Thursday, August 21, 2014

Lofalens Celebrity Brown

Hai semorang! :)

Okay, untuk post pasal contact lens dari Lofalens ni tia just nak tunjuk the packaging and stuff sebab untuk review rasanya tak sesuai sebab tia bukan jenis yang pakai contact lens so tak tau nak beza macam mana ke rasa macam mana ke apa. Hahahaha! -_-
 
Paperbag, Contact Lens, Case

Tia ni nak pakai contact lens pon takut takut walaupun dah pernah pakai beberapa kali. Tapi cara tia pakai memang pelik gilalah! Dari tepi gittew! Ini pun gambar yang tia akan tunjuk sebelah mata je sebab sebelah mata lagi tak berjaya walaupun dah berkali kali cuba. Tsk!


Memula tengok macam produk The Balm sebab packaging dia. Hewhewhew.

Belakang kotak

Sebagai seorang yang minat dengan warna pink, ini sangatlah OHMAIGOD! Cantikkk sangat packaging dia. Menarik macam Neelofa jugak! Hiks! I am one of Neelofa fans. Neeofa ni bukan je cantik and talented tapi she is a beauty with a brain :D


Tak lupa jugak case pon warna pink! Awwwhhh~

What a great marketing! Hiks! Go get a pair guys! :)

The lens - Celebrity Brown

Harga : RM69
Expired : 1 Bulan 

Bila tia pakai tia dapat rasa contact lens ni soft sangat! Dari segi warna, tia prefer yang macam Nora Danish selalu pakai tuh *over sungguh!* lagi banyak warna brown dari warna hitam, so mungkin kalau tia nak try lagi lepas ni, tia akan pilih Cat Eyes Brown. Hewhewhew.
 
 

#iamyoureyecon

Okay, setakat ni tia give up sekejap nak pakai. Mungkin sebab husband-to-be berkeras tak bagi beli dan tak bagi pakai so lens ni pon agak berkeras tak nak masuk mata tia. Hukhukhuk. If tia dah try dedua mata nanti tia akan hupdate tepek gambar kat sini, kalau tak, lebih sebulan jawabnya GOODBYE!





OKAYBYE!




*nangis*



2 lovebite:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Najib Ariyan said...

dulu saya pernah gatal2 pakai contact lens tapi bila ramai kata yg mata depa gatai2... jadi takut sebab ada dengar kalau lama pakai tu and penjagaan tak betul, akan ada ulat dalam mata

Related Posts with Thumbnails