Tuesday, March 8, 2011

STALKER: rimas 'diganggu' exBF punya GF

korang paham tak tajok entry ni ? kemaen aku fikir 2 3 kali nak buat tajok entry ni takot korang tak paham. aku nak cerita yang aku ni rimas diganggu oleh GF kepada bekas kekasih aku. *skema gilak ayat* paham tak ? jap jap. aku dah break dengan si BF ni kan. then si BF ni da couple dengan si A kan. so sekarang si A ni selalu ganggu aku. haaaaaa! paham ? kalau tak paham better korang pergi amek SPM balik. grrr!


1. FORMSPRING
dulu dia selalu tanya macam macam kat formspring aku ni. until one day she claimed that "im done reading ur blog". and i was like.. kalau korang jadi DIA, korang nak ke baca BF korang punya exGF punya BLOG ? bukan nanti bertambah sakit hati ? then, dia cakap dia pon ada blog tapi dia privatekan blog dia sebab takde pape pon. okefine! tanak bagi aku baca lettewww!


2. FACEBOOK
one day, dia suruh aku add dia dekat FB. OMK ? kalau korang jadi AKU, korang nak ke rapat dengan gurl ni ? yang sekarang tgh couple dgn exBF korang? then aku tanya exBF aku, perlu ke approve? dia cakap tak payah. tapi disebabkan gurl ni macam desperate sangat suruh approve, aku pon approve je la. bukan kesah sangat pon. tapi bila aku buat FB lagi satu, dia pon sebok nak add jugak. memang aku kesah la kan! nak stalk ke weh?


3. BLOG
suddenly aku tengok dia follow blog aku. blog dia pon dah tak private. MOTIF? then dia nak cepat naik agaknya, dia selalu join segmen blogger femes untuk femeskan diri dia. siap buat entry terharu lagi follower banyak bagai. MOTIF? then siap suruh aku follow lagi blog dia. MOTIF? apa dia nak eh sebenarnya ? tak boleh tengok aku senang ke? aku letih la macam ni =.="


tu, ramai member member blogger aku cerita pasal dia ni. dengan semua orang yang aku rapat pon dia nak rapat sekali. MOTIF? dulu kemain private blog, sekarang ni dah macam gila nak kejar follower bagai. MOTIF?


ramai yang dah tau siapa gerangan gurl ni. so. kepada si A, i know you'll read this. but kalau kau rasa aku tak betul pasal kau, kau boleh emel aku dekat nurfatehahmohamed@gmail.com and lets talk. i had an awesome urge to know you better darla! :) ouh btw,



im really curious to know bout this print screen thang. is it 'her' who told cha bout me ? she used to be my BFF. tapi sebab apa ntah, kitorang gaduh, so mesti dia ada story sumthing to you aite? mind to tell me via my emel ?



okbai!

49 lovebite:

bact said...

ala.. dulu boleh je baik2..
dah break sume tak kena kn
hahahahha

bact said...

ala.. dulu boleh je baik2..
dah break sume tak kena kn
hahahahha

bact said...

ala.. dulu boleh je baik2..
dah break sume tak kena kn
hahahahha

cik bai said...

situasi kita sama la . my exbf punya gf beria-ria mintak sy approve die kt fb . for what . lame gak sy ignore . si pompuan tuh snggup inbox me kt fb ."jangan lupe approve sy yer" . pompuan zaman skrg . nak x nak . approve je la . then bile die tgok sy dok komen2 ngan bf die . yg skrg exbf saye . die nak emo-emo . benci betol la .

cik pieja hut said...

budak tuh still tak puas hati lagi ke ?u kan dah break dgn laki tuh..yg dye nak kesah pasal u lagi apehal ek ?sungguh i tak paham..

cik aiLebiu said...

pada pendapat i satu je motif dia nak rapat dgn u..ni berdasarkan pengalaman i sendiri la kes camni gak..

pempuan yg nk rapat dgn exgf bf dia ni satu je sbbnya, senang nak monitor bf dia kot2 la masih simpan perasaan dkt si exgf tu..

ignore je u..lama2 letih sendiri stop la dia tu..i dulu dkt 2 tahun kot kena stalk ;)

cik helena said...

kes berat ne..tp kite memang benci mantan!

