Saturday, December 22, 2012

Cepatnya Masa Berlalu! -_-

Hai semoranggg sekalian alam!

Rasanya baru je update pasal Semester 2 - Broadcasting ni tetiba dah nak final exam yuolss! Cepat betei masa berlalu ye dok? Maybe sebab semester 2 ni sem yang paling banyakkkk sekali dengan test, assignment dan presentation bagai. Setiap minggu mesti ada! Sampai tak cukup tidur langsung! anddd semester 2 ni lah paling banyak pontenggg! hope next semester lagi berdisiplin perangai si tia ni! aherherher -_-' 

4 Januari ni startlah first payyyper. Rasanya semua macam killer paper. Siap rasa tak sanggup nak mengadap final pon ada ni. Tak sedia lagi kot! Waaaaaa! :( 


Ni lah exam timetable hah. gigih buat sendiri sem ni. kehkehkeh! kalau ikut tahun lepas, amek member punya je sebab malass! tapi ni buat sendiri konon nak motivate diri sendiri jugak. anddd i dont know what is the function letak smiley kat situ. kadang kadang tengok menyakitkan hati pon ada jugak aku tengah stress nak exam kau boleh senyum? peh peh pehhh! 

*saje blurkan gambar* padahal malas nak capture lagi sekali -_- 

Ini pon gigih jugak siap buat buletin board tampal kat dinding bilik konon nak bagi semangat sikit kat diri sendiri. termasuklah letak gambar graduate masa diploma dulu. harap untuk degree ni sempatlah graduate! tiap kali stress ada je rasa rasa syaitannirojim nak quit belajar bagai. tskk! 

Oklah. nanti nanti update pasal benda lain. Rasa tak semangat lagi nak enjoy sebab sekarang baru holiday untuk study week. tunggu habis exam baru dapat temporary merdekaaaa! aherherher! 


Wish me luck for my final exam this time! :))




2 lovebite:

Syazana Nazri said...

Good luck syggg! Bergelumang dengan buku lah gamaknyaaa! hiks

Aqilah Amin said...

Goodluckkk ayangyang!

Related Posts with Thumbnails