Sunday, September 19, 2010

ini bukan tutorial untuk banner

hupdate entri pada raya ke 11. hahahaha!
mesti raya da tak syiok walaupon sebulan kann ?
masing2 da start keje, da balik hostel and start blaja cam bese balik! hoyeh!
oke. before nak citer, meh baca ni jap.




hahahhaha! oit fahmi! asek soh aku buat banner je.
then gi tempah kat ayeem ayam plak, ko mau bayarkan ke ?
weeeeeee~
aku bukan tanak letak banner weh.
tapi macam terlalu awal je ntok blog aku ade banner.
kan blog aku neh baby lagi. comey2 lagi. :)
kahkah!
kang aku buat pon macam tade sape nak exchange melainkan ko ngan si seksi ye dak?
kang tak pasal2 haters aku cop aku bajet hot? camne tuh?



p/s ;; aku nak tukar kulit blog aku dulu, then nanti aku buat banner bagai tuh oke? then nanti blog fahmi and akmal wajib letak banner aku. WAJIB OKE ? WAJIB! lu orang lex lex cool dulu. aku tengah cari time :)


ohh ohh! lupa. haii ayeem ayamm sayam! meh buatkan banner tia :)



24 lovebite:

Wan_hazel said...

hhehehe...lucu lak entri tia nie...tia wat banner sendiri je..tak yah2 upah sape2 pun...nak banner nanti wan wat kan k..nak yg gempak?? nak yg comel..pilih je..tak de cas dikenekan..

Amni said...

saya nak banner jugak.. tapi tak faham apa fungsinya... ekeke...

Mr feckry said...

camner lu buat banner,leh share dengan gua tak?

Zulfahmi Abidin said...

bahahaha.sengal la ko tia..aku mintak banner sbb nk letak kt blog aku punyer pasalla ..ko nie category besties dah tau tak?? suro buat kt ayeem ayam tuh supaye senangkan idup ko.ape lah.yer lah.nanti aku bayarkan.tapi ko kizz aku dulu.bahahhahaa

Gayahspears said...

tia!!! hahaha.. teruskan mengoda ayem ayam bayam~kehkehkeh

cik shabah said...

buatkan cik shabah banner skali =)

ZACK ENTRY said...

ala, buat sendiri jeri jer..


amik 1 gambar, pastu crop saiz yang kita nak nanti leh edit kat html..


pastu taip.."hai!saya tia"


pastu upload kat blog..


tadaaa!jadi la banner..kekeke =P

cik aiLebiu said...

cik ai pon xde banner lg ni...heheh...

iQaChumel said...

haha si ayeem mmg pandai buat banner.
cepat goda dia.haha :P
ala..ni pun comel suda

rizal jabai said...

hehehehe...meh la amek banner aku...hahahahahahahahahahahaha..aku nye banner pun org buatkan,tp dia dh pencen buatkan banner org..aku org terakhir dia buatkan

tiafazunia said...

wan ; waaa! bunyi cam besh je! bole ehhh ? nnt tia mntak kat wan! :)

amni ; erk ? tia pon xtau nk terang cmne. hehe! :))

mr. feckry ; aiyark ? gua tgh cari org buatkan neh, gua pon xtau buat sndiri. phewww~

fahmi ; hahaha! besties ? owite! :) kish ko ? tanak r! ko xpakai bra lg kt kedai arituh! :D

gayah ; naseb tia bkn seorang penggoda! hahaha! dan dan je enn ?

tiafazunia said...

cik shabah ; nnt kte wat sme2 k ? tia pon nk soh org je watkan! :)

zack ; haha! simple but yet bole jd creative neh! :D

cik ai ; buat laa! :) cik ai kan da lame berblogging! mesti ramai yg nk letak kt sidebar taww!

iqa ; haha! goda ? bahaye wooo! kang xpasal2 tia kne hentam! hehe!

ijai ; erk ? nnt aku da ade banner kne exchange ngan ko! :))

Ayeem Jemain said...

hahaha ape nama ayeem masok skali ni? ooo nak goda2 plak ye? saya ayam, saya tiada nafsu laa.. haha

Heidi Shafiq said...

err.. kalau ade banner nt jadi ape?

Encik MT said...

sama la macam blog encik mt~ masih baby lagi ya! haha! bila ntah nak berganjak jadi remaja.kekeke

Tiya said...

xpa, kite geng xde banner. hehehehhh.. jom join give away tiya jom.... =)

hamzah ian said...

tia... nape lu cun??? argh.. gua jeles..

ayeem

Fane Davis said...

wah...banner pun kena ada tukang buat ka??hehhe....blog tia memng baby...sebab comel.heheh

tiafazunia said...

ayeem ; ayam tade nafsu ? wonder how they got litle one. :)

heidi ; kre tlg promote blog kwn2 laa dear. :)

encik MT ; blog tia smpai ble2 baby je! hahaha! :D

tiya ; geng ? gimme 5 bebeh! :))

hamzah ; cun tang mne lu neh ? gua tade plak letak gmbr kt entri neh. pehal nak jeles ? jom date kt uptown!

Wan_hazel said...

ok2 ...nanti kasi taw wan wan k...

KID LEARNS TO FLY™ said...

try buat sendiri dulu..mane tau dah tua2 nnt pergerakan puteri umno cari ko tuk wat banner haha

akmalhilmi said...

wwaahhh
i like nok
si seki
hahaha
mesih tag saye

uat BANNER cpt ae gile
jgn dok make up jewh
hahahha

tiafazunia said...

wan ; nnt tia ready tia roger! hehe :)

mijae ; da try wat, tak jadi! grrrr!

akmal ; weh gyler! mne reti nak wat! tunggu sat laaa!

Pusher Aries said...

bannner 2 cmne???hehehe

Related Posts with Thumbnails