Sunday, February 6, 2011

Gathering Sahabat Blogger

kahkahkah! tajok nak kontroversi je ye dak ? nak tau tube apa ? baca lah dulu! :P

apa apa pon, korang dah join group SAHABAT BLOGGER (SB) dekat facebook ? admin group ni adalah owner dari blog yang garang ni, blog atiq salleh ni, dengan bro framestone.

daripada group ni beratos orang, sekarang dah beribu. sekarang dah nak dekat 3000 members! hebat kan ? kat sini korang bukan je boleh ping entri, tapi boleh post status ikut suka hati korang. komen ramai ramai pon boleh. cari kawan lagi la boleh! tapi INGAT! jangan jadi spammer dok promote link korang kat semua status orang oke? ;)

ekceli nak update pasal gathering SB yang berlangsung 30hb Januari kat times square arituh tapi macam dah terlambat! basi weh! basii! tapi ada ah sikit gambar aku nak tepekk jugak.


antara yang hadir. ramaikan? ;)



api, eazy, tia n andyhowt



salah seorang admin SB, atiq salleh ;)



bro framestone pon admin SB jugak! *saje taw bro suruh tia bukak heels sebab nak sama tinggi! grrr!*


then time gath tuh, mana ada blogger pakai tube woi! tapi kitorang yang join gathering semua dah daftar dekat 1tube.my! *tube jugak kann? =.='* korang dah daftar ? sama macam youtube jugak tapi 1tube.my ni kan produk malaysia. so guys ! DO SUPPORT THEM OKE ? ;))

video ni 1tube.my yang buat khas untuk Sahabat Blogger. best kan dorang neh ? siap buatkan video gath lagi! :D


video
kalau lambat sila ke 1tube.my untuk cepat loading! and tengok dekat minit yang ke 6.26. paksa ni! hikhik!

tiafazunia :: list blogger yang hadir ada dekat group Sahabat Blogger di FB ;)
tiafazuniaa :: jangan lupa sign up 1tube.my oke oke ?


48 lovebite:

Khumaera Ismail said...

meriah~!! =)

sickchild said...

peh bergathering sakan kauu

Kech Hidayah said...

dah lama tak pergi gathering besar2 macam ni...

kata kila said...

hai korunk.kekeek

nabilah_2908 said...

rajin Tia join Gath mcm ni..seronok.. :)

Btw..Tia nampak comel dengan hairband merah tu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIRTHDAY DD

d_tieah said...

Comel owh..
Memang best kan gathering ni..
*Macamlah aku pegi kan?
Hahaha..

d_tieah said...

Comel owh..
Memang best kan gathering ni..
*Macamlah aku pegi kan?
Hahaha..

combi said...

ala ... xtaw pon ade group blogger kat fb =(

hiro said...

gembira bila awak gembira.. :)

farid kamil said...

fuh..
tia cun ah

ijam ismail said...

haha..tia sgt tggi..cm model da..
=D

Amni said...

tu la pasal.. biar betul pakai tiub.. hahahahah.. saja je la tia ni... adehhhh.....

nerves said...

oh...tetipu tipu lagi dengn tajuk
..br nk semangat bc
haha=p

APi said...

pergh..
baru update..


nasib baik aku lagi tinngi dari kau..
ngeh ngeh..

aleen aiden said...

meriahnye!

kemal khalil said...

lu punye tajuk buat tangan gua laju nk klik

nazirulhazwan~ said...

argh!!mane gambar den yang kacak??derm

Ujang9897 said...

gua pakai tube apa..hahahaha..siap amik gmbo dgn heliza..lalala

Faizal n Fashitah said...

Perghhhh ramainye yang hadir! XD

Jejaka Terhangat said...

tia sorang je ke blogger pompuan yg tak pakai tudung..ke ada lg? kat gmbar atas tu tak nampak pon..=(

logorithm said...

Hehe... ramai yang berbakat menjadik pelakon/pelawak!

ARJUNA.Inc said...

eh..lpa lak..mne nih..yg nkjdi model nih..hehe..lma da nunggu nih..hehehhe...

Syafiq Rosli said...

tajuk dia..takut dgr..haha..

nur aisya humaira said...

Assalam..
woww, admin SB rupanye...:)

Ery Farieha said...

rumah aku ni haremm nak tgk video

sbb ko kata kena tgk 6.26 tu yg aku nak skip tu
ada gambar ko ke apa? :P

hana said...

meriah nye..
baru nk join SB..
heheh..

sYafIk-wAy said...

dulu pergi gathering tapi tak dftr lg

sYafIk-wAy said...

dulu pergi gathering tapi tak dftr lg

Myvitrd said...

ramai yg join ye.. sorry takdapat nak follow sebab keje masa tu

maCy said...

:)

khairul hisyam said...

u memang tinggi ke? u ni memang seseorang yang sangat cantik. :P

akmalhilmi said...

ye tak ye dokkkk
hahaha

Rebelle said...

meriahhhhhhhh sangat!

fArAh!! said...

sangat meriah..

forever love said...

hehee..xbasi lagi la tia..biasa la tue..bz kn

ehh..saya pun ada erk?

Alan said...

cambest je hari tu

Peminat Katie Holmes said...

tia tetap maintain ;) haha

Bro Framestone said...

wah.. bro sampai la nie xwat2 lagi entry nie

Yutaka Mushimura said...

aduiyai..rugi den x gi sini...rugik...

khaizarien said...

best best...:D

Fitrihadi.com said...

apa itu tube??? hehehe

Wan Gerrard said...

cmbest je~

aida4eva said...

ala..rugi tak g gathering ari tu..law tak bley gak pakai tube ek :)

ARJUNA.Inc said...

haa..meh2..kasi link cpat je..nga update jdual..hehehe..

EmanCloud said...

eman ngak bisa tgk lagi.. ternet slow.. mmg meriah.. =)

cik.shabah said...

bestnyaaaa !

btw,tia nampak kiuttt ah ;p

Amirrah Zawani said...

wahhh bestnyaaa :)

areleaf said...

lu memang mainstream,lu memang mainstream..

Related Posts with Thumbnails