Saturday, June 26, 2010

nak bela menatang neh! comeyyy!

salam! :)
hari tuh *sebulan yang lepas mungkin;
tia and member2 kena wat assignment dekat tempat2 yang bersejarah,
memandangkan poly tia dekat dengan kuala selangor,
so, kitorang pilih Bukit Melawati ^^
apa yang ada kat sini ?
takde apa yang menarik, tapi ada laa sejarah2 tempat tu,
tengah jalan2 cari info, kitorang singgah kat tempat orang bagi
makan kat menatang neh ... gyler cumil !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
taraaaaaaa!
tia panggil dia monyet! :)
tapi orang cakap dia spesis lotong, bukan monyet .
aik ? what the ... ?
tak kesah laa monyet ke lotong ke kera ke beruk ke kaww ke,
dia cumil !!! :))
come! take a look ,



cumil kann ? *anggok laaa!!! *mara neh!
tia rasa nak bela je ouh sebab monyet spesis neh manje!
bukan cam kera! haesh! garang nak mampos!

eyh! cakap tia gyler ke ?
takpe, itsokey, itsorite! haha :)
masing2 ada minat yang lain lain kan ?
haiye! kalau bole curik sekor pon gyler besh! (o.0)


errr .. gambar dibawah neh, just for fun okey ? :)


p/s :: baby tia da lamer tade, tiba2 rindu dia, *sigh
mish u little cattt!
wherever u are, please, do take care ;
:'(

7 lovebite:

Khairunnisa' said...

My supervisor pon ada kata, monyet-monyet di sana sangat jinak. suka sangat duduk di atas lap orang. Menarik!~

(http://ohmonstar.blogspot.com)

Hapiz Rahman said...

heheh.. kenapa ada persamaan? (juz kidding LOL!)

areleaf said...

gua harap monyet tu tak mimpi ngeri lepas jumpa lu..

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... best lak klu yg jinak camni..

tapi tetap fobia ngn binatang ni. sbb pernah kena gigit n parut gigitan tu still ada sampai sekarang.. uhh..

lufkin said...

ok lol.. bkt melawati mmg penuh dgn spesis monyet.

tia said...

khairunnisa ; yep! mmg menarek! sbb tuh tia tertarik! :)

hapis rahman ; erk ? dengan tia or dengan lotong ? :)

alep ; chait! jaat lu neh! mungkin dengan wa dorang mimpi indah, mimpi lu teros dorang xbgn2 da! :)

asada ; uhh! sory for hearing dat, :)
tp btol! dorang neh manje! :))


lufkin ; mmg penohhh! besh! :)

forever love said...

umah atq dekat je ngn bukit malawati tue..

tiap2 pagi buat ketapi kat atas bumbung umah

Related Posts with Thumbnails