wuuuu tak sabar.. lalala

Related Posts with Thumbnails