Tuesday, September 21, 2010

cerita facebook. perlukah??

ini bukan entri untuk menunjuk apatah lagi untuk riak ataupon bajet hot.

tengok gambar bawah ni.





friend request yang ada kat facebook nur fatehah mohamed.
persoalannya kat sini :

*perlu ke aku accept semua yang aku tak kenal ni?

*kalau aku accept sekali pon, bukan tegor tegor pon ye dak? nanti kang mesti dok diam diam dalam friends list aku tuh. for what?

*perlu ke aku accept ex bf aku punya gf punya request? apa dia nak?

*kalau aku tak kenal, then lagi letak gambar tepahape, haram jadah aku nak approve.

*kalau letak nama jejaka tampan malah jejaka kacak ataupon jejaka kaya sekalipon ingat aku approve? kahkah!*even ada puluh puluh mutual friends pon lu memang silap kalau pikir aku akan approve kalau aku tak kenal :) *err..if ada yang aku tak approve nanti send message kat inbox fb aku eh ? nnt aku approve.

*sejak sejak GB tak berfungsi dengan hati terbuka aku terima blogger punya request. kihkih~ :)





'kalau korang camne ? accept je semua ke?'


err.. tapi ada jugak yang anon yang aku approve. ngeeeee~ hye lalinkkk! :)

49 lovebite:

bidadarihijau said...

buat penat jer apprve org xknl...last2 yg tgor xsmpai 10 org..huhu

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahaaa~ tudia eyh dear.. banyak peminat nih.. kena tapis2 gak.. fikir ke hadapan.. mcm sumi dah susah nk delete satu2.. huhu~

Hellioz said...

told u so
u hadda lotsa fans

still wonderin?

molmolla said...

errrrr... besarnya tulisan yg? tak dapat nak baca~

pilotHans said...

tak perlu ^_^

u just continue mcm skrang approve blogger or org yg u rase btul2 sincere ;)

~SukEMakAn~ said...

erk. saket mate
hehe~

areleaf said...

bila nak hantar frens rekues kat gua?hahahha..

Gayahspears said...

haha.. xperlu kot :)
byk beno yak peminat tia :)acuhhh i like.. kalo gayah add,tia accpt tak??? hik3

Amni said...

Tak.. saya tak approve.. lagi2 kalau ex bf.. hahaha... saya approve orang yang saya gerenti kenal.. bukan pe, t masuk tah pape je kat dalam fb tu.. apaepon, lagi senang kat blog dari fb... hehe..

~SukEMakAn~ said...

da ok
hehe
td tu terover besar
ingatkan tgh marah
hehe~

IRAH HAJERAH AZMAN said...

TAKKKKKKKKKK.nanti ada stalker! haha.. lagi tatahan weh kalo kite rapat dengan mamat single ni. lepas tu sorg awek ni add kite di fb n tanya, apa hubungan kite berdua. ewwwwwww... sebab tu aku x sker approve org yang aku x kenal =_="

chenta said...

fuh!ramainyaaaaa

Weeda said...

weeda x approve gak yang x kenal...tak best la tak kenal tapi nak amek taw hal kita..yang tak rapat pun weeda tak approve...

cacing said...

jangan approve... ignore kan aje... pastu block... hahhahah..... baru kejam...

Faiz said...

patut la..xde dlm senarai fren list..blom apprv lg..hhehe.. -->xpernah add pn...approve jela..bia la dorg snyp pn..lau mne la tau lau update blog..bleh share kt facebook..mne tau antara yg ramai2 tu 50 org yg bce...hehe...

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Mr feckry said...

gile banyak peminat nak jadi kawan lu

Miss Q said...

naseb lah ko x approve dekk.. mcm ahkak nihaa...

dulu pakai main approve. skrg ntah sape2 dlm fwenlist ahkak. nak delete semula, jenuh nak pilih, mana kawan haku, mana bukan kwn haku??

karipapsayur~

h A n Y S said...

bahaya kalau approve org yg ntah hape2, skang ni mcm2 dorang blh buat..
kan2?
cube baca my entri 'DEMI ALLAH KAU MATI' yg dipos on july, tu slh 1 cth approve org yg x knal..
:)

Rebelle Me said...

wahh!
u hot!
hehehe..
btw dun apprve random frnd request kot..
:)
but but but..
its all up to u..

ProfHariz said...

hye tia.. apa tujuan tia cipta fb? jika sekadar peribadi better accept yang kenal jika bukan peribadi.. accept je semua.. yang ex2 tuh x perlu kot.. menyakitkan hati je

Da Niel said...

tok seh ar. sy kadang bile frust rasa nak delete jer frens yg tak pernah tegor dalam fb. then simpan jer yg betul betul kenal.

hamzah ian said...

gua pernah buat entri ni.. kan gua dah kate... lelaki gile seks

Pusher Aries said...

thns la approve..sbp sy pun blogger rite???

gulagulahacks said...

wa add sama lu.
agak2,
lu approve x?
hahaha

molmolla said...

dah ok dah :D

Kuasai minda said...

