Wednesday, January 9, 2013

#2 Random thought

Sebelum tidur mesti random thought ni akan blingggg! datanggg tiba tiba. Aherherher. Tak boleh blah siap ada bunyi blinggggg -_- 



Masa baru masuk sekolah selayang dulu which is when i was in form 2, masuk je terus kena buli dengan this so called gangster sekolah but seriously to me dorang bukan gangster pun, dorang tu bohsia kawasan selayang. Kiranya dorang ni tak boleh tengok perempuan cantik *ehem ehem* masuk sekolah tu nanti jatuh saham dorang kat depan rempit rempit. Hahahah! Gittew. 

Kena buli sampai balik rumah je nangis. Dah lah tension tak habis lagi sebab kena pindah rumah, pindah sekolah pastu dapat class paling corot sekali siap kena buli pulak tuh? what a bad bad year for me. Hah yang bohsia bohsia tadi tuh dari kalangan class corot jugak lah ye? Menyesal tak perform masa form 1. Tskk! 

Sampailah one day, agaknya muka tia ni nampak boleh pakai sikit, cikgu jadikan ketua kelas. Mungkin result masa tingkatan 1 tia lagi farrrr wayy better dari dorang. Lepas tu sehari dua dijadikan pulak pengawas sebab sekolah tu nak atleast 2 orang wakil dari setiap kelas yang corot corot ni. And lagilah terukkkk kena buli sebab dorang tak puas hati baru masuk dah dapat pegang jawatan semuaaaa tuh! Kahkahkah. Eh gelak pulak. Tengah sedih ni. 

Lepastu, tiap kali nak pergi mana mana, tia bawak 1 note pad ni and dekat part belakang note pad tu tia tulis besar besar.....

BIAR HODOH ASAL PANDAI
JANGAN CANTIK TAPI OTAK
TAK BOLEH PAKAI 

lamaaaa sikit lepas tu barulah tak kena buli dah. budak budak class pon dah jadi okay boleh layan bagai. sampailah form 3, terus dapat masuk class first sebab well.. pegang prinsip kat atas tuh lah! study bersungguh! dan.... bohsia bohsia tadi masih lagi di kelas yang tercorot. kata bohsia kan? natang menda pandai? 

dan sampai sekarang jugak bila teringat, dah lama rupanya tak jejak pasar malam selayang ni hah. malas! malas nak tengok muka muka pembuli a.k.a bohsia tu. haritu siap ada yang add lagi kat fesbuk. tak padan dengan tu PM suruh approve siap tanya lagi tak kenal ke. kahkahkah! memang tak lah aku kenal kau bohsia! pergi jalan. takkan nak mengaku kawan orang cemni?

okay ni random ke cerita pasal bohsia ni?

apa pun puas hati dapat masuk class first masa form 3 and tunjuk kat dorang mana patut aku berdiri. bukan sebelah dorang. definitely not. 


NEVER. 



1 lovebite:

Syazana Nazri said...

dasar belenn. -.-'

Related Posts with Thumbnails