Tuesday, September 4, 2012

Indahnya Mimpi Yang Sementara

Assalammualaikum semorang! :) 

Hows raya treating yuols? dah timbang berat anda? hewhewhew. tia tak pergi lagi mana mana open house. takut termakan banyak tak tercontrol nanti makin bertambah berat badan yang dah pon memberatkan ini. tskk! i really need to lose some weight. tapi tak disiplin kan? haruslah tak turun turun! 

Okay. Stop dulu pasal raya :) 

So..im at the age where a lot of my friends are getting engaged and married. And this is so not cool ya know! Bila balik kampung or ada orang datang rumah mesti ada je soalan yang tak best hinggap kat telinga. Bila nak itu bila nak ini. Sabar sabar. Bila jodoh dah datang nanti, adalah :) nasiblah alasan still study tu ada! winkk!

Then last night i dreamt that im married to someone. bestnyaa feeling tuh! Rasa excited betul. Tapi biasalah mimpi kan? muka orang mesti kita tak nampak...but however, so sweetlah my dream! :) 

indahnyaa! indahnyaaa!
Picture from Google. 

And..... waking up was pretty much bullshit -____- mimpi tak habis lagi woi! kenapa terjaga? 


Kalaulah mimpi boleh ada balik bila kita sambung tidur kan best... 

:( 

nasib tak keluar muka pengantin lelaki tu, kalau keluar muka bf, tak pepasal pagi esok jugak aku minta break sebab orang cakap mimpi tu kan terbalik? so kena cari lainlah! HAHAHAHA! 


JOKE! :D




5 lovebite:

haz said...

org kte kalau kita mimpi tp x nmpk muka empunya nya slalunya jd kenyataan. hahaha

ainraus said...

yeke? mimpu tu terbalik ke? scary nyaaaa! wuwuwuwuw.

Mr feckry said...

tak sabar nak kawen le tu

LelakiSemalam said...

mimpi kawen...mmg la best!

Fuz said...

Tahniah ! HAHA

Related Posts with Thumbnails