Tuesday, September 14, 2010

tolong amek sikit!

selamat hari raya aidilfitri kawan kawan! :)
raya taon ni aku raya kat dungun, terengganu, kampung mama.
tak balik kelantan, kampung ayah sebab bulan 7 arituh kan nenek da meninggal..
kalau balik pon nak jumpa sape je kann ?
so, bole laa rilex2 kat kampung mama je. tak payah jadi musafir kehulu kehilir tido merata rata :)
and pertama kalinya raya tahun ni pergi raya kat pantai. gyler ramai orang weh!
dorang neh tak beraya ke hape? haha!
sume gambar gambar neh time kat pantai teluk bidara, dungun, terengganu :)

bila tengok gambar aku yang last neh baru aku perasan. aku da berisi kott! bulan puasa badan naik 4 kg! *cam celake plak gi highlight 4 tuh* omaigod!

saper boleh tolong amek sikit lemak lemak kat badan neh? tak sukaaaaa!





34 lovebite:

Hellioz said...

tu 'bumper' edisi raya
gyahahahah~

kata kila said...

pewit!cantik ape.manede gemuk.cisss

akmalhilmi said...

bontot besa
hahahaha

wanie m'nJ said...

saya punya lomak pon dah berkilo2!!!haha,terima kasih je la ye,ada baiknya anda sedekahkan lemak anda tu kpd tabung kebajikan masyarakat ke?...heheh

azizie.com said...

bulan pose aku turun 5kg (T_T). dlm proses naikkan berat badan time raya ni.

Amni said...

bagi kat saya sebab saya nak gemuk! oh!kalau la boleh.. haiyaaa....

areleaf said...

ok,gua ambek 4 kilo tu dgn senang hati..bak cepat..

Weeda said...

haaa tia....org turun la berat time puasa..ni apasal makin naik nih...hahaha..

AlexiaAqram said...

seram bulu roma aku tgk gambar raya kau. kau pakai susuk ke? ;P

Che Armster said...

kurang lagi tu lemak.. meh amik sikit tambah dalam 1/2 kilo..

Da Niel said...

haha. funny. =)nice entry

Zulfahmi Abidin said...

dak mok dak mok dak mok dak mok.hahahahah rindu ko siot.bile la nk jmpe lagi..

pilotHans said...

dengan tinggi tia tue, sy rase slagi blum 60kg tak kire gemuk lagi..ke daa cecah daa? @_@ highlight2 tak tahan..omaigod..hihi...tia tia...rasenye rase ni pose 6, kot2 leh cover 4kg tue..kot2 jer laa, jgn terlalu mengharap, kang pengsan plak kurang nutritian.....

p/s sy kalo +4kg dr awak tue masih leh maintain..hihi..

eesyaheera said...

ee turun 3 kg ms bulan puasa. tp tak kurus pun. taknak amik lemak tia. ee nak bagi lemak ee. haha

Nizam Limited said...

mane tak naek..time bukak pose makan pon 10 kilo..ahaks..larikkkk..!!! =p

tiafazunia said...

helly ; cettt! jaat lu kan? lempang lu sedas dua best gak!

kila ; waaa! tgk betul2! gemok weh!

akmalhilmi ; weh! terus terang betul!

wanie ; ehh ? kalau bole da lame derma awal2! haha!

jijan ; waaa! beshnyeee! nak amek aku pnye!

amni ; kalau bole transferrr mmg heaven betul!

areleaf ; baek sungguh lu neh! tlg amek k? sayang lu lebeyyyy!

weeda ; erk ? lupe nk control! hehehe!

tiafazunia said...

alexia ; serammm ? ko biar betul ? ciscis!

che arm ; aiyark ? tamooo tamoo!!

da niel ; funny ? sedih neh wehh!

fahmie ; nak kena sepak ? haha! ko tron la kl! :)

pilot ; fuhhh! kre maintain lg r neh! pheeewww! phewwww!

ee ; haha! lg r tia tanakk! tanakkk!

nizam ; haha! tu laa pasal! haram j betul!

atok said...

bru 4 kg ahha

hamzah ian said...

gemok.. muahahaahha

izee said...

meh sini kasii kt izee sikett..heheehee

LiFe KaMi said...

lemak mkn byk rendang la tu..hehe

Rizuan Ismail said...

tgk okay jek..gambo kecik arr mate rabun..hihi

p/s:follow kamu

Rizuan Ismail said...

ade pesbuk tak?hehe

Da Niel said...

hahaha. sebab sy dulu pun pikir mcm tu gak. nak bagi bagi kan lemak. mcm bagi bubur asyura. =)

tiafazunia said...

atok ; baru ? cis!

hamzah ; lu nk kne tibai kaa? grrrr! =.="

izeee ; i wish i could! sigh!

life kami ; alamak! raye neh xmkn rendang lagi!

rizuan ; aiyark ? tgk je lah! hehe! oke2 . thanx! :)

rizuan lg ; search nur fatehah mohamed. then infom k?

da niel ; hahaha! ade plak cm tuh?

Nabiel said...

tia..bak snie lomak tuh!hahaha..
bg kt biel...okeh gak tuh~
kekurangan suda nie..hehehe

Da Niel said...

tak per... org ckp. (bukan sy ckp) org ckap..kalau badan berisi maksudnyer bahagia.=)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sumi pun mula2 ingat tak balik kg.. tp last minit pagi raya brtolak balik penang.. nenek pun baru je meninggal bulan 12 last yer.. blk kg just jumpa sdara mara..

cik shabah said...

haha!kan da cakap da,tia temok!tapi tak mau caye =p

*p/s : i miss u =*

Fane Davis said...

4 kilos yang comel bahh tuh dear.hehhehe...

tiafazunia said...

nabiel ; grrrr! how i wish i could!!

aisumi ; da tak meriah cam dulu je klu blk kg pon! sigh

cik shabah ; waaaa! cik shabah bg r semangat nk kuwus blk nehh!

mish u to0000! :)

fane ; tak comel bahh! takkk! takk!

Linglung said...

ouh ..org pantai timur juga? sama mcm gua :)

hamzah ian said...

bontot besor.. i like.. muahahaha

Pusher Aries said...

4 kg je...hehe

Related Posts with Thumbnails