Thursday, March 28, 2013

Samsung Galaxy Note II Warna Pink!

Hello everyone! :)




Nasib ada member bagitau dekat Twitter yang Samsung ada keluarkan fon terbaru warna pink! Pink okay? PINK! Mula-mula dah terfikir nak beli Samsung Galaxy S3 tapi sebagai peminat tegar warna pink, sangatlah teringin Note 2 ni sebab lawa and smart woh! :D

Terima kasihlah Samsung kerana dapat membuatkan diri ini excited setelah sekian lama tak merasa excited! Tia ni susah tau nak rasa excited.



Alhamdulillah, at last fon jambu ni dapat jugak jadi milik Tia. Hewhewhew. Thank you so much kepada my loves yang belanja sebagai hadiah birthday walaupun actually birthday bulan 5 nanti ;)




Thank you kesayangan! :')


Pink Samsung Galaxy Note 2 Specifications:

Pink colored Note 2 would have similar features as the global version including a 5.5-inch (1,280 x 720 pixels) HD Super AMOLED display, 1.6 GHz quad-core Exynos processor, Android 4.1 (Jelly Bean) and a 3,100 mAh battery.

PRICE : RM2299 (Samsung KLCC)

Tapi tia tambah screen protector RM62. So total dalam RM 23++.

Lets THINK PINK! :)

7 lovebite:

batrish said...

uu..bestnye dapat hadiah dari kesayangan =)
comel pink tu..

Mila Ahmad said...

wah pink kaler gituuuu

laskar pelangi said...

waaaaa..best la dia..hurmmm cantik sangattt warna pink lembut tu..

♥ Ida Azhari ♥ said...

Tergugat tengok Note II. hehe. Comel sangat! ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wow.. pink!!
cun gilak!!!

mr. secretary said...

aik. ada jugak colour nie.

Anonymous said...

Useful info. Fortunate me I found your website accidentally, and
I am stunned why this twist of fate did not came about earlier!
I bookmarked it.

Also visit my website; BlackBerry Z10 цена

Related Posts with Thumbnails