Tuesday, March 22, 2011

kami blogger PSIS yang bakal menuju puncak!

ini bukan entry untuk Akademi Fantasia oke? :)

24 Mac ni tia akan bergerak ke Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam untuk raptai konvokesyen kat sana! hooooray! 27 Mac baru konvokesyen yang sebenar. memang saat yang dinanti nantikan sangat tahu? nak pakai jubah konvo nak pakai topi konvo anndd yang paling penting nak pakai medal Anugerah Ketua Jabatan (Dekan) sebab dapat pointer CGPA lebih dari 3.5! hip hip hooorayyy! :)

and bukan tia sorang je yang nak konvo neh! tapi ada lagi 3 orang blogger teruna yang akan konvo sekali dengan tia! salah sorangnya exclassmate tia sendiri. excited sangattt oke! type ni pon senyum sorang sorang. feel dia kalah orang nak kawen tahu ? hikhik!


Tiafazunia
Diploma Sains Kesetiausahaan



NurAizuddin
Diploma Sains Kesetiausahaan



Kyerul AMB
Sijil Teknologi Maklumat



Fiqx
Sijil Pengurusan Pelancongan



Congratssss yuols! :)



oke. sekarang ni tengah prepare untuk muet sebab nak sambung degree pulok! tapi tengah pening pening nak sambung course apa. haiiishoooooooo! =.='




tiafazunia : teharu sebab ada yang sponsor untuk konvo. tapi next entry la citer! :)


49 lovebite:

m!3yr4h_LolLy said...

gudluck utk muet okep.. choose yg better utk b !! congrats again ! ;)

muhammadnuraizuddin said...

YAaaHOOO..akhirnya..dulu ingatkan kita dok agihkan jubah kat senior2 yg nak konvo..tapi, kali nie..junior2 pulak yang kasi kita jubah untuk konvo... Hip Hip Horrey...fuh, serius tak sabar... tak sabar nak tengok baju bertunang hg masa hari konvo nanti..akhakha...Tahniah tia..akhirnya...kita sama2 dah mempunyai diploma secara rasmi..Eh, terpanjang pulak..ihih..okbai.slm.

thx sebb tag aku..ihihih

-telordibasuh- said...

wa arits(tia)ni pandai la dekan tu hahaa...btw tahniah...

CahayaCintaIlahi said...

wah eX PSIS gak ke???
wah tak sangka laaaaa...
kte pun ex student sana
rindu kat PSIS ape kabar la
tasik tu ek.. hehe.. rindu
kat charlie2.. yg meninggalkan
love bite di muke huhu

Mr feckry said...

tahniah la wei..lu orang ni harapan bangsa!

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! da konvo larrr. >.<

thniah korang sume. ^^

kata kila said...

congratssss darling

KyêrulL said...

yeayyyyyyyyyyy!! kita dh konvolah.. bestnya HEHEHEHE

aleen aiden said...

taniah weh! ^_^

Anonymous said...

yieyy! tahniah dear :)

marish sha said...

nak pergi nak pergi :(

masa koir yang lepas , sha dengan faa koir untuk konvo . oh dan keyroll skali .

sem ni tak tahu lah ,
sedeh :(

hamzah ian said...

wa.. ade org sponsor...

liyanaziz said...

wah, tia dah nak convo! x sabar nak tunggu entry convo.. congrats dapat pakai medal, sama macam abg yana dulu.. heeeeeeee...

NuR 'aQiLaH said...

dekan tuuuu =,=

sambong degree in chemistry nak?
kekeke

EmanTheHalia said...

congratz. jelez woo huhuhu =)

akmalhilmi said...

congrates bebeh :)
good luck for future yaw

Ery Farieha said...

congratz tia!

wahh sijil dekan gitu~

budak kampung said...

wahhhh untong r...xmacam saye,lepas matikulasi,sambung terus ke degree,lagi setahun nak abes,ayah suruh berhenti blajo...dah rugi takde sijil pape,cume ade spm je skrg...sebab berhenti,tolong ayah kat kampong huhuhuhu...cisss...meluahkan perasaan plak kat sini

kalau x malas,singgahla
kuasa seorang wanita
kopi lincahkan sperma??
kenapa perempuan jadi mangsa laki gila seks
laki lebih suke pompuan gebu/berisi

Faa Eryna said...

