Tuesday, May 29, 2012

May bulan paling best!

hai semoranggggg! 

eksaited nak update blog tapi malas! *sigh* there is a lot of things to story morry tapi nak menaip tu ya ampunnnnnn malas kemain! dengan banyak assignment, nak study lagi and nak dekat final dah?  homai im dead! okay skip all this pening kepala thingy -_____- 

9 May 2012 berganjaklah umur tia dari 21 ke 22 tahun. muda lagi kan? *kekenyit mata* hahaha! macam macam benda yang terjadi untuk birthday kali ni! the worst things is i've ruined my own surprise birthday party sebab ikutkan sangat perasaan merajuk bagai ni. booo me! :(  

tapi pagi 9 May 2012, my lecturer and classmate celebrate my birthday! yayyy! itupun sebab class photo communication memang selalu dekat rumah lecturer. so no belajar and lets party! hikhik! 

tiup lilin time! peh pehh pehhhh! *tiup gaya johan rajalawak* 

karaoke time! thanks prof yang very the sporting one! hihihi! 

and malam pulak, bila surprise birthday party dah tak jadi, my bff - bob di'suruh' plan ajak semua kawan kawan baik saya untuk celebrate birthday saya! ni semua plan bf tia nak buat tia rasa happy on that night disebabkan surprise dia, tia dah ruin-kan. so jomlah makan steambot kawan kawan dengan hati yang sedih kerana kekasih hati tidak turut serta. walaupun secara luaran nampak happy tapi dalam sangat sedih. but actually memanglah happy dapat kumpul dengan semua bestfriend since highschool on my day! tskk tskk! 

le me and friends :D 

bf ittew tanya ni ke muka sedih tia? wakakaka! luar je happy dalam sedih tahu?
btw, thanks bob sebab jam mintak! bukan jam kasi. hahaha! 

and 10 May 2012, barulah pergi celebrate dengan bf! im so very the eksaited and happy sebab dilayan macam princess sangat! thanks hubby! *hugs* 

so lepas makan kitorang layan Dark Shadow and this is my first time tengok  movie
dekat Platinum Movie Suite, Cathay Cineplex Damansara. agak selesa tapi sejukkkkk!
nasib ada blanket! :D 

total semua sekali termasuk tiket as in the resit dekat atas tu. tiket seorang dah  RM40
then tambah lagi french fries, Chipster, popcorn and softdrink + blanket last minit kena
add RM5 for each.

mula mula blanket tu kitorang tak nak pon sebab masing masing macam cool je cakap boleh tahan sejuk then lastly agaknya sebab ada 3 couple je dalam hall tu so aircond memang sangat kuat sampai terpaksa mintak blanket sorang satu. -_- 

and hadiah yang dapat untuk my birthday tahun ni ....


the latest ipad from hubby! awww~ :') terharuuu! 

blackberry playbook from sister and brother in law. hikhik! 

big thanks to my hubby, bff - bob, jasika, sabrina, fandi, qila, my classmate especially nani yang pergi belikan cake with nurman and irfan and thanks to all yang wish dekat fb, twitter and phone. thanks a lot! me so happy this year! :D 


May pon dah nak berlalu. then Jun! nak kena mengadap final exam. wish me luck guys! :) 




3 lovebite:

syAzAnA said...

siapa bf tia? -___-

eh, jeleshnyaa dapat ipad! :P

rindu tia. :(

Mr feckry said...

epy besdey...

kaizen said...

perghhh dah dpt iPad dpt pulak Playbook... jual la 1 kt sy... hehehe

Related Posts with Thumbnails