Thursday, July 8, 2010

Masquerade night ala2 muslimah (2) [video tarian]

haaa! lagi sekali tia wat entri untok masquerade night neh,
tapi yang dulu tuh (klik sini) hanya entri bergambar,

kali neh , video tarian tia and member2 menari ,
weeee! tarian takdelahh sehot and seover mana,
sebab ? program yang tia and member2 kena handle neh,
ouhh ouhh! tia kena handle bahagian protokol, tapi tak banyak pon yang tia wat,
mostly pengarah program yang banyak bertungkus lumus and kehulu hilir to make sure the program will be running smoothly.
and smooth ke jadinya ? aduuuuu!

tu laa citer yang nak kongsi kat sini!
banyak persembahan yang perlu dicancelkan termasuk persembahan daripada juara karoke.
naper ? naper ?
sebab program kami clash dengan program MKPI .
eerrr .. minggu kefahaman dan penghayatan islam,
and kebetulan time dinner tuh ada ceramah agama plak dekat pusat islam (masjid)
jadi sebagai menghormati *kira ok lahh kami respect dorang yang tak respect kami!*
kami terpaksa ambil lagu2 yang slow and romantik through out the dinner.
cis! Takpe , boleh sabar lagi,
then dapat tau, semua persembahan terpaksa dicancelkan untuk menghormati aktiviti dorang!
*oke! Time tu perasaan kami sebagai orang penting yang perlu uruskan dinner neh da down gyler vavi tahap vavi gemox kena tembak tinggal nyawa2 ikan macam ikan paus kena tangkap untuk dibunuh dan dibaham oleh seekor harimau yang da tua tinggal nak mati je!!*sila paham betapa down nya kami time tuh!
then kami minta jasa baik ketua jabatan untuk luluskan balik segala persembahan.
at last, yang diluluskan just persembahan opening, and dua persembahan time makan2.
oke lahh dari tade langsong kan ?
but overal everything was oke until the bulb in the hall suddenly burning!
and everyone berlari lintang pukang macam da tak cukop tanah sbb ingat dewan tuh akan tebakar and meletop!
and ura2 mengatakan ini balasan untuk kami sebab tak respect program dorang.
WHATTHESHITFUCKINGSUCKINGWHOREHELLBITCHY disitu?

HELLO! Paperwork kitorang yang dapat approval dulu! So kami jalankan apa yang dirancangkan seperti biasa. Alih2 korang sebok2 pilih tarikh tu naper ? saper salah ?
kami jugak ? ni lahh politik kat politeknik! Dem!



video tarian opening dinner . layaan sajer!


5 lovebite:

areleaf said...

mula2 skali gua nak cakap wow!!pas2 gua nak tnye makwe yg pakai serba putih duk depan tgh2(bukan yg menari dgn lu tu,yg sorg lg) tu dah ade pakwe ke blom?die nmpk mcm comel tp tarian die pon mcm ada yg x kena je gua tgk..kahkahkah..

areleaf said...

erkk..eh,gua ade bgtau tak makwe yg pakai baju hitam pas2 pakai glove panjang kaler putih 2 comel?die menari pon terer..rase nak ajak join sehati berdansa..hehe..

tia said...

wahhh! tbe2 wa ase ade bunga2 dlm ati wa (kuis2 meja)

hehe, syg lu lebeyhh~ :)

jomm! nnt lu tlg register kte dance all nyte longg! bahahaha~

Shyima said...

i can damn feel it. hehehe. it's history now. BIG DARN history. neway, korg pn wt keje bagai nk rak. sorry 4 anything. n tq!! ;)
btw, it's gonna b a sweet memory after all. pengalaman mmg mendewasakan seseorg. aceyh. berjiwang plaks.

tia said...

yep!
memory yg takkan dilupakan smpai bile2 sbb bulb tuhhh! =.=

Related Posts with Thumbnails