FEEWWIIIITTTT !! DAPAT ANUGERAH DEKAN KOTT, TERBAIKLAHHH TABIK SPRINGGG POTATO! go tia go! ;)

~Kirin Selama Perak~ said...

tahniah kepada semua !
berjaya semua adik2 aku ni !
:D

kaizen said...

congrats sempena nk grad nih...

*study munyet(muet) btol2...

-aqmalazmi- said...

alahai..best nya!!!saya blogger dari politeknik tuanku sultanah bahiyah..diploma kejeuruteraan awam..
nice to know you

APi said...

din sekelas ngan tia rupenye..
kehkehkeh..



selamat berkonvo adek tia..^^

Finaz Jaafar said...

congrats Tia !!! kte da konvo *hb ritu..ni korg plak..sronok2..=D

Finaz Jaafar said...

*8hb

yaya_flanella said...

dah lama tak jenguk sini.. hee. tia poli kite takde topi convo la. poli org lain sume ade. sangat sadis. :( tapi xtau la convo kali ni ade ke tak.

Firdaus Kasim said...

sy blogger dari Politeknik Ungku Omar, kitaorg konvo bulan 5 nie.. wah.. blogger PSIS semua cantik2 belaka la.. hehe

Filem yang akan membuatkan anda menangis : Nur Kasih The Movie. Sila klik utk preview ringkas

LiFe KaMi said...

teringat zaman konvo dulu..
tahniah, akhirnya tiba masa mengengam sijil..:)

Berto said...

congratulation, nnt gua bg keychain sbagai hadiah

NICK IRFAN said...

wah! gudluck ye tia!!! :)

Oasis said...

rasa jeles plak bila tgk course korang yang best2 tu.

Mesti tak sabar nk menuju puncak kan.

All the best k.

Cesc Luzeza said...

gempak..tahniahla...
nk g sna jgk 27 ni..dgr mcm2 aktiviti tu...

Encik Psychopath said...

wei ko beli da no pin UPU ?

KHRLHSYM said...

tahniah! lawa banner kamu tu hihi.

Naddia said...

waaa..da konvo! sy pon konvo gak..tp bulan 5 nie..heee..tak sabo!
lelaki boleh..apsal pompuan tak boleh?

areleaf said...

Hepi konvokesyen!!hadiah konvo dah setel kan?=)

FiQx said...

tetiaaaaa... ko buat entry pasal konvo kite ke? patot la tadik aku amik jubah dorang sume pandang2 aku, ter femes aku ket cini rupenyew haha, PERASAN AKU :P

mie said...

sambung je kos kaitan dengan setiausaha..
eehehehee

Ain Atika Zailani (PAL) said...

yeayyy tahniahhh !!!!!!!!!

Judiene said...

Tahniah!
Selamat Berkonvo!

:)

YobSumo said...

wohhoooo. tahniah banyak2 buat semua!

Peminat Katie Holmes said...

siap ada sponsor untuk convo. Pergh...

Peminat Katie Holmes said...

siap ada sponsor untuk convo. Pergh...

Yutaka Mushimura said...

wooha..tahniah tia..weh..gi sana sila julang tinggi2 medal Dekan okeh...hahhaha:)

tips terbaru


Apekah Pasangan Itu Gula - Gula???

Tip Memupuk Minda Kelas Pertama

Tips Menghadapi Jerawat

Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

Semua Untuk Kamu, My Lovely Follower

No Condom - NO PLAY PLAY

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

Amirrah Zawani said...

wahh tahniah2 tia.. msti best kan.. kompem byk dpt bunga :)

JAI said...

Tahniah wehhh..semoga terus berjaya

eykameow said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :')

*cimOt* said...

alahaiiii..korang ni seangkatan ke...conrats tia and the gang..

nuargto said...

Tahniah diucapkan keada Tiafazunia dan graduan PSAS yang lain kerana telah berjaya mendapatkan Diploma sempena Majlis Konvokesyen baru-baru ini..

Ooo ramai juga yer blogger dari PSAS ni.. Salam perkenalan dari blogger Politeknik Mukah Sarawak..

Related Posts with Thumbnails