Thursday, March 10, 2011

kerana kau sahabat aku :)

kadang kadang ada BFF lelaki lagi best sebenarnya :)


azhar khahar atau aku panggil bob


dia BFF aku start dari sekolah teknik setapak dulu. yang aku dah anggap macam abang sendiri. tak pon bodyguard! hehe! sebab pertolongan dia, ujian add math aku tak pernah dapat kosong. at least mesti atas daripada 5 tak pon 10. time tuh da bersyukur sangat asalkan tak dapat markah telor kosong je. yep! maybe sebab dari form 3 aku da set mind add math susah, so naik form 4 and form 5 memang add math tak boleh nak in langsung dalam pale otak aku. dem dem demm!


eh kejap. ni dapat pecah telor bukan sebab dia ajar *dia ada ajar tapi tak masuk otak jugak* tapi sebab dia tulis jawapan kat kertas then pass kat aku. kahkahkah! oke tak kelakar =.=" and sebab dia jugak account and math aku dapat A time SPM. pelik betul! math dapat A. add math dapat E! WTF? terjujur plak kat sini kan ?


dia selalu tolong aku. cakap la apa pon. kadang kadang aku selalu jugak luahkan perasaan kat dia. luahkan problem kat dia. tapi dia ni dengar je ah. kalau harap nak settlekan memang tak kan ah. haha! but at least hilang jugak beban bila kita dapat luahkan atau menangis kat seseorang kan ? tapi dia ni boleh tahan kejam jugak, kadang2 suka buli aku. tapi kalau gaduh pon kejap je ah. then okay balik :)

hobi kitorang karoke. sekian


sebenarnya, entri ni aku buat khas untuk dia sebab 10 Mac haritu birthday dia. tapi aku tak wish langsung! kahkah! padan muka weh! kau tak pernah wish birthday aku walaupun kau ingat kan ? sekarang aku buat entri ni khas untuk kau sebab kau sedih aku tak wish. hikhik!


HAPPY BIRTHDAY BOB! WISH U ALL THE HAPPINESS. SEMOGA KAU DAPAT ANUGERAH KETUA JABATAN UNTUK LAST SEM NI. AND SEMOGA MURAH REZEKI DAN DIPANJANGKAN UMUR :) AKU HARAP PERSAHABATAN KITA KEKAL SAMPAI BILA BILA :D



zaman sekolah! argh! rinduuuu!


still keep in touch walaupun dah habis sekolah




notakaki : thanx sebab pernah teman aku shopping sampai nak patah kaki kau! hihi! :)


38 lovebite:

✿ CikCimi said...

betol betol. kite pun suke bff laki. :D

Finaz Jaafar said...

kawan lelaki mmg best kot bnrnye tapi klo da smpy nk lbh2 tu mls layan

Oasis said...

cantik la gamabr kat depan toilet tu...tak pernah dibuat org...hehe

Kawan dgn lain jantina lagi senang....tak yah nak terasa hati kan.

Faizal n Fashitah said...

Wahhh...kalo camtu, saya pun nak jadi BFF Tia gak la..bleh? ehek XD

Peminat Katie Holmes said...

bagus si BOB nie.
Neway, add math aku dapat A1.Kah3x

Mr feckry said...

yang gambar zaman sekolah tu, gua tak nampak mana lu

kaizen said...

agk2 bday sy nnt tia wat x cmni??

huhuhuhu

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

TEKNIK SETAPAK???
kite saudara!! ahahah aku TEKNIK KLANG.. what course la tia? ahahah~ =D

Yutaka Mushimura said...

betul tuh..berkawan biar sejuta pon tak per..bericnta biar satu..woohaa...ape aku melalut nih...:)

tips terbaru.

Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

Semua Untuk Kamu, My Lovely Follower

No Condom - NO PLAY PLAY

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu

nabilah_2908 said...

adakalanya...bersahabat..lagi best dr bercinta kan..? :)

Happy Birthday tuk Bob... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
MOUSQUES AROUND THE WORLD

liyanaziz said...

happy birthday bob! =)

adrinaqamarina said...

betol. seronok kalau BFF kte ialah lelaki sebenarnya.

BFF rina pon ramai lelaki jugak. ag seronok dengn diorang.

hepy birthday bob!

ecece, gambar tia time sekolah dulu~~~

Syafiq Rosli said...

nti besday aku lak wei..haha

Nobita Sensei said...

kalau ikut makwe pegi shopping memang boleh patah kaki.

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

kem salam bbf u tu ye...bestfriend laki tu kdg2 lebih bagus dr pempuan,,

FiQx said...

saye biler lg? sye pon bff awk jugak sedey :(

Nick irfan said...

bila tgk gmbr skola ni teringat plak zaman sy dulu tp tg sedihnyer smua kwn2 lost contact.. haish

Zulfahmi Abidin said...

aku nk demand sikit nie.kalau bday aku ko buat entry tak? hehehhe

areleaf said...

BFF awak,BFF saya jugak...kehkehkeh..

eh,hai bob!

Legasi Piston Pecah said...

tu kira kawan tapi mesra kot..

yuyu lar said...

memang bff laki lg best sbb gurl kebanyakkannya sensitip je lebih...hehehheehe...

aku ni mcm ckp kt diri sendiri la plak yek..huahuahua

Encik Psychopath said...

org laki mmg best.

Jeely jelly said...

waaa.... sweet2.. relationship tu mmg sgt penting x kire laki ke pompuan. saye pun ade bff lelaki :) hehe

Nasuha Salleh said...

bestttt tapi kalau da msuk bab terjatuh cintan tu..mmg payah..
T_T

=p hppy belated birthday utk Bob !

syamimi fatin said...

mcm best je bff laki :)

Judiene said...

Kalo ko taknak wish, biar aku jela wish walaupun tak kenal kan.
Happy Birthday Mr. Bob!
Hahaha.

akmalhilmi said...

aku tergolong tak??
hikhik

Naddia said...

ooo..comel sungguh bob itu...
kim slm kat jambang die
AWAK YANG MANIS

APi said...

nak gak entry bufady nanti..^^

phreak-id said...

@Yutaka : apa ko ngarut tuh? macam ni lah ayat dia..

Berkawan Biar Seribu.
Berkasih biar satu.
Berskandal jangan bagi orang tahu.

Sekian.. (aku dah insaf) :p


Terbaru >Lee Chong Wei Pertahankan Gelaran All England 2011 >Tips Mengesan Email Palsu Untuk Pengguna Maybank2u >Gossip Blogger

Nurfarahana Abdul Aziz said...

bff saya pon lelaki...hehe..tp ade 2 bff..gurl 1, boy 1...so klu gurl stuff share ngan gurl la..ikot keadaan...

adan said...

lelaki kalau bersahabat memang terbaik... contoh seperti abg bob kamu..

~Kirin Selama Perak~ said...

alolo..
comey la adik tia pakai tudung waktu skolah dulu..:p
agak2 birthday aku ada entri khas mcmni tak?
:)

akugumbira & riang-riang said...

:)

aleen aiden said...

jujurnye ko,m8 dpt a add m8 dpt e.ai loike...hahha

Faa Eryna said...

betul, tapi bila kita ada couple, mesti couple kita nanti sebok sebok nak jeles kalau kita hang out ngn bff lelaki. haha menyampah tauuu

Fane Davis said...

tia,maseh seksi even pakai tudong.hihihi...
it's true that friendship never end right??

Lizzie Yasmin said...

ada bff laki kekdg lagi best dr ppuan.... lgsung tak payah nak pura2...
Weh, aku add math pun tak pernah dpt 0 sbb bff aku jugak.. hahahah

Related Posts with Thumbnails