Anonymous said...

dy nk u jeles tuh . dy nk sume ape yg u ade. chiss. saket hati sungguh lau i jd u . cuak . =.=

kpd cik A : get a life lah . pelik sungguh .

Lizzie Yasmin said...

Eeeee... tak payah layan minah mcm tue... tunjuk kt dia blog ko lagi bagus dari dia... jadikan dia pencabar dlm dunia blog..

liyanaziz said...

curious nak tau spe.. hahahahahahah.. sabaq naa, dh dia suka nak stalk tia, nak buat camno.. idola la.. hehehehehehe

.sweet-ants. said...

stalker ppuan? takottt...

fahrin ahmad said...

jap nk tye ex-bf punye gf tu mcm ex-gf ex-bf punye gf punye bf?

aleen aiden said...

eee tasuke taw kontrocesi2 neh...keh3

cacing said...

erkkk.... ni bahaya i.. kot2 dia nak ajak bermadu kot.. hahahaha.. =)

muhammadnuraizuddin said...

ahhaha...merata dia ada kan.ihihi.. weh, lawa header.

M.D 沙美美 said...

gila ke apa si A tu?
yang sudah tu sudah lah..

nama.aku.lynn said...

ada jugak pesenn mcm nii..haiyyaaa...
tia,senyummm.tak perlu kata apa2..=)

nabilah_2908 said...

aduh...letih la melyan perempuan macam tu..

apa yg dia nak sebenarnya....? haih...psycho kot.. ;)

lepas ni..buat tak tau jer la.. :)

nadeyra said...

Ehh, same goes with me ! Awek si ex nadeyra pon sebok nak mampuih stalk2 hal nadeyra. Tension gilak.

Ingat kite ni herann sgt kot ngn bf dy tu. Euwww~

Oasis said...

Ada jugak orang macam tu? hurmmm...mmg hobi dia kut...

Ujang9897 said...

blur....!!!

=)

sicomot-comel said...

giler byk dia nk stalk..

Motif?motif?motif?

jom kite belah dada dia nak taw ape motif dia wat camtu sbnrnye...haha

KyêrulL said...

MOTIF? Hahahahaha! kelakoooo...

Heidi Shafiq said...

stalker aku adalah ex aku sendiri.. demm..

areleaf said...

gua taknak komen pasal entri lu,gua syak lu dah cukup besar untuk handle..tapi kalau takleh handle kasitau gua,nanti gua pergi jumpa bomoh santau..

yang gua nak komen sekarang ni pasal template dengan header blog lu..


kemain!!

:: jula julie :: said...

si 'gal' tuh nak stalk everysingle thing kat exgf bf dia , motif dorg tuh nak tau pe yg best thing dlm hdup kite..n dorg akn compare dgn diri dorg...
motif plg kuat adelah JELESY jer dear..
:)

FariehanIbrahim [LBC] said...

lorh, dia rse tergugat lgi kot ngn cik tia. hehee
ksik sound jerk skali! ;pp

m!3yr4h_LolLy said...

pmpuan to xtau malu ke ??
aishh.. pelik tol lau cam gini..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Banyak dah dgr kes macam ni. GF baru tu sgt lah nak tahu psl EXGF. Mungkin sebab jealous? Atau mungkin mental rendah. Hahaha ;D

cik.shabah said...

gilak saiko budak tu,haish !

papepun,tia kne beware jugak.mne la tau one fine day budak ni stalk tia btul2 pulak.maksud cik shabah,stalk tia kat luar pulak.bahayanyaaaa !