Approve yg kenal je...
Yg kenal tu pun belum tentu dapat tegur sama sebulan sekali...

alamina said...

tak pelu la akak ..fb ni da la ade detail kite sume ..nati dye buat ape ape lak .. sye pon sape request tu sume sye tapis :)

tiafazunia said...

bidadarihijau ; betul tu. dok diam dlm fwen list tak guna gak kann?

sumi ; phewww! dari kne delete satu2 baek tapayah approve kan?

hellioz ; errr .. :) wonderin y..

molmolla ; sori2. maybe gne firefox xbole kot. ngeee!

pilot ; yep. mmg tak perlu. :)

sukemakan ; gne firefox ke? sori2.

alep ; ah! lu sombong skang ngan wa!

gayah ; add la! nnt tia approve, tp msg dlu eh? :)

amni ; yep. blog lg best! :)

irah ; oke lg dari gf dye yg serang kann ? haha!

tiafazunia said...

chenta ; hmm.. gitulee nampaknye.

weeda ; betul! kang semak je. mne tau dye nak stalk kte ke .. kan?

cacing ; block? aiyok! kejam sgt meh!

faiz ; kalau dorang bukak, kalau tak?

feckry ; tu laa pasal, tp gua xknal, so gua tak approve!

miss q ; tuh la, lg2 klu tak pakai nme btol kan kakk? adoi!

hanys ; oke. nnt tia bce :)

rebelle me ; tgh pk2 nak approve ke tak. hmmm..

hariz ; private! so approve certain ppl je laa kan? :D

da niel ; laahh ? smpai frust? rilex r oke?

tiafazunia said...

hamzah ; haaa! tu la, mcm lu kan? kah kah kah

pusher ; yep yep! blogger!

gulagulahacks ; lu try add dlu. :) da tentu gua approve sbb lu blogger!

molmolla ; thanx ehh? :)

kuasai minda; betul! betul! so, tak guna approve kann?

alamina ; siap tapis lagi? bagos2! tak guna simpan strangers dlm fwen list. bkn dorang layan pon ye dak? :)

Amirrah Zawani said...

kalo i,
mcm u kata walau pun ada 20 mutual frends pun.. mmg x approve kalo x kenal.. wat menyemak je.. add sbb nk tgk gmbar, baca comment.. tau sgt da..

pilotHans said...

susah gak ye jd artis ni ^_^ tue blum tia jadik model lagi..kang riban2 kang pening2...klo betul2 xpe laa..buatnye org ckp pelik2..haih...i think slagi tia rase manageble xpe, tp klo smpi jd semak2 jer tebas jgn tak tebas ;)

Fane Davis said...

Fane tak da FB lah tia...tapi in my opinion...tak yah accept kalu tak kenal,tak yah accept kalu tak suka,Just ignore jak...block lagi bagus.ahahhahaha.

Wan Gerrard said...

Femes u ni TIa.hehehe

Ari Blog said...

accp la sbb sy nak folo gk blog wak..
huhu....bleh kn..??

Weeda said...

tu la tia...kalau dia just nak stalk tu lagi parah...kot2 nanti dia buat fitnah ke apa...takyah2 approve..tak best org x kenal ada dlm list..

izee said...

hahaaa lol patutlee xapprove2..rupe2nyerr mcm ni..izee pon de add rasanye..pergh member bloger izee sorang ni mcm artis rupenye u tia! heheee

izee said...

hahaaa lol patutlee xapprove2..rupe2nyerr mcm ni..izee pon de add rasanye..pergh member bloger izee sorang ni mcm artis rupenye u tia! heheee

haidi takeAfoto said...

tunggu jer sape2 yg ade send msg bru approve la..no use gak approve sume..buat semak fb jer..hehe

kata kila said...

syg, kila pon same.susah nak apprve :P

Ery Farieha said...

feewwit org HOT
ekekeke

takyah approve
senang cte
hahahaha

encik-anon-yg-u-nak-starlight-tuu said...

Nak msg kat fb camne? Kat situ pun tia block jgk.. Apparaaa...

ProfHariz said...

Tapi hariz tia x approve lagi :(
ehhh nak jugak fb u :P

Aqila Sarah said...

woahh ! tegur yang kenal jelaa . yang tpape tuh ignoreee . tak pun block . haha

gulagulahacks said...

wa dah add sama lu....
xyah approve pun xper..
haha
lu nk test market lu ke?
hahaha

haidi takeAfoto said...

hehe sibuk je nk comment kali kw2 kt entry ni..hehe sy sebulat suara mengesyorkan xyah approve klu xkenal..hehe amai2 pn xgune klu xterlayan sume..mcm sy ni bru ade 170 org kwn je dlm fb..hehe padahal sejak zmn u dulu dah ade acc..170 tu je la yg sy lyn ari2 pn..

hamzah ian said...

bile lu nak update ha???

ZACK ENTRY said...

tia, tu trafik tu..approve jer

nanti ada la anon2 yang komen2 tah pape..=)

fndrocka said...

kalau kau bubuh gambar yg tinggi 'market' memg ramai nak add..sebb nak ngushar gmbr..saja nak.kepochi.ehhek

Related Posts with Thumbnails