Thursday, October 21, 2010

Bagaimana?

KELIRU
macam mana nak tau yang dia betul betul untuk kita?
macam mana nak tau yang dia sesuai untuk kita?
grr~
hey! ini bukan cinta tiga segi.

32 lovebite:

Amni said...

buat solat istiqorah la dear...=)jangan terburu2.. muda lagi kan? ke dah nak kawen dah? =P

liyana aziz said...

cane ek nak tau?? mungkin kalau ada jodoj dengan dia, dialah yang terbaik utk kita.. heheheh

-telordibasuh- said...

hehe..susah soalan ni..tnye mr.google pon xleh jawap ni hehee

SUPERMAN said...

Tia dah nak kawen ka?? huhuhu...

Amni said...

jap, tia dok mana? kalau nak tau show mirul, leh jenguk blog dia.. hoho...

http://mramni.blogspot.com/

aleen aiden said...

ayok.aku xley tlg.hu3

EzzEddin said...

use this word APEM,
Appraise, Planning, Execute, and Monitoring si dia !!

za petrelli said...

haishh.. susah nk ckp

Gayahspears said...

ntah la.. aku pon tgh keliru nih...huhu

Bert said...

Solat Istiqharah. =)

SyafiQ Bleszynski said...

ikut kata hati sendiri..
:)

~SukEMakAn~ said...

bile atimu betul betul trime die tanpa sebarang alasan!
cewah!
haha

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

istiqarah kot dear.. huhu~ sumi pun fening kalo hal cam gini..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku pun tak tau

Peminat Katie Holmes said...

doa la dear mintak petnjuk.
kalau rajin bagun malam.haha

HaNTwO said...

tolong tengok jela heheh...jodoh pertemuan ditangan tuhan...kalo dah dia memang tercipta untuk kamu jangan ragu2... :)

PIDUT ASiS said...

muahahah..ni mesti dah nak kawen ni..kan2??jangan lupa jemput pidut.XD

Post Terhangat...

Dibakar Kerana Muslim Atau Orang Asing?

.s.o.f.i.a. said...

hmmm...... ntah!!! akupun tak tau dia tu untuk aku ke tak..... he he......

ProfHariz said...

Errr? Ikut kata hati :) InsyaAllah kita pasti tahu kalau dia sukakan kita. Selesa bersama dia.. Tenang fikirkan tentang dia :)

nuyuEna said...

errr...cmne eh?kte pom xtau..t tia da tau..btau kte juge..:)

nabilah_2908 said...

tkde cara lain lagi dh..selain minta petunjuk dari Allah...

semoga pilihan yg bakal Tia buat tu nnti merupakan pilihan yg terbaik.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CERITA APA TU ?

Che Armster said...

uiyo.. tia dilanda mood jiwang eh :P

macam komen kat atas gak.. pegi la semayang istikharah etc biar terbukak hati & ditunjuk jalan :)

cik shabah said...

cik shabah nak tny soklan ni balik kat tia bole? =(

Dhaani Ahmad said...

Istikharah is the best way.
Only ALLAH knows what is the best fr us (:

Mr feckry said...

try bersusah payah dengan die dulu

sastraboy said...

buat love test. haha.

Encik Tikus said...

pergi la beli scanner ;)

six.september =_= said...

bila tiba masanya kita akan tahu..ye dak??

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

keliru yup b ??
hee
susah la nk jwb soalan2 tu b..
:)

h A n Y S said...

ikut kata hati.. ceeewah! *kidding*
solat istikharah mintak petunjuk.. :)

kata kila said...

kenapa ni dear

Pusher Aries said...

bezakan die ngn sy...cnfrm die sesuai...hehhe
jgn mara

Related Posts with Thumbnails