Tuesday, February 7, 2012

2 FEBRUARY! mana satu ni?!

which one will you choose if you're in my shoes?


surat tawaran kerja pada 2 FEBRUARY 2012. 

Keputusan UiTM keluar pada hari yang sama. 

dan .... ini KEPUTUSANNYA...

last year, at first memang eksaited sangat nak sambung study sebab malas fikir pasal nak cari kerja bagai ni. then start januari lepak habis habisan dekat rumah spend time dengan parents. till dapat jawapan kedua dua di atas. sekarang ni pon dah masuk kerja and tengah fikir nak masuk study ke tak.. 

rasa macam malas nak study bila fikir pasal assignment, test, quiz and exam and all this and that sebab otak macam dah beku. almost 2 years dah tamat diploma. mana tak beku ye dak? tapi tu semua memang lumrah kalau jadi student kan? 

otak tengah serabut fikir. harap Tuhan tunjukkan jalan yang patut aku lalu. insyaAllah.









10 lovebite:

muCux said...

klau yg kerja tu taraf kontrak btter u pilih study

Mr feckry said...

study lagi best woo

[k]o{q}i[n] said...

amik kerja, stadi tu tukar ke PJJ... so, 2-2 dpt.. even lewat skit la abes stadi, better then nothing right?

Amni said...

kalau saya, saya buat part time belajar... hehehe.. bukan senang nak dapat kerja sekarang ni.. belajar masuk U tu bila2 je..=)

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

err..kesiannye..
kalau fa pun fa tak tahu la...

why dont kerja sambil belajar??

CeritaSekupang said...

tahniah....selamat sambung belajar :D

cik aiLebiu said...

untungla tia...skang bukan senang nk dpt offer keje tau...baguslah tia pilih utk trima keje tu...study bila2 boleh...at the same time pon boleh..ambik part time..class hujung minggu je...biar penat tp kepuasan tu dapat..dapat keje n dapat sambung study...study pon tak lama 3 tahun je kan...keje gomen ke? klu keje gomen dpt naik tangga gaji bila dh dapat ijazah tu..kan untung hehe...cerah masa depan pastu boleh belanja kite hewhew...

Eqa Yazid said...

Sis amek dsk dulu kan ?? Eqa pun dpt tawaran UiTm jugak, tp agak lari dari DSK. Soo, mmg itu risiko besar ke bila kita sambung degree dgn kos yg berlainan dari kita ? Boleh buat entry tak pasal ni tak ? thanks :)

Liyana Aziz said...

fikir yang terbaik, ikut kata hati, insyaAllah dipermudahkan segalanya...

yana pun dapat uitm tapi amek language kat induk...

tahniah!

Cik Yatt said...

broadcasting?? same la..heee

Related Posts with Thumbnails