*just ignore la org camni k,but at the same time be careful jugak tau :)

NOOR FATIN said...

dia kan dah dapat mamat tu. gila kacau tia. sangap ke apa minah tuu..auww~ memalukan kaum wanita jugak..pffttttt

jgn layan. biar dia meroyan sorg2! keh3!!

Mrs. Asida said...

salam perkenalan,

pompuan macam2 jenis adik oi. biarkan apa dia nak buat dan kata. Tak payah risau pandangan kengkawan or org2lain terhadap pe yg dikatakan ttg adik, risau aje pandangan Yang Maha Esa terhadap kita.. itu yang penting..

nice blog!

Faizal n Fashitah said...

ooOoo panas! panas! ehek. Owh by the way, saya ada emailkan coding nak bagi backgrd header tu transparent. Tia check je nanti k XD

APi said...

do the thing that you think it's right..
trust your instinct..

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

jgn caye jagn caye...gurl tu..

Finaz Jaafar said...

ntah pe la dia nak tuh..bukannye ada kaitan lagi dah kan..sebok jeh kot !

budak kampung said...

cisss...sebok nak jage tepi kain orang. orang camtu biorkan jer...layan hantu kak limah lg besh dr layan org camtu...ngeeeeeee...jangan lupe lunch



kalo tak malas,singgah la laki lebih suke pompuan gebu/berisi

dott said...

ignore je pompuan macam tuu .
anyway , i am your 1000th follower :]
dottsaja.blogspot.com

NuR 'aQiLaH said...

ce tak payah layan tia hoi.
lu kira dah macam bagi publisiti dekat beliau.
gua pom nakkkkkkkk jugak.
boleh pemes. hiks

Berto said...

BFF pon boleh gaduh juga?? tak molek gayanya tu

adan said...

biakan die melayan perasaan...

Pa'tam said...

patam wuz ere..hikhik

Ery Farieha said...

kesian ko
mcm tak habis2 kisah ni
huhuhuh

LiFe KaMi said...

jaga-jaga cik tia ada udang disebalik batu tu..hehe

Encik Psychopath said...

tia.


ko cakap je #babipunyestalker.

-telordibasuh- said...

kalau telor telor appv je u...
bagi die suke dulu..tggu 3 hari remove balik hahaaaaa

adrinaqamarina said...

kalau dye yang sebabkan tia break up dengan ex bf dulu, memang tak yah baik laa.

tapi kalau boleh, rina pon tak nak tahu pasal kisah dye dengan gf dye dulu., cukuplah dye yang skg. tu dah memadai.

asal kita tak ambik hak orang lain, sudah~

so skg, apa citer, A ada contact tak?

Nurfarahana Abdul Aziz said...

meh sini saya tolong lempangkan dia...eii,rimas la cmni..

gadis melayu said...

atia pown kena lebih kurang jugak mcm cik tia.. tp cik tia punye kes teruk sikitla smpai nk pakse2 plak follow blog..

kes atia plak smpai skrg gf kpd exbf atia selalu stalk blog atia. mula2 dulu atia tak kesah sgt. lntak dia la sbb x rugi pape pown. trafik naik adala.

tp yg jd msalahnyer bile exbf atia msj mntak tlg stop writing about him. sdgkn mmg dh lame behenti dh pown. sbb dia kate dsbbkan blog atia dorg selalu bergaduh.

sape x bengang an.. dh la kemarahan atia kt ape yg dia bwat kt atia x ilang lg. ttbe nk bwat hal lg.. geram giler..

atia tau gf dia tue stalk atia melalui nuffnang. dia search blog atia gune nme pnuh bf dia. kdg2 gune nme dia. sbb dia ada komen2 gak kt entry atia.

naseb baek atia block fb dia and bf dia. klu tak mgkin atia kena sme cm cik tia. huhuhu..

sowie pnjg sgt msj. saje nk share2.. ngeeeeee~v^_^

Related Posts with Thumbnails