Wednesday, November 17, 2010

diari aidiladha :)

selamat hari raya aidiladha ;)
raya tahun ni aku beraya kat bangi umah acik and rumah kawan kawan ayah. cuti pon sehari je bai. jadah ape nak balik kampung ? buat penat and menghabiskan duit jep! sigh~
takde ape pon nak citer, letak gambar je lebih. kenangan! ;)



tangkap gambar dengan anak anak buah tersayang sebelum gerak pegi umah acik :)


tangkap gambar dalam kereta itu wajib! hiks! :P


camwhore! hell yeah! :P


this is the cute driver of the orange myvi. see ? kereta oren dia pon nak oren!


full view of me. hikhik! :)



siblings! yay! kak long, angah, and acik!


aiyark ? gambar mama dengan ayah tade! kat fon angah! adoi adoi!
;)



49 lovebite:

wanie m'nJ said...

mak saya anti snap!!hahaha

liyana aziz said...

comel sangat ni kenapa ha?? haish!! suka tau tengok tia! kikikiki

cik aiLebiu said...

selamat hari raya dear :D

Nabiel said...

salam aidiladha tia!!hehehe
hurmm..grgnye muke driver keta tuh?hehehe

ceritasekupang said...

driver muka serius...hehe..

kata kila said...

cantiknya tia

hamzah ian said...

nak je aku lempang muka ko.. keh keh keh..

cute ah

maCy said...

big fan of orange ea?

happy famili. suka! ;D

diriku said...

nice pict =] slm aidiladha

farahh said...

yeay! sama oren! ;)

Yutaka Mushimura said...

sukerrr tgk picture figura Tia....

Tia ade lesung pipit....

hohohohohho..:)

cik shabah said...

kimsalam kat dak baju oren rambut panjang mengurai tu bole?ngeh3x =P

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Salam Aidiladha.. Kenapa kawan sebelah tu muka cam ketat je... tension jalan sesak ke..? :-)

AiN Z said...

cun di hari raya.. salam hari raya ya..

Sophia Rani said...

i like ur hair.. :)

Rebelle Me said...

meriahnya raya dia!
(:

Eazy Izzuddin said...

sweet...
hehe
eh baju pun tgk cam nak same ngn kaler kete je hehe
xD

New Entry:
Hal Jubah Konvo

Hellioz said...

tralala~

Zulfahmi Abidin said...

aku simbah dengan Acid baru tawu. apesal ko cute sgt? hehe^_^

Terkini: 1. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis 2. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci 3. Selamat Hari Raya Aidiladha

aibaks said...

best nyer gi beraya.. hehe.. selamat hari raya aidil adha kepada tia sekeluarga.. hehe

mr.curly said...

tul la tia, napo garang naa muko drebar ehh??..hikhik

Weeda said...

tia comelllll....ley ngorat? haha~

Lan Bingka said...

last sekali tu adoi2 nape? sakit eh..;)

Encik Tikus said...

apehal lah muka driver mcm tue ? hehek

Faizal n Fashitah said...

Salam Aidiladha! wahhh korang raya haji taun ni serba oren ek hehe..

Bert said...

raya bangi x ajak mai umah pon..hehe

Db Cooper said...

hee. kirim salam anak buah kay

APi said...

seronok beraye ye..^^

yebbit + . + said...

garangg tol driver tuh. huhu

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

happenin gila raya lu...

weewit...
wa jeles.

hackshitam said...

hye..
nice...
budak femes kan..haha

kak ina kl said...

amboi tia...banyak peminat ek kamu ni..

nabilah_2908 said...

kenapa serius jer muka drive cute tu..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AIDILADHA 1431H - PART 2

noodlenoon said...

haha. last day was makan makan the daging very the banyak. today i look very sexy.

seriously, aidiladha tahun ni lagi meriah dari tahun tahun lepas owh youuu.

sampai buat baju baru . rofl :D

Pencacai Alim said...

tia aku nk hntar rombongan nih..

Mr feckry said...

selamat hari raya aidiladha

HaNTwO said...

wahhh sakan raye nampak :)

Wan Gerrard said...

cute2 tia ^_^v

nas said...

erk....nape komen nie tulis 'lovebite'??? heheheh..klaka laaa...
weyh...nice la pics2 tue..oren2 je :P

DuniakuAbstrak said...

gumuk

SyerAgh said...

lawa baju raya.. pinjam sat

syAzAnA said...

teah comel. tu jek nak ckp. haha

h A n Y S said...

dr jauh dah nampak lesung pipit ms dukung anak buah tuh~
;D

PIDUT ASiS said...

nak pinjam baju,tak bole..so nak pinjam keta oren lah~~

Peminat Katie Holmes said...

selamat hari raya weyh.
lesung pipit tia memang jelas pun.haha

Fitrihadi said...

woooooo orennya raya kali ni

Gayahspears said...

wah sempat posing lagi ya.. tia oh tia..hihi

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

lahh~ sumi pun kat bangi~

areleaf said...

lu memang cantek,lu memang cantek..

Related Posts with Thumbnails